kasper 3 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 (edytowane) Rzeczywiście te małe grafiki trochę słabe, ale plakat za to piękny Polecam wyprasować i zwinąć w rulon żeby się nie niszczył. Już dawno miałem zebrać kolekcję Thorgala, ale zawsze były inne wydatki. Teraz jest motywacja w postaci (mam nadzieję) fajnych dodatków, wywiadów - dla fana to niezła gratka, no i jak się zaczęło zbierać, to co dwa tygodnie nie ma zmiłuj się. Edytowane 27 stycznia 2014 przez kasper Cytuj
Gość Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 Czyli która wersja jest lepiej wydana (pomijając format)? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 Mi sie bardziej podoba papier w hachette (kredowy czy cuś) ale jak maja mi się odklejać strony od okładki to ja to (pipi)e i biorę egmonta. Cytuj
kasper 3 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 (edytowane) Tak, papier super-kredowy. nie mam porównania jaki jest w Egmoncie, ale chyba też nie najgorszy. Mój Thorgal akurat się nie odkleja, pewnie zależy od egzemplarza. Najlepiej zachować paragon, i w razie czego reklamować. Ci co maja Egmonta będą go bronić, bo wydali kupę kasy na tę serię, a jeśli ktoś nie ma jeszcze kolekcji, to warto się zastanowić. Najlepiej wyrobić sobie własne zdanie co kupić edit: Ponoć Egmont jest szyty. Edytowane 31 stycznia 2014 przez kasper Cytuj
MAlina33 0 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 komiksy mojej młodości:) Cytuj
Nonname 71 Opublikowano 30 grudnia 2023 Autor Opublikowano 30 grudnia 2023 Rusza nowa kolekcja od Hachette, tym razem w większym formacie niż ostatnio: https://www.kolekcja-thorgal.pl/ Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 30 grudnia 2023 Opublikowano 30 grudnia 2023 Problem w tym, że egmontowskie wydania nadal się ukazują. Standardowa seria dostała 41 tom, a Saga dostanie pewnie jeszcze 2, kiedy kolekcja będzie się ukazywać. Więc na starcie jest niekompletna, choć wydanie jest fajne. Jak ktoś chce te dodatkowe strony i kolekcję grafik. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi