Opublikowano 7 sierpnia 20195 l No wlasnie podobno nie mam, ale jak chce ustawic status to mi sie w oknie pojawia tylko ''Ładowanie...'' bez konca.
Opublikowano 7 sierpnia 20195 l To nie ban, to babol techniczny. Coś po ostatniej aktualce nie bangla i jeszcze szukamy przyczyny.
Opublikowano 7 sierpnia 20195 l podoba misię to forum piewszy post tego tematu, strona 1: "Perez: To nie jest temat do dyskusji o warnach/banach. Tutaj bez zmian - zainteresowani niech dogadują się na PW. " wchodzę na ostatnią stronę i first post z góry: "1. Czy mam bana na statusy?" luźno i bez paniki. I appreciate it
Opublikowano 7 sierpnia 20195 l No jak dostajesz bana na posty, to dostajesz ostrzezenie. Bany na statusy jak mialem, to zawsze z partyzanta, nie wiedzialem kiedy, za co i na jak dlugo. Temat wraca jak bumerang.
Opublikowano 7 sierpnia 20195 l Do korzystania ze Statusów polecam ten link https://www.psxextreme.info/discover/31/ Jak wspomniał Perez, na głównej nie działają, ale tylko tam. Przez zawartość albo profil wszystko śmiga.
Opublikowano 7 sierpnia 20195 l Witam wszystkich po długich 9 latach rozłąki! Z racji tego, że przed laty zostałem pozbawiony możliwości komunikowania się ze społecznością PE, chciałem się spytać czy była to permanentna banicja bez opcji zanegowania jej, czy może jednak administracja spojrzy przychylnym okiem na swojego starego użytkownika, który chciałby znowu móc podzielić się opiniami z innymi zapaleńcami branży gier video 9 lat banicji to chyba wystarczająco długi okres na przemyślenie sobie kilku spraw:) Chciałbym odzyskać swoje stare konto(Odin91) głównie z powodu nostalgii, jak i też transparentności - widzę tutaj sporo starych nicków, ktoś pewnie by skojarzył, że Odin dostał kiedyś bana Czytałem pierwszy post tego tematu, ale chyba jako świeży użytkownik mam zablokowaną opcję wysyłania prywatnych wiadomości.
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l 19 godzin temu, Odin91 napisał: Czytałem pierwszy post tego tematu, ale chyba jako świeży użytkownik mam zablokowaną opcję wysyłania prywatnych wiadomości. Mogłeś przeczytać też drugi post, albo użyć opcji Kontakt na dole strony. Konta połączone.
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l Status tez mozna umiescic bedac w dowolnym temacie (nie w subforum) i wybierajac +Dodaj z menu kolo nicka.
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l Zero komentarzy pod statusem o koszuli z bambusem świadczy o tym, że niewiele osób zdaje sobie z tego sprawę
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l No to zadziala tylko przy nowym statusie. Zeby dodac komentarz trzeba wejsc w profil tego co status utworzyl. #pracawit
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l 23 godziny temu, Square napisał: Mogłeś przeczytać też drugi post, albo użyć opcji Kontakt na dole strony. Konta połączone. Przeczytałem, przeczytałem, bo z zablokowanego konta w ten sposób nawet wysłałem jedną wiadomość - z tego nowo założonego nie mogłem, tak samo jak prywatnych. W każdym razie dzięki, miło wrócić na stare śmieci!
Opublikowano 26 września 20195 l Czy nie brakuje aby przypadkiem moderatorów i czy nie przydałby się nabór? W Hyde Parku w Pokaż Swoją Twarz od ponad tygodnia leci jakiś offtop i prywata, nikt tego nie sprząta mimo zgłoszeń...
Opublikowano 26 września 20195 l Godzinę temu, Mendrek napisał: Czy nie brakuje aby przypadkiem moderatorów i czy nie przydałby się nabór? W Hyde Parku w Pokaż Swoją Twarz od ponad tygodnia leci jakiś offtop i prywata, nikt tego nie sprząta mimo zgłoszeń... forum i tak zdycha a ty jeszcze chcesz te drgawki ukrócić? chory zwyrol z ciebie
Opublikowano 26 września 20195 l Godzinę temu, Mendrek napisał: Czy nie brakuje aby przypadkiem moderatorów i czy nie przydałby się nabór? W Hyde Parku w Pokaż Swoją Twarz od ponad tygodnia leci jakiś offtop i prywata, nikt tego nie sprząta mimo zgłoszeń... wy,(pipi)ali? wyje,bali. to na co drążysz pampuchu?
Opublikowano 26 września 20195 l Mendrek, ten nazistowski moderator? Powinien siedzieć na banicji za zbrodnie przeciwko użytkownikom.
Opublikowano 26 września 20195 l 16 minut temu, ragus napisał: wy,(pipi)ali? wyje,bali. to na co drążysz pampuchu? Sam odszedłem, nie mam czasu na moderowanie. Moja uwaga dot. burdelu w HP to nie sugestia że chcę wracać do moderowania, także Ragusie Buldupusie możesz spać spokojnie
Opublikowano 31 października 20195 l mało to razy było pisane by w żaden sposób nie wynosić wkp czy cw na resztę forum?
Opublikowano 4 stycznia 20205 l A po co? Na umierającym forum altery to powrót z martwych i nowe pokłady tlenu
Opublikowano 4 stycznia 20205 l Nikt tu Pawełku nie umiera jeszcze. Chociaż, jest w tym jakaś prawda. Nie ma co się kisić we własnym sosie.