Colin 1 974 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 15 minut temu, baniek napisał: Już się pytałem chyba w temacie o silniku forum, te statusy się aktywują po jakiejś aktywności/liczbie postów? sprawdź teraz. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 26 lutego 2021 Opublikowano 26 lutego 2021 Myślę, że już czas aby frosti odpoczął jakiś czas od forumka. Tydzień, dwa? Dajcie żyć Panowie. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 Wrzuć do ignorowanych i będziesz miał spokój jak długo chcesz. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 A zbanuje ktoś tego durra żeby znowu nie wysyłał gowien w privach? Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 Plus przy okazji można przemyśleć rozwiązania w regulaminie hamujące CW poza CW, bo rozlało się to niesamowicie po obu stronach obozu (tak, obu, ci od Nintendo raczej zajmują się sobą) i odbiera smak forumingu 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 23 minuty temu, Bzduras napisał: Plus przy okazji można przemyśleć rozwiązania w regulaminie hamujące CW poza CW, bo rozlało się to niesamowicie po obu stronach obozu (tak, obu, ci od Nintendo raczej zajmują się sobą) i odbiera smak forumingu jestem za, w tematach nie jest jeszcze tak źle, najgorsze są statusy. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 Czy można pokazywać palcem w temacie czy lepiej słać PM-ki o kogo chodzi? Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 1 minutę temu, ASX napisał: jestem za, w tematach nie jest jeszcze tak źle, najgorsze są statusy. W tematach też da się wyczytać sporo postów silnie podszytych CW. Wchodzisz pogadać, a tu jeden z drugim nawiedzony robi gnój i jest to widoczne w działach obu "obozów". Męczące, co najmniej. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 Dostęp do działu betoniarni zmieniłbym od 1k posta. Ewentualnie też dołożyć do tego roczny, czy dwuletni staż na forum. 2 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 Jak dla mnie świetny pomysł, niektórzy rejestrują się, tylko żeby robić burdel i mieć dostęp do CW. 1k to może dosyć ostre kryterium ale 500 postów i roczny staż jest ok. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 Ja bym zakazał pisania o konsolach w ogóle, to nie forum od tego. Niektórzy mogą się poczuć urażeni. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 W dniu 27.02.2021 o 08:24, Colin napisał: Wrzuć do ignorowanych i będziesz miał spokój jak długo chcesz. Na statusy to nie działa Tak tak, ograniczajcie dostępność do CW to dopiero będziecie mieli porządek w normalnych tematach, a tak Kamilki, Durry i donnatelle siedzą tam gdzie ich miejsce. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 20 minut temu, Faka napisał: Dostęp do działu betoniarni zmieniłbym od 1k posta. Ewentualnie też dołożyć do tego roczny, czy dwuletni staż na forum. o to to, jest szansa, że mniej alterów będzie robić syf Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 Nie wiem czy statusy o "Xśmieciarce" lub zastąpienie "yebać pis" na "***** Xboxa" podchodzi pod "pisanie o konsolach". 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nie wiem czy statusy o "Xśmieciarce" lub zastąpienie "yebać pis" na "***** Xboxa" podchodzi pod "pisanie o konsolach". były też teksty w statusach o "GameMOPS" Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 Ale was dupa boli o to lekkie cw poza cw. A najbardziej placza xboxiarze. Na CW bym nie dawal ograniczen, ale na Pchli Targ juz tak. Jakies 500postow i jakis staz na forum. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 XBOX TY ŚMIECU BEZ GIER haha lekkie CW, o co wam chodzi? boli dupka??? :)))) 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 Skończy się jak w polskim sejmie, zakaz cw tylko nikt nie powie od kiedy kończy się krytyka a zaczyna plucie. Cytuj
Gość Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 5 godzin temu, Rozi napisał: Ja bym zakazał pisania o konsolach w ogóle, to nie forum od tego. Niektórzy mogą się poczuć urażeni. no bez kitu, święte plastikowe pudełka, wszystko, WSZYSTKO w statusach można umieszczać i obrażać, nikt się nie upomni, nie zaraportuje, nikomu SMAKU FORUMINGU nie odbierze, ale weź tu obraź konsolke i już deprecha jebnijcie się w łeb, stare konie Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 No no, zaraz się okaże, że Betoniarnia, czyli forumkowy rynsztok będzie działem elitarnym, gdzie trzeba będzie spełnić warunki i mieć staż oraz certyfikat, aby móc iść się wysrać do tego dołu z kloaką. Brodzą po kolana w oborniku, a gnój robiony przez jakieś altery im przeszkadza. Tacy zaprawieni w bojach wojownicy, a sobie nie radzą z byle chłystkiem. Przecież od tego jest ten dział, by jednostki tam się odchamiły i nie roznosiły tego po całym forum. Tak tam przytulnie i ciepło, że nie chcecie, by świeża krew robiła przeciąg gdy wchodzi przez wrota do chlewu? Doceniam i rozumiem tamtejsza dobrą zabawę, ale nie róbcie z tego elitarnego grona. Co do reszty forum, to według mnie lekkie uszczypliwości w klimacie CW są dopuszczalne, ale to wymaga wyczucia i dystansu z każdej strony. Jeden czy drugi status jest ok (powisi i zniknie z widoku), ale jak ktoś już wbija do tematu o grze i zaczyna prowadzić długotrwałą krucjatę o zabarwieniu CW (często nawet w tę grę nie grając), zasłaniając się przy tym argumentami w rodzaju "o co wam chodzi, przecież to forum dyskusyjne, więc dyskutuję" to z czasem zaczyna być uciążliwe. Wychodząc z CW nie wystarczy tylko otrzepać butów. Trzeba też nieco zmienić nastawienie. 7 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 Niestety kilku typów bierze CW na poważnie i to jest dopiero niesmaczne Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 28 minut temu, Kmiot napisał: No no, zaraz się okaże, że Betoniarnia, czyli forumkowy rynsztok będzie działem elitarnym Już tak jest. CW to nowe WKP. Nowa strona. Dziękuję, do widzenia. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 Jak mnie w czerwcu 2020 pewien łowca talentów złowił w temacie TLOU2, twierdząc że CW to "elitarne rozgrywki forumowe" to byłem pewien że będzie kariera. Liczyłem na coś pokroju UFC a okazuje się że to coś na wzór fame mma. Czuję się oszukany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi