Opublikowano 19 kwietnia 20196 l Spoiler z najlepszej generacji i rzadow plejstejszyn? A nalezalo sie, jeszcze jak.
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l dokładnie dokładnie i jeszcze te wymówki że stara gierka i można heh
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l 2 godziny temu, grzybiarz napisał: To jak było na prawdę? Rozi strzela z ucha jak ty grzybi żetonami na showupie
Opublikowano 17 lipca 20195 l nagraj filmik jak na kolanach przepraszasz najświętszą panienke rdr to wtedy może Ci odblokuje
Opublikowano 17 lipca 20195 l I pomysleć, że w stalinowskim ZSRR ludzie szkalujący RDR2 kończyli w gułagu (jeśli mieli dużo szczęścia) #tobylyczasy
Opublikowano 17 lipca 20195 l 6 godzin temu, Mejm napisał: Czy moge miec juz na powrot wlaczone statusy?
Opublikowano 18 lipca 20195 l 19 godzin temu, Mejm napisał: A ci co szkalowali xboxa? Od dawna wąchają kwatki od spodu.
Opublikowano 18 lipca 20195 l 3 godziny temu, ragus napisał: to weź i mi bansaj jak możesz, kwadrata prosić nie będę 2 godziny temu, II KoBik II napisał: Ty no właśnie bo bloka mam chyba juz 5 lat. Chuy wie za co. Ale najpierw to moze poprawcie zachowanie co?
Opublikowano 18 lipca 20195 l Te ale bez przesady. Za tyle lat stażu i jeszcze jakieś bloki. Zachowanie Tu co drugi post zalatuje banem. Beskitu.
Opublikowano 30 lipca 20195 l Dobra widzę że na PW rozmowa stanęła w martwym punkcie dlatego piszę tutaj. @Square usunął mi avatar i zabronił z niego korzystać. Avatar przedstawia zmiotke zrobioną z gałęzi opartą o ścianę. Chciałbym się więc zapytać też innych adminów @Colin @wet_willy @Perez @djangoktóry punkt regulaminu forum złamałem wrzucając ten avatar na swój profil? Edytowane 30 lipca 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 30 lipca 20195 l Mi ktorys usunal sygnature bo byl w niej kot. Nie ogarniesz. Ale moze admini sa progresywni bo blaber lata z gola meska dopa i wszystko jest ok.