Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Steelbook i zwykła wersja zamówiona. Zobaczę na żywo co mi bardziej się widzi i wybiorę.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 163,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ty też wyszedłeś praktycznie z okolic dupy i masz prawo bytu, więc może to nie takie złe źródło?

• Fanek ikona wspolczesnego gracza.

• Czym tak ludzie sie jaraja ? Gra wyglada bardzo przecietnie, na poczatku myslalem ze to jest jakas indyk. No jak was jara bieganie jakims dzieciakiem i stworem czy huk wie czym, jak dadza w przyszlos

Opublikowano

jakie macie ciekawe oferty i gdzie?

Opublikowano
  W dniu 25.11.2016 o 08:31, kermit napisał(a):

jakie macie ciekawe oferty i gdzie?

Ja biorę w RTV AGD bo mam blisko domu. No i polska sieć więc niech mają.

Opublikowano

Ja osobiscie mam EK w empiku i RTV. Różnica w cenie to 3zł. Zobaczymy gdzie będzie pierwsze do odbioru.

Opublikowano

Ale czuje epickie napier dalanko w dobie pif paf i remasterów. Mmmmmmm

Opublikowano

Dlatego właśnie gierka moze się wstrzelic w rynek. Sam kupię może nie premierowo ale właśnie na Gwiazdkę. Teraz chce wspomóc Respawn kupujac ich świetnego Titanfalla 2.

Opublikowano

no taka gierka to jak wehikul czasu w lata w ktorych gierki mialy dusze

Opublikowano

Urywki z gry, min. sam początek, sam zobaczyłem tylko kilka fragmentów, ale muzyka, animacja, klimacik zalew mi pokój :fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Na początku myślałem tylko, że ten długi czas produkcji wyjdzie grze na złe ale właśnie dzięki temu cofniemy się do czasów PlayStation 2. Wiadomo, że obecna gimbaza podgraczy tego nie kupi ale wytrawni odbiorcy rzuca się z miejsca.

Opublikowano

Gra wygladajaca jak z ps2, zapowiedziana na ps3,a ostetecznie wyjdzie na ps4, a wlasciwie 4 i pół, ale mniejsza z tym o ile okaze sie dobra, a czuje, ze tak bedzie, jedynie obawiam sie technikaliow, gdzie pol roku bedzie trzeba czekac na pacze, ale oby nie.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

no ja się już nastawiłem na tą samą kamerę i przeciętne sterowanie co w ICO. gorzej jeśli bez day one patcha animacja będzie czasem przesadnie chrupać ;/ 

Opublikowano

No jakby nie historia tej gierki to bym poczekał na pacze i wziął używkę ale chcę kupić day one i dorzucić cegiełkę do wymiku sprzedażowego, żeby wyszło że jednak opłaca się robić takie gierki.

Opublikowano

kiedy gameplay z prosiaka?

Opublikowano

Embargo na recki schodzi dzień przed premierą czyli 5 grudnia.

Opublikowano

No to czas powoli brać się za kolekcje Team Ico bo od trzech lat czeka na półce.

Opublikowano

TLG zamówiony,do tego w promocji kupione Inside i Shadow of The Beast. Szykuje się fajny okres growy. Super detoks od pif paf.

Opublikowano

To jest jak jakis sen, zaczynam sie zastanawiac czy aby na pewno to sie ma wydazyc :) poltora generacji czekalem na moment ktory nastapi za niespelna tydzien. Pamietam jak moj brat mial... chyba z dziewiec lat! A ja opowiadalem mu na poczatku ps3 jak za(pipi)istami grami sa ICO( pierwsza gra z TAKIM klimatem) i przeepickie SoC i, ze jak to za(pipi)iscie ze strony Sony, ze na nowa konsole wyjdzie kolejna czesc w tym uniwersum :dynia: :dynia: :dynia:

Moj brat uzyskal pelnoletnosc, ja zdazylem sie ozenic i zostac ojcem i w koncu moje uszy i oczy i opuszki palcow beda mogly tego doswiadczyc. Niesamowite

Edytowane przez okens

Opublikowano

jak masz takie podejscie to bankowo bedziesz rozczarowany

Opublikowano

Czemu edycja specjalna nie jest tak dopakowana? :( Wolałbym takie opakowanie niż steelbooka.

Opublikowano

Piszecie gierki z uniwersum...one jakoś ze soba powiazane sa??

No ale nie grajac w poprzednie części sie chyba nic nie straci cnie??

Edytowane przez Szymek_PL_