Opublikowano 13 marca 201312 l Wczoraj spółka Vivid Games ogłosiła wyjście Real Boxingu na Androida. Przy okazji wiadomo już co nieco o Vicie - możemy spodziewać się gry na tej platformie latem. Jak dobrze kojarzę to RB ma nawet tą konsolę promować.
Opublikowano 14 marca 201312 l Fajnie, ze bedzie rowniez na Androida, na PS Vita gra bedzie zapewne kilka razy drozsza i to wlasnie jest bez sensu.
Opublikowano 14 marca 201312 l przecież knockout kings 2002 na ps2 było 300 x lepsze od tej gry również nie ogarniam fenomenu tej gry a właściwie to jego braku
Opublikowano 20 marca 201312 l Autor wiesz, fenomen fenomenem, różne mogą być recenzje w każdym razie wg mnie jest warta uwagi też dlatego że jednak jak na polską grę prezentuje się bardzo dobrze i warto o lokalnych producentach mówić. Zwłaszcza że spółka jest bardzo obiecująca i jeszcze pewnie nie jedna dobra produkcja wyjdzie od nich.
Opublikowano 21 marca 201312 l Pracujesz dla producenta gry, ze tak chwalisz ? Zalozyles konto i temat chyba tylko po to zeby o niej napisac, tak to przynajmniej wyglada. Edytowane 21 marca 201312 l przez saptis
Opublikowano 8 kwietnia 201311 l Autor Pracujesz dla producenta gry, ze tak chwalisz ? Zalozyles konto i temat chyba tylko po to zeby o niej napisac, tak to przynajmniej wyglada. hah, nie, pisze co myślę, a na forum się na razie nie udzielałem ale spokojnie, zdążę i na inne tematy się wypowiedzieć. A co do gry- każdy ma prawo do swojej opini i szanuje ze Tobie moze sie gra nie podobać. Co nie zmienia faktu ze uważam że jednak to jest jakiś postęp w polskiej branży. No ale już nvm