Opublikowano 30 lipca 20195 l 2 godziny temu, ragus napisał: Haha białe R na zielonym tle to taki zły awatar? Top bk. Ładny bombelek
Opublikowano 30 lipca 20195 l 55 minut temu, D.B. Cooper napisał: Mój niewygodny komentarz został usunięty. Kpina. psxextreme.tvp.info moj tez xdd
Opublikowano 30 lipca 20195 l Szybciej pieklo zamarznie niz przekonacie Squarea do zmiany zdania (a tym bardziej jesli nie ma racji). Sygnatura szersza o 2 pixele? You shall not pass.
Opublikowano 30 lipca 20195 l 2 minuty temu, Mejm napisał: Sygnatura szersza o 2 pixele? You shall not pass. Zwłaszcza jeśli jest coś o ruchaniu kotów
Opublikowano 30 lipca 20195 l Psze pana a taki awatar bedzie mozna? albo slodki piesek pytam serio bo waham sie Edytowane 30 lipca 20195 l przez _Red_
Opublikowano 30 lipca 20195 l 1 minutę temu, grzybiarz napisał: Zwłaszcza jeśli jest coś o ruchaniu kotów Akurat dotyczy kazdej. Aczkolwiek chyba bylo oko przymkniete jak progresywni forumowicze w czerwcu wspierali osoby chore na daltonizm i dodawali do sygny teczowa flage.
Opublikowano 4 sierpnia 20195 l Godzinę temu, Mejm napisał: Perez czemu ci zabrali admina? Zapewne ten śmieszny, małostkowy i kwadratowo żałosny forumkowy obrońca moralności dopatrzył się w jego avatarze żeńskich narządów płciowych Edytowane 4 sierpnia 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Czekam jak Square zostanie naczelnym PSX Extreme. To niesamowite jak to forum latami było krzywdzone ruchami modów. Czy to poprzez uciszanie ciekawych dyskusji (na forum, które słynie przecież z kontrowersyjnych klimatów), czy poprzez banowanie co bardziej intrygujących użytkowników (Pieczarki, Masakratosy, the list goes on). Tragedia.
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Najgorsze jest dowolne interpretowanie przepisów i trzymanie użytkowników, którzy byli zbanowani i mieli multikonta. Tragedia.
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l 11 godzin temu, Mejm napisał: Perez czemu ci zabrali admina? Nikt nie zabrał, ta zmiana jest jak najbardziej na moją prośbę :). W moim przypadku adminowanie wiązało się z kilkoma tematami, które uważam, że obecnie nie za bardzo są w moich kompetencjach i - zupełnie szczerze pisząc - nie za bardzo chciałbym czuć się za nie odpowiedzialny. Wiesz, tematy typu zapytania reklamowe, kwestie techniczne czy pytania od czytelników "a dlaczego na forum zabrania się/toleruje się to czy tamto" - po co mi ten stres :D.
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l W tym temacie mam akurat stałe dostawy świeżutkich numerów do redakcji :).
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Perez to był dobry głównodowodzący Admin. Aktywny, wyrozumiały kiedy należy i zawsze załatwił co trzeba. Dzięki za wszystko, Mordeczko.
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l 39 minut temu, Kmiot napisał: Perez to był dobry głównodowodzący Admin. Aktywny, wyrozumiały kiedy należy i zawsze załatwił co trzeba. Dzięki za wszystko, Mordeczko. Dokładnie tak. Do kogo się teraz będzie trzeba zwracać o zaapytania około forumkowe? Czy dalej można do Ciebie @Perez ?
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l A co to są sprawy około forumowe? Furę sprzedajesz czy dom stawiasz? ;).
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Dostęp do repozytorium forumka - podpinanie tematów, zmiany na stronie głównej etc. Jak już domek postawie to pewnie pod wynajem
Opublikowano 7 sierpnia 20195 l 1. Czy mam bana na statusy? 2. Czy jak juz dajecie tego bana, to mozecie dac znac , a nie robic to jak ninja?
Opublikowano 7 sierpnia 20195 l A może po prostu musisz wejść w daną osobę i tam odpisać mu na status?