Opublikowano 13 marca 201312 l Ja głównie czekam na nowe Samsungi (plazmy i LEDy), plazmy Panasa, Toshiby i Sharpy. Na Philipsy już nie czekam bo posiadam model z 2012 roku i to jest po prostu jedna wielka tragedia... Na Sony też nie czekam bo teraz tańsze modele mają być na matrycach IPS które są wręcz tragiczne pod względem kontrastu i czerni (trzeba być niezłym łomem żeby takie coś sobie kupić ) A wy na co czekacie ? Edytowane 13 marca 201312 l przez toshinden
Opublikowano 13 marca 201312 l Autor Chodzi mi o ofertę TV z których będziecie wybierali telewizor do kupna dla siebie. Jeśli zamierzacie jakiś kupić ofkoz Edytowane 13 marca 201312 l przez toshinden
Opublikowano 14 marca 201312 l Autor Uwaga, odpowiadam na pytanie: Tanie. Tanie to pojęcie bardzo względne Edytowane 14 marca 201312 l przez toshinden
Opublikowano 19 marca 201312 l Ja czekam na okrągłe telewizory. To byłby przełom. A nie tylko prostokąty i prostokąty...
Opublikowano 19 marca 201312 l Sharp Aquos LC-70LE650 bez 3D cena będzie dobra nawet w Polsce około 8 tyś zł za 70 cali.