Boomcio 4 026 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 W sumie dawno nikt się nie pruł o minusiki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Dajcie nowym zgredom odpowiednie rangi, zeby ich latwiej bylo odroznic od forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Myślę, że poniższa infografika powinna pomóc rozwiązać wiele trudnych spraw administracyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 wchodze w linka, zeby zobaczyc o co chodzi, a tu taki obraz XD tydzień bana za taki post w cw. @Colin czy ty masz wszystko w porządku z głową? Nie musisz odpowiadac. Jak ktos ma zajebany profil od gory do dołu grami dajacymi darmowe 1k-4k gs to normalny nie jest. proroczy post W dniu 22.09.2022 o 14:44, knotek napisał: Wszyscy wiedzą, że pieszczoszek moderacji liść ma tu specjalne prawa, a to właśnie ten typ regularnie rozpętuje user wars A dlaczego ma specjalne prawa? Nie wiem, chociaż się domyślam meanwhile lisciu z pianą na pysku wyleciał z wyzwiskami i sobie na wolnosci biega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boomcio 4 026 Opublikowano 30 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Tą jedną minutę, to mogłeś mu odpuścić: Reszta prawidłowo. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Podkład muzyczny do tego wylewu etatowego snitcha: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Inczes get stitches. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 guernica były dumny z takiego donosicielstwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Wielka szkoda dla inczyka Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Tak coś czułem że jakoś tak spokojnie i normalniej jest na forum. Chociaż wg mnie za tę akcję z mozim powinien bana dostać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Chyba już kompletnie wypadłem z obiegu bo kompletnie nie ogarniam tych dram forumowych. Jak dla mnie można by całkowicie zamknąć to CW, same z tym problemy jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 2 godziny temu, ASX napisał: Jak dla mnie można by całkowicie zamknąć to CW, same z tym problemy jak widać CW to żaden problem, bo zamknięte jest w swoim getcie. Problem z matołami pokroju liścia którzy regularnie wywlekają CW poza CW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 3 godziny temu, 20inchDT napisał: Jak ktos ma zajebany profil od gory do dołu grami dajacymi darmowe 1k-4k gs to normalny nie jest. co ma piernik do wiatraka? aż taka desperacja że profile stalkujesz i dowalasz się do nieistotnych kwestii? btw mam też gierki po 5k GS obaj dostaliście po laurce. to już twój drugi odpał z dupy więc dostałeś tydzień dla zdrowia psychicznego. w sensie naszego, twoje już jest stracone. pozdro mordo Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Jaki punkt regulaminu tam został złamany? Jestem bardzo ciekaw, bo może zaraz zaczną lecieć jakieś pupcie czy rozie za kąśliwe komentarze 19 minut temu, Colin napisał: dostałeś tydzień dla zdrowia psychicznego. w sensie naszego, twoje już jest stracone nieładnie tak pisać, szczególnie, że są tu osoby z prawdziwymi problemami. I wsadź sobie te groźby w dupę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Masz kurwa tupet. Naplułbym ci w mordę. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 @20inchDT te, gdzie ty tam widzisz groźby? napisałem ci to w warnie, napiszę ponownie tutaj - ogarnij dupę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 5 godzin temu, balon napisał: Tak coś czułem że jakoś tak spokojnie i normalniej jest na forum. Chociaż wg mnie za tę akcję z mozim powinien bana dostać. jaką akcję z mozim, co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Wyciągał problemy osobiste Moziego z innego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 W sumie to o pewnych rzeczach lepiej nie pisać na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 a to słaba akcja faktycznie, no ale w sumie grzybi też ma troszkę racji Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 31 minut temu, grzybiarz napisał: W sumie to o pewnych rzeczach lepiej nie pisać na forum. Nie no co ty, raport z pobytu tesciow bosych stopek byl TOP. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Nie widziałem tego, ale to co napisał Inch było mega słabe, bo choroba to nigdy nie jest powód do żartów. Dziwi mnie tylko oburzenie balona, bo jeśliby za prywatę na forum rozdawano bany, to jego samego też już dawno by nie było na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Na szczęście takich bezkręgowców nie ma zbyt wielu, ale nawet jeden użyszkodnik wystarczy, żeby zatruć powietrze. Najlepiej uśpić takiego, bo jak widać jest niereformowalny, albo traktować jak powietrze i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 @Ludwes Dodam że mozi napisał coś o Xbox i prefernacjach growych gardła, za to dostał taką odpowiedż 11 minut temu, ASX napisał: Nie widziałem tego, ale to co napisał Inch było mega słabe, bo choroba to nigdy nie jest powód do żartów. Dziwi mnie tylko oburzenie balona, bo jeśliby za prywatę na forum rozdawano bany, to jego samego też już dawno by nie było na forum. Kapitanie trzymaj konie. Żarty żartami, ale nigdy nie śmiałem się z czyj problemów, tym bardziej rodzinnych, czy problemów zdrowotnych, tym bardziej dzieci. No chyba, że prywatą nazywasz wypominanie tobie głosowania na Dudę i wrzucasz do tego samego wora. No fakt jest to pewien problem, ale na szczęście tylko twój… Zresztą ten zwyrol hurtowo plusie twoje posty, więc to dużo wyjaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 24 minuty temu, Mejm napisał: Nie no co ty, raport z pobytu tesciow bosych stopek byla TOP. W którym temacie? Co chwilę ktoś porusza ten wątek a ja Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi