Pupcio 18 366 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 Ale przez to ktoś może wpaść w sidła yakuzy, nie możemy na to pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 Pawle, ja Cię proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 Idąc za ciosem: dział Resident Evil poproszę, gier jest od pyty i jeszcze trochę. Kiedyś byłem przeciwny takiemu pomysłowi, ale zmieniłem zdanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 366 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 Ja tam uważam że każda większa seria powinna mieć swoje działy bo to spoko sprawa jest. Chociaż słyszałem że są hore jednostki na tym forum które chciały kiedyś wprowadzić burdel na forumku niczym na jakimś reddicie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 @Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 Osobiście nie widzę potrzeby aby akurat Yakuza miała mieć swój dział, fajnie sobie wszystkie wiszą w Ogólnych. Z tego co mi się wydaje to te kilka działów powstało dla serii, które poza samymi standardowymi tematami oferowało coś więcej jak np. ustawki multi czy tam inne dyskusje. Yakuza chyba ogranicza się tych 4 tematów czy ile ich tam jest i nie ma potrzeby tego rozbudowywać. No, ale możecie wrzucić argumenty inne niż "dużo gier" i "bo Assassins Creed ma". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 5 adminow a na forum widac tylko Colina i Kwadrata, po chuj taki Rayos czy Raptor co nic nie pisza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 Teraz, Shen napisał: 5 adminow a na forum widac tylko Colina i Kwadrata, po chuj taki Rayos czy Raptor co nic nie pisza? Raptor to ma wytłumaczenie, bo gra w WoWa ale Soraya to nie wiem gdzie się podział. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 Poproszę o dział Sea of Thieves. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 a ja o dział The Mercenaries 2, niedocenianego arcydzieła sztuki gier wideo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 366 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 To ja chce dział rdr w dziale r* Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 Tak spojrzałem na te działy i jest: bijatyk, sportowy, rpg, wyścigowy... Więc może dział dla klasycznych survival horrorów? Residenty, Silenty, Evil Within... Z oczywistych względów nie ma działu "gry akcji" i jest to oczywiście zrozumiałe (można tam wszystko wpakować na upartego, dlatego lepiej żeby takie gry dostawały działy konkretnej serii gier, jak CoD np.), ale horrory? Czemu nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 Dzial Rambo bylby spoko. Pisalbym tam jak mocno gra jest niedoceniana a moze i jakis podtemat o survivalu w lesie prowadzilby Boomcio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 1 godzinę temu, Square napisał: Osobiście nie widzę potrzeby aby akurat Yakuza miała mieć swój dział, fajnie sobie wszystkie wiszą w Ogólnych. Z tego co mi się wydaje to te kilka działów powstało dla serii, które poza samymi standardowymi tematami oferowało coś więcej jak np. ustawki multi czy tam inne dyskusje. Yakuza chyba ogranicza się tych 4 tematów czy ile ich tam jest i nie ma potrzeby tego rozbudowywać. No, ale możecie wrzucić argumenty inne niż "dużo gier" i "bo Assassins Creed ma". Ja mam inny pomysł, w dziale ogólne w multiplatformach zrobić podfora dla większych serii żeby nie trzeba było głęboko szukać cos jak np. w dziale Halo a Yakuza zasługuje bo wiemy że będzie jeszcze wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 Czy to się nie kwalifikuje do bana za jawne propagowanie piractwa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 W dziale Xboksa jest cały temat o piractwie i też nic z tym nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 1 minutę temu, Rozi napisał: W dziale Xboksa jest cały temat o piractwie i też nic z tym nie robią. ROMy możesz sobie zrobić z własnych płytek, które stoją na półce, więc nie do końca jest to to samo, co pisanie "ściągnę pirata i będzie git". Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 Osz w mordę. Psychofani Wieśmaka w natarciu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 3 minuty temu, GearsUp napisał: Osz w mordę. Psychofani Wieśmaka w natarciu Jako transwestyta możesz zawsze zagrać kartę homofobii. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 Ja juz powiadomilem policje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 (edytowane) 11 godzin temu, krzysiek923 napisał: Czy to się nie kwalifikuje do bana za jawne propagowanie piractwa? Ale jak to włączyć? Najpierw trzeba przecież przerobić z legalnej płyty rom-a aby to zadziałało i było full legal. Rozumiem, że nasz nieskazitelny Krzysio trzyma na półeczce płytkę z Grand Theft Auto 2 na PS2 aby zrobić z niej rom-a Edytowane 6 kwietnia 2022 przez GearsUp 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2022 Nic lepszego nie znalazłeś przeglądając moje posty sprzed paru miesięcy? Mam. Co teraz? Znajdziesz sobie życie - takie poza internetem - smutny typie? Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2022 1 minutę temu, krzysiek923 napisał: Nic lepszego nie znalazłeś przeglądając moje posty sprzed paru miesięcy? Mam. Co teraz? Znajdziesz sobie życie - takie poza internetem - smutny typie? Tak? To wklej fotkę z karteczką Szukać nie musiałem, wystarczyło wpisać jedno hasło - emulator. Pewnie jakbym przejrzał wszystkie posty coś by się wylało ale nie mam na to czasu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2022 19 minut temu, krzysiek923 napisał: Znajdziesz sobie życie - takie poza internetem Napisał chłop do chłopa na forum internetowym 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2022 Zabijcie to zanim złoży jaja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi