Opublikowano 23 października 20186 l Jeśli @raven_raven napisze, żebyście skakali z mostu, to będziecie skakać z mostu? Edytowane 23 października 20186 l przez chris85
Opublikowano 23 października 20186 l Jakby napisał, że u nich w berlinie wszyscy skaczą, to bez zastanowienia
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l @Square @Colin Dostaje wiadomości na PW o tytule cwel, (pipi) ci w dupę a podobnej treści czy w takim wypadku kwalifikuje się to na bana? Czy na forum tylko za spojlery z gier z dwóch generacji wstecz można coś wyłapać?
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l No ale nie lepiej założyć temat i pokazać idiotę który to robi? E-lincz jest zawsze spoko.
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l Najlepiej od razu zgłosić taką PM, szczególnie jak sytuacja się powtarza.
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l 5 minut temu, Square napisał: Najlepiej od razu zgłosić taką PM, szczególnie jak sytuacja się powtarza. O to nie wiedziałem nawet
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l 5 minut temu, teddy napisał: Nie wierze że ujawniłeś moje pmki xDDDDD o już zedytował
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l a, ta ameba czemu mnie to nie dziwi że akurat on. w sensie nie teddy żeby nie było
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l Niech sie wpisze do dzienniczka ucznia jak wroci to bedzie wiadomo kto.
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l Co jest gorsze, dostawać pmki z groźbami i z brzydkimi wyrazami, czy jak bluber obraża mamusie forumowiczów?
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l gorsze jest chyba dostanie PMki z wielkim kutachem, otwierane przy osobach obok.
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l 9 minut temu, grzybiarz napisał: gorsze jest chyba dostanie PMki z wielkim kutachem, otwierane przy osobach obok. to nigdy nie siedziałeś na ircu z @c0ŕ. Czasem link w pracy bałem się otworzyć
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l 53 minuty temu, milan napisał: Co jest gorsze, dostawać pmki z groźbami i z brzydkimi wyrazami, czy jak bluber obraża mamusie forumowiczów? Gorsze jest donosicielstwo.
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l 13 minut temu, Rozi napisał: Gorsze jest donosicielstwo. Szkoda że nie byłeś taki prawilny jak sam waliłeś z ucha xD
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l Teraz, Rozi napisał: Ta, na kogo? Ayyy xd już nie udawaj debila że ci ręką drżała jak wysyłałeś zgłoszenia na mnie aż Perez musiał do wkp wpaść i dać warna bo prosiaczek wyczuł krew