Pupcio 18 286 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Wezyr czemu zieloni to takie płaczliwe pizdy? Powinniście przetasować skład i słabe psychiczne jednostki wywalić na discordową banieczke gdzie nikt ich nie skrzywdzi odmienną opinią o grze komputerowej. Sam uważam że dla sonki się tu wybacza więcej no ale takich mięczaków aż chce się gnębić xD ehh gdzie te waleczne boty z ery x360? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 XD o boze, zawsze kurwa to samo. Najlepiej jak jezusek nadstawiac policzka i nic nie napisac jak klap moderator skasuje posta nie rozniacego sie od innych. Jebany konsolowiec na garnuszku mamusi pisze cos o byciu pizda. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Nie chce wiedzieć ilu wsadziłeś dobrych chłopaków do pierdla za nowiutkie mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Już w marcu zeszłego roku pytałem, czy da się coś zrobić z CW poza CW, odpowiedzi nie było no i mamy efekty. Aż trochę wstyd być teraz dumnym botem, bo jak poczytałem to, co colin wywalił to krindżometr mi wywalił "out of scale error". Echhh, CW jest jak wódka - trzeba umić używać, bo się w bani od tego przestawia, niezależnie od koloru sztandaru za który się umiera xd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Normalna dyskusja trochę śmiechu ale wyszło że niektórzy to chyba zbyt poważnie podchodzą do konsolek i gier. I bronią jak Częstochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Chciałbym tylko zauważyć że kasowanie postów w temacie ogólnym Xboksa odbyło się jak trochę mocniej przejechałem się po koledze Lisciu. Przypadek? Nie wiem. Jak się chłopak poczuł dotknięty to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 46 minut temu, knotek napisał: Chciałbym tylko zauważyć że kasowanie postów w temacie ogólnym Xboksa odbyło się jak trochę mocniej przejechałem się po koledze Lisciu. Przypadek? Nie wiem. Jak się chłopak poczuł dotknięty to przepraszam A co kolega Liść robi w dziale który nie powinien go interesować? Boty mają za slabą głowę do wódy, dlatego jedzą mandarynki i zapijają antydepresanty, bo z takim Toddem klamczuszkiem to się żyć nie da normalnie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Dobra niedziela dzisiaj. Wylew w temacie xboxa bo ktos smial sie z gierek z powerpointa skonczony szpagatem i placzem u moderki. Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Godzinę temu, oFi napisał: Boty mają za slabą głowę do wódy, dlatego jedzą mandarynki i zapijają antydepresanty, Przynajmniej piją za SWOJE Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Il Brutto 1 620 Opublikowano 3 Lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 I znowu to samo xD ktos sie posmieje ze chujowe gry na xboxie i juz sie zaczyna, najpierw jeden psychol wrzuci grafike z 20 studiami microsoftu, drugi sie odpali i zacznie wymieniac te wspaniale a na koncu wszystko okraszone takim mega chujowym i mialkim postem Asaxa ktory wymieni jakies tam gry (ktorych nawet tytulow juz nie pamietam mimo, ze czytalem tego posta z 30 minut temu), ze to nie prawda bo on czeka i bardzo dobry lineup i to jest bardzo roznorodne. A pozniej juz tylko donoszenie do moderacji, gorzej niz dzieci. 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 oj tak, te tabelki z excela z 20 studiami MSu i ich PROJEKTAMI to wisienka na torcie Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Mam nadzieję że wkrótce wejdzie ta ustawa, która zakaże wrzucania grafik z grami, bo jak widać same z tym problemy. W ogóle kto to widział żeby na forum o grach ludzie jarali się grami, grali i czekali na gry, to jakiś skandal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Właśnie to powinna być norma asaxie. Skandalem natomiast jest że gdy przyjdzie ktoś i powie że no średnie gierki a inne zobaczymy za 10 lat to jest nazywany trollem, a jak jeszcze skwituje to jakimś niewinnym żartem no to chłop jest do rozjebania Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Bycie fanem Halo i Sea od Thieves, czyli gier powszechnie jebanych tu na forum, nauczyło mnie mieć twardą skórę i jakoś nie rusza mnie, że ktoś robi sobie żarty z kawałka plastiku. Moim zdaniem każdy powinien mieć prawo do krytyki, zwłaszcza jeśli chodzi o lineup Xboxa, który jak najbardziej zasługuje na jebanie, bo ten rok np. to katastrofa w ich wykonaniu. I tak jak śmialiśmy się z Sony i ich zapowiedzi w stylu This Is Waiting w czasach PS4, tak samo powinniśmy cisnąć teraz bekę z Xboxa , jeśli chcemy być konsekwentni. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Moderacja dziś zareagowała w myśl średniowiecznej zasady przyjętej przy zdobywaniu oblężonego miasta: Zabijcie wszystkich, Pan Spencer rozpozna swoich Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 A do tego działu Xboxa będzie jeszcze można wejśc i coś napisać, pośmiać się, pomarudzić, pomarzyć? Czy muszę znowu opłacić gamepassa na 2 lata do przodu w pełnej cenie, żeby było że bilet wykupiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Godzinę temu, ASX napisał: Bycie fanem Halo i Sea od Thieves, czyli gier powszechnie jebanych tu na forum, nauczyło mnie mieć twardą skórę i jakoś nie rusza mnie, że ktoś robi sobie żarty z kawałka plastiku. Moim zdaniem każdy powinien mieć prawo do krytyki, zwłaszcza jeśli chodzi o lineup Xboxa, który jak najbardziej zasługuje na jebanie, bo ten rok np. to katastrofa w ich wykonaniu. I tak jak śmialiśmy się z Sony i ich zapowiedzi w stylu This Is Waiting w czasach PS4, tak samo powinniśmy cisnąć teraz bekę z Xboxa , jeśli chcemy być konsekwentni. Dokładnie tak, ale niestety kolejny raz jakaś krytyka (mniejsza lub większa) i kilka zielonek od razu minusuje posty i robi burdel z prywatnymi podjazdami. O kim mowa? Myślę, że wszyscy wiedzą. Szkoda, że moderacja cały czas to toleruje i takie jednostki nadal tu funkcjonują (niektóre nawet jako "seniorzy"). Niestety console wars już dawno zmieniło się user wars (mimo, że już kilka razy było mówione żeby ogarnąć chlew) i festiwal buractwa.. w dodatku przez tych kilku osobników coraz bardziej rozlewa się na całe forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Mnie zawsze zastanawia czy mejmopupciofigaro to nie jest przypadkiem jeden user z dwoma altami z własnymi atrybutami - jeden bardziej w lewo a drugi w prawo, trzeci za to z mocno zakorzenionym centrum i obsesja reskina gta4 na dzikim zachodzie. Do tego Figuś który ma bota ustawionego który zbiera newsy z api różnych serwisów i wrzuca do konkretnych tematów by kabza z plusami się zgadzala tygodniowo. Edytowane 3 Lipca 2022 przez oFi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 6 minut temu, oFi napisał: Do tego Figuś który ma bota ustawionego który zbiera newsy z api różnych serwisów i wrzuca do konkretnych tematów by kabza z plusami się zgadzala tygodniowo. Figuś to ma, ale wtyczkę na jebzdzidy i joemonster. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: joemonster. to to jeszcze żyje? tylko dzidka 6 godzin temu, oFi napisał: Do tego Figuś który ma bota ustawionego który zbiera newsy z api różnych serwisów i wrzuca do konkretnych tematów by kabza z plusami się zgadzala tygodniowo. wystarczy twiterek i kurwe wolnego czasu w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 O, co półroczna afera cw poza cw z konfidenctwem w tle . Nowe nie znalem W takim razie mamy juz lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Jeszcze tylko jakaś drama z liderem opinii pod koniec roku i mamy fajrant 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Potwierdzam, najlepsze dramy w okolicach swiat bo wiecej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Ja w święta to licze na jakis pokaz stanowczosci liderow z działu koguty Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi