Skocz do zawartości

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpisy o dałnach sobie mogłeś darować. No ale jak zwykle pewnie blokada za niewinność! Poza tym nie ten temat - przenoszę. 

Opublikowano

Jeśli nie wiedz co piszesz, gdzie piszesz i o kim piszesz i jeszcze cie to śmieszy to sorry ale to tylko twój problem. Tyle w temacie.

Opublikowano

Nadal nie widzę gdzie kogoś obraziłem, no chyba, że osoby mające to schorzenie, ale ban za to byłby  dziwny, bo posty z tym słowem widzę codziennie i ostrzeżenia się nie sypią. 

Opublikowano (edytowane)

A dostałeś jakieś ostrzeżenie, blokadę na pisanie na forum albo coś innego?

Dostałeś blokadę na statusy - była normalna rozmowa, ty wpadasz, prowokujesz i o dałnach wyjeżdżasz. Co więcej, jest to dla ciebie bardzo śmieszne. Napisałem wyżej że wpis o dałnach mogłeś sobie darować.

P.S. Nigdzie nie napisałem że dostałeś blokadę bo kogoś obraziłeś - jak byś kogoś obraził to zapewne byś dostał warna.

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

Ile trwa blokada statusów? :) Nie umiem bez nich wytrzymać, shout to nie to samo. Wiem że źle zrobiłem, biję się w piersi i proszę o odblokowanie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy będę mógł rozdawać plusy przed banem czy po ? A tak serio to pomocy, tyle dobra w zakupach growych do plusowania a ja nie mogę. I od kiedy dostępny będzie pchli targ dla noobków co niedawno założyli konto ? To zależy od ilości postów/plusów czy wut. 

Gość aphromo
Opublikowano

Jakim banem o czy Ty mowisz nadol ? Czesc tematow odblokuje sie jak bedziesz miec 50 postow bodajze.

Opublikowano (edytowane)

To był suchar hahaha, dobre dobre. Dzięki to już wiem o co biega w takim razie bo za cholerę nie mogłem tego znaleźć. A kiedy możliwość rozdawania plusów/serduszek i kit wie co tam jeszcze można. Też po 50 postach ?

Edytowane przez nadol90
Gość aphromo
Opublikowano

Wiesz, po prostu musisz dac sie nieco lepiej poznac :)

Nie wiem, Persony ograles, moze tam opisz swoje wrazenia i w trymiga nabijesz

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość FunkYoSelf
Opublikowano

Czy na tym forum można wyzywać od pedałów? Czy ten przywilej jest zarezerwowany tylko dla bardziej "zasłużonych" użytkowników?