Opublikowano 30 lipca 20195 l Ależ Cię piecze, że nie możesz latać i zaczepiać Xbotów po tematach. xdd
Opublikowano 30 lipca 20195 l 8 minut temu, Mejm napisał: Ale moze admini sa progresywni bo blaber lata z gola meska dopa i wszystko jest ok. A z damską u wojtasa można? no i nadal piecze o te sygnature xDDDDD
Opublikowano 30 lipca 20195 l Jak ktoś łapie złodzieja in flagranti i mówi "złapałem złodzieja" to jest to pieczenie czy dobry czyn? Edytowane 30 lipca 20195 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 30 lipca 20195 l 30 minut temu, Mejm napisał: Najbardziej pieklo tych co raportowali Dokładnie, siedzieliśmy i raportowalismy 24/7 tak nas piekło HAHAHAHHAHAHHA
Opublikowano 30 lipca 20195 l Godzinę temu, Ryo-San napisał: Dobra widzę że na PW rozmowa stanęła w martwym punkcie dlatego piszę tutaj. Bo nie odpisałem przez godzinę? Aż się przypomina ten koleś z PT co to chciał na policję dzwonić, bo nie odbierali w lombardzie w niedziele. Napisałem ci wyraźnie o co chodziło. Jak nagle stałeś się takim wielkim fanem zmiotek, to ustaw go sobie w pełnej okazałości, zobaczymy ile czasu minie zanim zmienisz.
Opublikowano 30 lipca 20195 l Nie no sprawdziłem czy przeczytałeś wiadomość i nie odpisywałeś to myślałem że z Twojej strony sprawa zamknięta. Ja nie rozpętuję tu jakieś gunwoburzy czy ataku w Twoją osobę, chciałem tylko ten temat wyjaśnić bo tu akurat w 100% jestem pewien że nie złamałem regulaminu w żadnym punkcie i tyle.
Opublikowano 30 lipca 20195 l 19 minut temu, Square napisał: ustaw go sobie w pełnej okazałości, zobaczymy ile czasu minie zanim zmienisz. zabrzmiało jak groźba
Opublikowano 30 lipca 20195 l @Ryo-San dobrze wiesz jak avatar wygląda na miniaturce, więc nie pal głupa typie i nie zawracaj ludziom głowy. Po okresie dojrzewania zrozumiesz o co cho.
Opublikowano 30 lipca 20195 l @number_nine kim Ty randomie w ogóle jesteś żeby mi mówić co mam robić? Pokaż mi punkt regulaminu który złamałem a później sobie szczekaj.
Opublikowano 30 lipca 20195 l mmm, ale ci.pcię ustawiłeś, włochatą Edytowane 30 lipca 20195 l przez grzybiarz
Opublikowano 30 lipca 20195 l 14 minut temu, Ryo-San napisał: Pokaż mi punkt regulaminu który złamałem Masz i się uspokój. A co do avka to ustaw sobie inny, bo ten wywalam. Cytat 3. W sprzecznych sytuacjach nie określonych przez regulamin decyzje zawsze podejmuje administrator. Jeden z pierwszych punktów.
Opublikowano 30 lipca 20195 l 6 minut temu, Square napisał: Masz i się uspokój. A co do avka to ustaw sobie inny, bo ten wywalam. Jeden z pierwszych punktów. I co ten punkt ma do rzeczy? Pokaż mi konkretnie który punkt regulaminu złamałem?
Opublikowano 30 lipca 20195 l Pewnie przez tego samego polonistę, co wyklikał "nie określonych" w regulaminie xD Mniej gierek, więcej słownika PWN.