Skocz do zawartości

Lemmy (2010) f***** 3 more f***** years

Featured Replies

Opublikowano

Ja jestem już starszym facetem, ale może jakiś młody szczyl słyszał kiedyś o Motörhead, ale do rzeczy "20 marca odbędzie się w Multikinie premiera filmu „Lemmy” o kultowym wokaliście Motorhead."

http://esensja.pl/film/wiesci/tekst.html?id=16028

Bilety w cenie 22 PLN do nabycia w kasach biletowych oraz online. Bilety na FB Multikino w cenie 18 PLN :woot:

trzy lata i 5 dni po premierze, popier.doliło kogoś

https://www.youtube.com/watch?v=rxupVyJGrrI

dla mnie pierwsze 2 minuty są ulubionymi pierwszymi 2 minutami filmu dokumentalnego

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam na blureju, ale chyba sie przejde.

oczywiscie jest to najlepszy film dokumentalny.

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

tam jeszcze mają puszczać chyba ze dwa koncerty w multikinie oprócz tego klasycznego już dokumentu więc cena przystępna wg. mnie i warto się przespacerować.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie wracam. Film rzeczywiście zaje.bisty. Gorzej z koncertami. Ten z Metalliką był jeszcze OK, pomimo tego, że to były dwa kawałki: raz na próbie, raz na samym koncercie. Ten drugi już niezbyt. Pomijając brzmienie i utwory (na początku, potem było lepiej), miejscami była straszna pikseloza. Nie wiem, czy to samo nagranie, ale nie zdziwił bym się, gdyby streamowali z centralnego serwera i łącze się zatykało. Przynajmniej tak to wyglądało. Nie wiem, jak u Was.

No ale mówimy o zwykłym dodatku - danie główne jak już wspominałem świetne...

Opublikowano

lubie fragment jak ktos typ opowiada, ze lemmy czestuje gosci metamfetamina. albo podaje butelki j.danielsa prawie jakby podawal browary.