Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 No, bez kitu. Że też tyle znaczą czerwone jpgi dla ludzi, że aż takie PMki do adminów muszą pisać: W dniu 28.01.2022 o 21:37, GearsUp napisał: Cześć, jest możliwość ukrycia mi licznika reputacji z dodaniem do jakiejkolwiek grupy? Wiem, że kiedyś mieliście taką możliwość ale się pozbyliście z tego co pisałeś. Przy 15 minusach od Senior Membera dziennie to za niecały miesiąc moje konto będzie miało ujemny czerwony wskaźnik a wtedy dla neutralnych osób posty takiego człowieka mogą się wydawać mało racjonalne a nie chciałbym przez jednego zjeba zakładać alternatywnych kont. No to teraz będzie troszkę szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Ten temat to jeden wielki płacz > 1 pmka do Square i to w formie zapytania a nie żadnego płaczu 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 37 minut temu, Wredny napisał: ale te spacje po i przed nawiasem skutecznie mnie ostudziły Ale one dodają klimatu, budują dramaturgię i wogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Yhm... podobnie jak te "wogóle", pisane łącznie Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 41 minut temu, GearsUp napisał: Mam ogólnie mega bekę z tej całej sytuacji, że kilka czerwonych pixeli może tyle znaczyć dla dorosłych chłopów. Tylko, kto się spruł adminowi i płakał jak baba, że czerwone pixele to zło i dla randomów nie będzie wiarygodny z ilomaś tam minusami. Jakbyś miał rigcz to by nie doszło do takiej sytuacji. Ale płaczka girsdałn teraz ma bekę. A "wczoraj" już robił harakiri, że ludzie dają mu minusy. Ogarnij się chłopie, albo wyjdź. Wiesz gdzie są drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 No ale taka prawda, sami się nakręcacie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 My tylko dajemy Ci minusy żeby było Ci smutno, nie dorabiaj sobie do tego nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Jest mi bardzo smutno, za chwilę się zamknę w sobie i będę tylko lurkował. Ja z kolei chciałem dać ci plusa żebyś już nie był takim smutasem bo chyba kawusi nie było ale wyczerpałem reakcje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 699 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 W ogóle się tym nie przejmuje dlatego też odpisuje tu na każdy post. Czego nie rozumiecie! Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Odpisuję w przerwach między wiązaniem sznura do belki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Mogę pomóc wybrać kolor belki Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Pf, mi kiedyś jaki s admin dowalił 500 minusów. No big deal, chociaż wyszedłem na plus, co chyba jakoś trochę łechce ego. Za miesiąc stuknie mi 20-lecie na forum, to głupio byłoby być na minusie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 15 godzin temu, Square napisał: CW poza CW czy inne nieregulaminowe rzeczy to od tego masz opcję "Zgłoś". Coś nie działa na użytkownika Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 3 godziny temu, Wredny napisał: Fajny ten mem z Winem Dizlem Tak się właśnie kończy bycie skarżypytą. Nie trzeba było zaczynać, a tak forumek ma używanie i pewnie się nie skończy dopóki nie dojdzie do -1000! Po ofigate, sziwagate mamy teraz girgate. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 To akurat wrzuciłem dla Mendrka po tej wypowiedzi 3 godziny temu, Mendrek napisał: Pf, mi kiedyś jaki s admin dowalił 500 minusów. No big deal, chociaż wyszedłem na plus, co chyba jakoś trochę łechce ego. Za miesiąc stuknie mi 20-lecie na forum, to głupio byłoby być na minusie Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 3 godziny temu, Mendrek napisał: Pf, mi kiedyś jaki s admin dowalił 500 minusów. No big deal, chociaż wyszedłem na plus, co chyba jakoś trochę łechce ego. Za miesiąc stuknie mi 20-lecie na forum, to głupio byłoby być na minusie Ty, admin..., ty to mi kiedyś za propagowanie faszyzmu dałeś. Nie zapomnę.! Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Minusy za propagowanie faszyzmu? Totalna dyskryminacja! Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 (edytowane) Czy można dać Bana Cirexowi na covidowo-polityczne tematy albo w ogóle go zbanować na amen? Gość cały czas trolluje a z tego co kojarzę złośliwe trollowanie nie jest dopuszczalne. Odechciewa się wchodzić do niektórych tematów, mam go w ignorach ale inni userzy go cytują i siłą rzeczy czytam te zmieszane z blotem, wyciągnięte z dupy, brednie. Nie da się przez tego ruskiego trolla prowadzić normalnych dyskusji. Edytowane 19 Lutego 2022 przez standby 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Albo bana na wszystkie topiki poza jedynym - coronawirusowym, niech tam sobie wkleja tabelki i wykresy a resztę forum zostawi w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Wiecie co jest najgorsze? On wcale nie trolluje, tylko naprawdę wierzy w te wszystkie bzdury, które wypisuje i wkleja, więc ban tu nie pomoże - tylko psychiatra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 To już nie nasza brocha, my chcemy się tylko uwolnić od tego bełkotu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 To juz jest ktorys raz podnoszony ten temat ale chyba znow ch.uja da. Drugi temat z HP zaraz pojdzie do zsypu ale napisz cos nieprzychylnego o trailerze zapowiedzi gierki to od razu warn i blokada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Ale co, wyjebac kazdego kto ma inne zdanie? To ja prosze wyjebac kazdego xbota z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 https://www.onet.pl/informacje/nowaeuropawschodnia/polska-stanowi-cel-rosyjskich-fake-newsow/elqwywx,30bc1058 Jak pod to nie łapie się Cirex to już nie wiem kto. 4 godziny temu, Shen napisał: Ale co, wyjebac kazdego kto ma inne zdanie? To ja prosze wyjebac kazdego xbota z forum. Nie. Ale chodzi o to że nie da się prowadzić przez niego żadnej dyskusji. Blaise celnie napisał jak wyglądają jego posty. To nie jest cenzura tylko ograniczenie trollowania. Przecież przy nim nie może być żadnej merytorycznej dyskusji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi