ornit 2 994 Opublikowano 14 marca 2013 Opublikowano 14 marca 2013 (edytowane) Wampirzy Zbawiciel Trzy, tamto drugie możecie olać. Kto gra? Jest naprawde bardzo dobry onlajn. W końcu w fajterze Kapkomu mozna filtrować jakosć połączenia co i tak (pipi) daje bo jak ustawiłem threshold na 70 pinga to wyszukał mi Amerykańca ze 130. Niemniej gra się przednio, polecam. Na razie ćwierćkoładotyłu+Kopniak Dimitriego to za(pipi)isty sieciowy anblok, nikt nie reaguje na niego gardo-przerywaczem. Obecnie najlepsza zagrywka na jaką natrafiłem w rankedach maczach to skok+cokolwiek i lamienie na łańcuch dół lk, dół mk dół hk. A i jeszcze jedno: to nie jest gra dla dziewczynek tylko prawdziwych nerdów, akrobatów masturbacji, arcyksiążąt klawiatury i mistrzów arkejd kijka. Jak zarejestrowałes się (o ile) na szorjuken kropka kom po 2008 to nie masz tu czego szukać! edit: nudziło mi się... Edytowane 24 marca 2013 przez ornit Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi