ASX 14 593 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 46 minut temu, Mejm napisał: Ten koleszka ma wieksze grzechy na sobie niz glosowanie na dudusia, np. wszechobecna propagande xboxa pisanie o xboxie i grach na niego na forum o grach grach to jeszcze nie grzech, choć wiem że są użytkownicy którzy właśnie tak to odbierają. 44 minuty temu, ProstyHeker napisał: Skonfliktowane chłopaki, a może zrobicie soluwe w Tekken? Będziemy krzyczeć na live lej go, lej gooo Ja chętnie, ale raczej małe szanse, balon chyba nie gra w multi, tylko singiel Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 50 minut temu, balon napisał: Ja na Olszewskiego w 97. Olszańskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 2 godziny temu, balon napisał: Najpierw z gardła na mnie temat przerzucił No właśnie a przecież wysryw ze screenami sześćdziesiony to hicior od miesięcy. „Czemu lisciu nie ma warna?” Xdddd :kek obrotowy: Yebaniec żył na banicji w swojej bance bo myślał ze mnie ominęło i jak mu się reakcje odnowiły to minusował, codziennie o tej samej porze :kek obrotowy: Jakbym wiedział ze forum to jego życie to bym mu z liścia nie wyjebal, jeszcze coś sobie zrobi. Dechy z typa :kekobrotowy: ps: jak sie robi kek obrotowy? Xddddd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 11 minut temu, LiŚciu napisał: ps: jak sie robi kek obrotowy? Xddddd Nie jestes na discordze ziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Pamiętam jak Shen dostał warna za takie maniakalne rozdawanie minusów. Ja nic nie mówie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 3 godziny temu, Pupcio napisał: Ogólnie nie czuje tego porównania Asax. Jeśli prezydent RP Andrzej Duda nie jest twoim członkiem rodziny to nie masz powodu żeby Cie ruszało takie branie pod skóre przez balona No i generalnie jakoś bardzo mnie nie rusza, pisze te swoje zaczepki w moją stronę i tyle. Ale śmierdzi hipokryzja gdy teraz zgrywa moralizatora i chce dawać bany za prywate 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 2 minuty temu, Pupcio napisał: Pamiętam jak Shen dostał warna za takie maniakalne rozdawanie minusów. Ja nic nie mówie. Na szczescie Perez umarł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 40 minut temu, ASX napisał: No i generalnie jakoś bardzo mnie nie rusza, pisze te swoje zaczepki w moją stronę i tyle. Ale śmierdzi hipokryzja gdy teraz zgrywa moralizatora i chce dawać bany za prywate Podaj proszę te moje straszne prywaty oprócz tego Dudy? No ale co to za prywata? No ale piecze to ciebie strasznie. Chyba, że chodzi tobie o wkp która z założenia jest trochę bardziej priv i ze smaczkiem, no ale też sobie nie przypominam ostatnimi laty jakiejś chamskiej prywaty. Więc napisz co i jak albo ZM, bo ja przynajmniej opieram się na faktach jak piszę w twoją stronę. Zresztą to ty mnie znowu wywołałeś, a nie ja ciebie. Skrytykowałem typa za najazdy na rodzinę za obrażenie xboxa (rozumiem, że to dla ciebie czynnik łagodzący XD), po czym zacząłeś moją osobą odwracać uwagę z twojego głównego dostarczyciela plusów i krypto obrońcy w tematach gierkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Asax ty sie lepiej wytlumacz dlaczego z podpisu zniknal ci "Bezbek roku 2021" (czy tam ktory to byl). Yeti i Mendrek nadal nosza swoje odznaczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Czy bezbek to prywata? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 8 minut temu, Mejm napisał: Asax ty sie lepiej wytlumacz dlaczego z podpisu zniknal ci "Bezbek roku 2021" (czy tam ktory to byl). Yeti i Mendrek nadal nosza swoje odznaczenia. Chyba czas zorganizować edycję 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Teraz, Rozi napisał: Chyba czas zorganizować edycję 2022 Ten co usunął przed czasem powinen mieć z automatu przedłużoną na 2022. Patrząc po postach nie byłoby to jakieś nadużycie. No chyba, że to tajny podpis? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 15 godzin temu, balon napisał: Dodam że mozi napisał coś o Xbox i prefernacjach growych gardła, za to dostał taką odpowiedż Mhm, tak było. Już nawet nie pamiętam w którym temacie to było, ale ni z gruchy ni z pietruchy wleciał z mordą, że o soulsach coś źle napisałem i żebym wypierdalał i mną gardzi xDD W teamcie demonsów też pamiętam jak dwa lata temu napisałem, że wygląda super, ale nie jak next gen to dostał piany na mordzie zaczął mnie wyzywać i ludzi grających na xboxie, którzy nawet nie wchodzili do tematu. Szkoda, że takie posty frustratów są usuwane : ( 1 godzinę temu, LiŚciu napisał: jak mu się reakcje odnowiły to minusował, codziennie o tej samej porze dzieki za przypomnieni. Zapomniałem wczoraj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Cytat źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 2 godziny temu, Mejm napisał: Asax ty sie lepiej wytlumacz dlaczego z podpisu zniknal ci "Bezbek roku 2021" (czy tam ktory to byl). Yeti i Mendrek nadal nosza swoje odznaczenia. poprosiłem admina o nowy tytuł, to nie jest żaden "serious business" co jakiś czas ludzie przecież dostają nowe tytuły. Edit. Nvm 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Xddddddddd Real human being and a real hero. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 asax nie kręć dalej tego tematu, wyjebane że na Dudę głosowałeś, z tą konstytucją to niezły kek 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Witam, chciałem tylko napisać, że gdybym dziś miał do wyboru Dudę i analfabetę, to kolejny raz oddałbym głos na Endrju. Bronek, to co najwyżej pasuje mi do załogi Nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Ale my to wiemy, nie musiales pisac posta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Andrzej Duda czyni cuda. Chłopak dziewczyna normalna rodzina. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 I jeszcze jedno, skór dudasax zmienił podpis pod avatarem, to ja też poproszę na JXICRJ100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 udaru dostałeś pod koniec pisania posta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Skrypt źle się wczytał, tam miał być link do Twittera. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Yeti.bot to dopiero wersja beta 1.34 więc może trochę zluzujcie panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Tzw. testowanie na produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi