Opublikowano 1 października 20222 l Zatrzymajmy tę karuzelę śmiechu i proponuję co następuje: - userzy którzy mają do siebie problem - dajcie się do ignora - userzy, którzy oglądają to z boku - pograjmy w gierki, lepiej spędzony czas - imcz - ban, bo nic nie wnosi, a tylko wkurwia 99% forum (ten 1% to on sam) - ja - wypierdalam
Opublikowano 1 października 20222 l 4 minuty temu, Bzduras napisał: - userzy, którzy oglądają to z boku - pograjmy w gierki, lepiej spędzony czas To ja. I nie zgadzam sie. Dobra drama to esencja (dawnego) foruma, a ze ostatnio juz takich malo to trzeba brac co jest i kiedy jest. Gierki poczekajo.
Opublikowano 1 października 20222 l 2 minuty temu, Mejm napisał: To ja. I nie zgadzam sie. W sumie jakbym w 2022 miał grać na PS3 to też bym wolał nie grać. Czuję to, ziom.
Opublikowano 1 października 20222 l Zart o graniu na ps3. Nowe, nie znalem. No faktycznie powstrzymajmy juz te karuzele smiechu i nie bzdurzmy.
Opublikowano 1 października 20222 l 7 minut temu, Mejm napisał: Zart o graniu na ps3. Nowe, nie znalem. No faktycznie powstrzymajmy juz te karuzele smiechu i nie bzdurzmy. Przepraszam, udzieliło mi się od takiego jednego jaszczomba Jutro wrócę z nowym materiałem.
Opublikowano 1 października 20222 l Dobra drama zawsze w cenie, ale ta dryfująca w stronę Dudy zmierzała na mieliznę i promieniowała autyzmem, więc miło, że ją porzuciliście, choć i tak nieco za późno. Można wrócić do trudnych spraw administracyjnych, bo te ostatnio trudne to nie były. Panowie się poprzepychali, dostali po zasłużonym Liściu (hehe) i nie ma co szerzej roztrząsać.
Opublikowano 20 listopada 20222 l Może tutaj mi zgredzi pomogą. Mam konto na forum kilkanaście lat. Ale nie mam dostępu do starego maila. Da radę to jakoś naprawić i dopisać nowego maila?Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 listopada 20222 l Podaj nowego maila w PW.Nie mogę napisać do Cienie na PW. Używam tapatalka. Mogę napisać tutaj?Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka Podaj nowego maila w PW.Tak mam gdy chce wysłać pwWysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 listopada 20222 l Na tego maila co wysłałeś przez formatke Kontakt?Tak. sit***@gmail.comWysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 listopada 20222 l Podaj nowego maila w PW.Przy resetowaniu hasła. Nie dochodzi mi zaden email na skrzynkę. Jak można to naprawić? Bo wiem, że już chyba jest zmieniony.Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 grudnia 20222 l Ile dni bana jest za takie wyzwiska jak za "zjeb" jest 8? *obrazek zostaje w archiwum*
Opublikowano 8 grudnia 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W tym konkretnym przypadku sprawę można umorzyć.
Opublikowano 8 grudnia 20222 l 38 minut temu, 20inchDT napisał: Ile dni bana jest za takie wyzwiska jak za "zjeb" jest 8? Kara jest zależna od ilości punktów.
Opublikowano 8 grudnia 20222 l Od dzis zbieram kolekcję, szkoda, że wcześniej nie robiłem screenshotów ;(
Opublikowano 8 grudnia 20222 l https://glamrap.pl/prokuratura-oskarzyla-raperow-za-diss-na-konfidenta/
Opublikowano 8 grudnia 20222 l Cała afera powstała w wyniku nakręcenia klipu, będącego monumentalnym dissem na „Poczwarę”, 60-tkę z Poznania. xd