gamer102 0 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 Wczoraj spółka Vivid Games ogłosiła wyjście Real Boxingu na Androida. Przy okazji wiadomo już co nieco o Vicie - możemy spodziewać się gry na tej platformie latem. Jak dobrze kojarzę to RB ma nawet tą konsolę promować. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 Ktoś ogarnia "fenomen" tej gry? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 14 marca 2013 Opublikowano 14 marca 2013 Fajnie, ze bedzie rowniez na Androida, na PS Vita gra bedzie zapewne kilka razy drozsza i to wlasnie jest bez sensu. Cytuj
paxx 32 Opublikowano 14 marca 2013 Opublikowano 14 marca 2013 przecież knockout kings 2002 na ps2 było 300 x lepsze od tej gry również nie ogarniam fenomenu tej gry a właściwie to jego braku Cytuj
gamer102 0 Opublikowano 20 marca 2013 Autor Opublikowano 20 marca 2013 wiesz, fenomen fenomenem, różne mogą być recenzje w każdym razie wg mnie jest warta uwagi też dlatego że jednak jak na polską grę prezentuje się bardzo dobrze i warto o lokalnych producentach mówić. Zwłaszcza że spółka jest bardzo obiecująca i jeszcze pewnie nie jedna dobra produkcja wyjdzie od nich. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 (edytowane) Pracujesz dla producenta gry, ze tak chwalisz ? Zalozyles konto i temat chyba tylko po to zeby o niej napisac, tak to przynajmniej wyglada. Edytowane 21 marca 2013 przez saptis Cytuj
gamer102 0 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2013 Pracujesz dla producenta gry, ze tak chwalisz ? Zalozyles konto i temat chyba tylko po to zeby o niej napisac, tak to przynajmniej wyglada. hah, nie, pisze co myślę, a na forum się na razie nie udzielałem ale spokojnie, zdążę i na inne tematy się wypowiedzieć. A co do gry- każdy ma prawo do swojej opini i szanuje ze Tobie moze sie gra nie podobać. Co nie zmienia faktu ze uważam że jednak to jest jakiś postęp w polskiej branży. No ale już nvm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi