ziemia1 685 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 Ja jestem już starszym facetem, ale może jakiś młody szczyl słyszał kiedyś o Motörhead, ale do rzeczy "20 marca odbędzie się w Multikinie premiera filmu „Lemmy” o kultowym wokaliście Motorhead." http://esensja.pl/film/wiesci/tekst.html?id=16028 Bilety w cenie 22 PLN do nabycia w kasach biletowych oraz online. Bilety na FB Multikino w cenie 18 PLN trzy lata i 5 dni po premierze, popier.doliło kogoś https://www.youtube.com/watch?v=rxupVyJGrrI dla mnie pierwsze 2 minuty są ulubionymi pierwszymi 2 minutami filmu dokumentalnego 2 Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 (edytowane) mam na blureju, ale chyba sie przejde. oczywiscie jest to najlepszy film dokumentalny. Edytowane 12 marca 2013 przez Ölschmitz Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 tam jeszcze mają puszczać chyba ze dwa koncerty w multikinie oprócz tego klasycznego już dokumentu więc cena przystępna wg. mnie i warto się przespacerować. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Właśnie wracam. Film rzeczywiście zaje.bisty. Gorzej z koncertami. Ten z Metalliką był jeszcze OK, pomimo tego, że to były dwa kawałki: raz na próbie, raz na samym koncercie. Ten drugi już niezbyt. Pomijając brzmienie i utwory (na początku, potem było lepiej), miejscami była straszna pikseloza. Nie wiem, czy to samo nagranie, ale nie zdziwił bym się, gdyby streamowali z centralnego serwera i łącze się zatykało. Przynajmniej tak to wyglądało. Nie wiem, jak u Was. No ale mówimy o zwykłym dodatku - danie główne jak już wspominałem świetne... Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 lubie fragment jak ktos typ opowiada, ze lemmy czestuje gosci metamfetamina. albo podaje butelki j.danielsa prawie jakby podawal browary. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi