Mejm 15 268 Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 AKT TRZECI Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 EPILOG: 9 minut temu, Wredny napisał: @Square, dzięki, że dałeś z siebie zrobić debila naszym kosztem - uwierzyłeś, że biedactwo chce ochrony przed drapieżnikami, a tymczasem dałeś mu immunitet na pisanie CW poza CW - świetny ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 2 godziny temu, Wredny napisał: @Square, dzięki, że dałeś z siebie zrobić debila naszym kosztem - uwierzyłeś, że biedactwo chce ochrony przed drapieżnikami, a tymczasem dałeś mu immunitet na pisanie CW poza CW - świetny ruch. jak szukasz admina @Square to tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 @Wredny że co niby? Nie wiem co tam sobie wyobrażasz, ale jak dla mnie dałem jasno sprawę co i jak. Ale jeżeli pozwala ci to lepiej spać to dopowiadaj sobie dalej. A jak gdzieś widzisz CW poza CW czy inne nieregulaminowe rzeczy to od tego masz opcję "Zgłoś". 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 5 godzin temu, GearsUp napisał: Jest odwrotnie. To tarcza To jakaś chujowa ta tarcza z niskim defem, bo właśnie wysłałem paczuszkę minusów w twoją stronę leszczu Teraz to już one way ticket jak ci odblokowali reakcje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 it's over dla chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Chłopaki dajcie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Podobnie jak z drzazgą - można samemu wyciągać albo poczekać aż organizm sam ja wypchnie z siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Przez chwilę ten temat był zabawny, teraz to już taplanie się w szambie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Najlepszy jest @Square, który udziela wymijających korpo-odpowiedzi, zamiast jasno powiedzieć, czy maczał w tym palce. A z wypowiedzi tej małej gnidy wynika, że tak - wujek Kwadrat załatwił. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Miał reputacji 331 już ma 212. Szybko idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Wredny, może przeczytaj jeszcze raz co napisałem wcześniej, ale uważnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 44 minuty temu, Wredny napisał: Najlepszy jest @Square, który udziela wymijających korpo-odpowiedzi, zamiast jasno powiedzieć, czy maczał w tym palce. A z wypowiedzi tej małej gnidy wynika, że tak - wujek Kwadrat załatwił. Colin - powiedzial, ze nie on. byl turniej tenisa a cala operacja to cos wiecej niz klikniecie bez czytania wiec mysle ze mowil prawde Ukyo - oddelegowany do banownia Roziego Rayos - Admini randomy - no raczej nie Takze zostaje Square ktory zreszta napisal dlugiego wyjasniajacego posta, z ktorego mozna sie domyslic ze to on. Bo raczej rzecznikiem admnistracji to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Ten girs to jest dobry ananas. Wystarczyło nie prowokować ludzi w statusach i w temacie dying light i nikt by mu tego nie cofnął Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 125 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Teraz, 20inchDT napisał: Ten girs to jest dobry ananas. Wystarczyło nie prowokować ludzi w statusach i w temacie dying light i nikt by mu tego nie cofnął Ale chciałem nadać po części sens waszemu życiu. Teraz możecie sobie klikać w czerwone strzałeczki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 @Square - to nic nie da, bo podobnie wyglądały tweety Spencera odnośnie sytuacji Call of Duty na PlayStation Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 5 minut temu, GearsUp napisał: Ale zależy Ci ( zależało ) na reputacji, co doprowadziło do fatalnego w skutkach pisma do admina. Później zamiast pisać normalne posty trollujesz - przecież w temacie DL2 nayebałeś tyle gruzu, że nawet spychaczem po tym przejechać nie można. Gdzie tu sens? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 @Boomcio, pięknie napisane Chciałem nawet dać serduszko, ale te spacje po i przed nawiasem skutecznie mnie ostudziły Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 125 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) 22 minuty temu, Boomcio napisał: Ale zależy Ci ( zależało ) na reputacji, co doprowadziło do fatalnego w skutkach pisma do admina. Później zamiast pisać normalne posty trollujesz - przecież w temacie DL2 nayebałeś tyle gruzu, że nawet spychaczem po tym przejechać nie można. Gdzie tu sens? Człowieku jak ktoś wydał 8k na RTX 3080 to będzie w tego typu tematach bronił technologii DLSS i RT jak głupi, wykluczając wszelkie minusy zastosowanej technologii. Napisałem o minusach, których sam nie zauważysz (bo pewnie nie masz takiej możliwości) przełączając się z RT on i off (tu akurat minus zbytniego przyciemnienia jest dyskusyjny) tak przy DLSS on i off te wady już bywają poważniejsze (najczęściej w ruchu powodując czasami mydło a w statycznym obrazie zbytnie wyostrzenie a nawet bugi i glitche). Nawet jeden z największych świrów tych technologii z Digital Foundry zatweetował, że w Dying Light aktualnie w trybie DLSS występują bugi Więc nie gadaj, że ktoś pisze bzdury zanim tego w 100% nie sprawdzisz. A najlepiej wróć do gry w gierki na X360 Edytowane 3 Lutego 2022 przez GearsUp 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 repka już zjechała i psycha ostro pikuje w dół Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 125 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 2 minuty temu, Pupcio napisał: repka już zjechała i psycha ostro pikuje w dół Chciałbyś Mam ogólnie mega bekę z tej całej sytuacji, że kilka czerwonych pixeli może tyle znaczyć dla dorosłych chłopów. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 To my się spłakaliśmy do adminstracji bo dostawaliśmy kilka czerwonych pikseli czy ty? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Spokojnie, zaraz będzie na minusie i nikt nie będzie go brał na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi