ciwa22 856 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 (edytowane) Witam, kilka lat temu możliwość udzielania się w statusach zostało mi odebrana, ponieważ blablabla. Dzisiaj, na ten moment podjąłem decyzję, iż chciałbym się rozwijać na forum o gierkach, zrobić kolejny krok naprzód, gdyż życie jest bardzo krótkie. W związku z zaistniałą potrzebą zwracam się z uprzejmą prośbą o odblokowanie mi opcji kreowania własnych statusów oraz możliwość ustosunkowywania się do już zaistniałych statusów za sprawą kreatywności innych użytkowników. Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Cała akcja odbywa się w ramach innej akcji o nazwie "Graczy Porozumienie bez Barier". Edytowane 12 kwietnia 2021 przez ciwa22 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 2 minuty temu, ciwa22 napisał: Witam, kilka lat temu możliwość udzielania się w statusach zostało mi odebrane, ponieważ blablabla. Dzisiaj, na ten moment podjąłem decyzję, iż chciałbym się rozwijać na forum o gierkach, zrobić kolejny krok naprzód, gdyż życie jest bardzo krótkie. W związku z zaistniałą potrzebą zwracam się z uprzejmą prośbą o odblokowanie mi opcji kreowania własnych statusów oraz możliwość ustosunkowywania się do już zaistniałych statusów za sprawą kreatywności innych użytkowników. Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Cała akcja odbywa się w ramach innej akcji o nazwie "Graczy Porozumienie bez Barier". Podłączam się do prośby. Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 2 minuty temu, ciwa22 napisał: Graczy Porozumienie bez Barier Czyli koniec z minusami za cokolwiek związanego z Xboxem? Ej weź, historii nie pisze się na nowo Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 3 minuty temu, Bzduras napisał: Czyli koniec z minusami za cokolwiek związanego z Xboxem? Ej weź, historii nie pisze się na nowo Widocznie moje intencje zostały źle zrozumiane. Nie jestem przeciwnikiem marki Xbox, jedynie polityki firmy Microsoft oraz aparycji ich najnowszej konsoli. Jeśli ktoś zapoda zdjęcie gierki na konsolę giganta z Redmond, bez umieszczania na niej tego obrzydliwego komputerowego wannabe monolitu, z prawdziwą pasją wystawię plusa tej zacnej inicjatywie. 1 Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Po tej odpowiedzi wnoszę o negatywną decyzję administracji w sprawie prośby użytkownika ciwa22. 5 2 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Podpisuję się pod słowami Bzdurasa. Sianie takiej propagandy jest niebezpieczne dla zdrowia. 1 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 3 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Podpisuję się pod słowami Bzdurasa. Sianie takiej propagandy jest niebezpieczne dla zdrowia. To nie propaganda moi drodzy. To punkt widzenia. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Kulturalny człowiek swój punkt widzenia przedstawia raz w komentarzu i zamyka mordę a nie lata na wojenki w minusiki jak w jakimś Call Of Duty duh 1 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 (edytowane) Ja z nikim nie walczę/walczyłem w żadnej wojnie w obrębie tego forum. Kulturalny człowiek to lub tamto? Kwestia... punktu widzenia. Jeśli ktoś poczuł się urażony zaistnieniem poziomej kreski pod jego komentarzem, to pragnę uspokoić, iż ona nie sprawia, że nagle staje się mniej wartościowym człowiekiem, czy to w obrębie internetu czy prawdziwego życia. Mam nadzieję, że po tych słowach wielu ludzi opuściło niepotrzebnie zaniżone poczucie własnej wartości związane z "okrutnym" zminusowaniem zdjęcia plastiku w internecie. Edytowane 12 kwietnia 2021 przez ciwa22 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 A mi nie pasuje wygląd PS5 ani Dualsense, wyraz konsola stracił na znaczeniu już dwie generacje temu. Jakoś nie latam i nie robię gimnazjalnej atencji wokół siebie z tego powodu, jakbym miał jakiś problem. Nie mam zaniżonego poczucia z tego powodu po prostu nie lubię jak ktoś mi rzuca swój tok myślenia na każdym kroku, to jest męczące i potrzebujesz pomocy. 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 IMO Ciwa22 jest nieszkodliwy w swojej krucjacie, ja bym go odpuścił są na forumku ludzie znacznie bardziej popierdoleni niż ktoś komu nie podoba się po prostu wygląd nowej konsoli i od kilku miesięcy minusuje każdy post z nowym xboxem Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Zgadzam się, że stracił na znaczeniu, co nie oznacza, że musi wyglądać jak wiadomo co. Mi z kolei nie przeszkadzałoby gdybyś latał i robił gimnazjalną atencję z powodu wyglądu PS5. Nie męczyłoby mnie to. Dziękuję za troskę. Pozdrawiam. Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Z CW trzeba ostrożnie, bo niby ciwa sobie śmieszkuje, a potem spotkasz takiego na zlocie a on zagai z metafizycznym pytaniem: czy ten ekran startowy ma duszę? 2 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 (edytowane) 12 minut temu, ASX napisał: IMO Ciwa22 jest nieszkodliwy w swojej krucjacie, ja bym go odpuścił są na forumku ludzie znacznie bardziej popierdoleni niż ktoś komu nie podoba się po prostu wygląd nowej konsoli i od kilku miesięcy minusuje każdy post z nowym xboxem Czy tym "szkodliwym" coś grozi? Pytam poza konkursem - z czystej ciekawości. Już przestałem minusować, ponieważ człowiek z racji swojej natury po jakimś czasie jest się w stanie do wszystkiego, nawet najbardziej nieprzyjemnego doświadczenia w swoim życiu, przyzwyczaić. Po prostu zacząłem żyć ze świadomością, że na świecie istnieje "konsola" o wyglądzie tego, którego nazwy na forum o konsolach słusznie się nie wypowiada. Sami wiecie kogo. Edytowane 12 kwietnia 2021 przez ciwa22 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Ja na pewno tego skrótu tutaj nie wypiszę, bo to byłby ostatni krok ku stygmatyzacji mojej osoby. Wrzucenia do wora z napisem "CW poza CW", a nie mam z tym tematem wiele wspólnego. Przyznam, że obawiam się paść ofiarą społecznego dowodu słuszności z racji konsekwencji, które mogą z tego wyniknąć. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 12 maja 2021 Opublikowano 12 maja 2021 Chciałbym ponownie poruszyć kwestie cenzury. Naprawdę jej tutaj potrzebujemy? Można ćwiczyć jakieś śmiechowe słówka na około, no ale czy to konieczne? 1 Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 12 maja 2021 Opublikowano 12 maja 2021 Co kurwa do chuja? Ja pierdolę, myślałem, że już nie ma tej dziwki cenzury...a nie, czekaj Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 12 maja 2021 Opublikowano 12 maja 2021 No to dziwne, bo w innych tematach jest w najlepsze, jak chociażby Returnal. Albo po prostu zapomnieli wyłączyć wszystkim... Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 12 maja 2021 Opublikowano 12 maja 2021 No, ale po co chcesz przeklinać? Nie lepiej dawać młodzieży dobry przykład? To nawet dobrze świadczy o czyjejś yntelygencjy, jeśli potrafi coś dosadnie powiedzieć, nie używając prostackich wulgaryzmów, a właśnie kulturalnych odpowiedników. Wstydź się Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 12 maja 2021 Opublikowano 12 maja 2021 Akurat z tą młodzieżą to bym się nie rozpędzał. Wczoraj urodziny obchodzili userzy 30+ . Nie było nikogo poniżej 30 a nawet ktoś 42 się trafił. 1 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 18 maja 2021 Opublikowano 18 maja 2021 Jest mozliwość sprawdzenia za ktory post dostało się ostrzezenie? Moderator borderlands napisał cos o bluzgownicy i kurwach, ale nie wiem o co chodzi. Btw. czy taka wesoła twórczość klasyfikuje się jako bluzgownica czy nie? Bo takie posty sa tam na każdej stronie. 4 godziny temu, schabek napisał: Kazdym punktem listy soula moznaby wytrzec dupe po sraniu ale jeden jest wybitnie zabawy. Masa gier w produkcji xddddddd masa gier w pizdzie, jak tu ktos jara sie crapami pokroju nowego halo to niech wypierdala ode mnie na kilometr zebym sie chujostwem nie zarazil 23 studia xDDDDD nie dobra wyjebane bo opluwam telefon z kazdym kliknieciem Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 maja 2021 Opublikowano 18 maja 2021 Wynoszenie CW poza CW? Ja bym tutaj drugiego warna dał. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 maja 2021 Opublikowano 18 maja 2021 Nie donoś na siebie, bo wtedy polecisz, Rozi, nie wystawiaj się. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 18 maja 2021 Opublikowano 18 maja 2021 Malo ze wynoszenie, jeszcze preparuje moje posty bo jak klikam w odnosnik to widze zupelnie co innego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi