Wredny 9 550 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 K#rwa, żeby jeszcze jakichś programistów zatrudnili, bo designerów i muzyków mają konkret, tylko technicznie te gry są niedzisiejsze. Co oczywiście nie zmienia faktu, że nawet jak znowu nie ogarną technikaliów to i tak będę się zajebiście bawił, bo ich gry to małe dzieła sztuki. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 mi fabułka bardzo mocno podeszła w Guardianie. Zabawnych akcji z Trico tez miałem i fizyką w tej grze. Warto chodź raz ograć jak Kolosy od tego samego twórcy. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 10 godzin temu, Wredny napisał: K#rwa, żeby jeszcze jakichś programistów zatrudnili, bo designerów i muzyków mają konkret, tylko technicznie te gry są niedzisiejsze. Co oczywiście nie zmienia faktu, że nawet jak znowu nie ogarną technikaliów to i tak będę się zajebiście bawił, bo ich gry to małe dzieła sztuki. Na Pro było okey technicznie. Prawie betonowe 30ks oraz dobry hdr. Btw. świetna gra. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Spoiler W dniu 4.01.2021 o 12:08, Figuś napisał: Takie newsy człowieka omijają. PS4 kupiłem przy premierze Last Guardiana, PS5 kupię dla tej gry. Nad grą pracują pewnie co najmniej od 2017, więc liczę, że nie będziemy musieli tyle czekać, co od zapowiedzi TLG do jego premiery. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 4 stycznia 2022 Opublikowano 4 stycznia 2022 Piękna gra. Spokojnie na 8+/10 gdyby nie irytujące sterowanie, kamera i nieposłuszny Trico. Przez to 7+ niestety. Wizualnie też niestety nie jest wybitna ale w ruchu mimo wszystko bardzo przyjemnie się ją ogląda, szczególnie animacje postaci. Na pewno warto ją przejść, i warto nie zniechęcać się sterowaniem i pracą kamery bo przez kilka pierwszych godzin nie raz miałem ochotę porzucić przez to grę, a ominęło by mnie wiele dobra. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 stycznia 2022 Opublikowano 4 stycznia 2022 Czekam jak pojebany na ich kolejną gre. Oni i ekipa Yoko Taro to dla mnie synonim japonskich gierek 1 Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 4 stycznia 2022 Opublikowano 4 stycznia 2022 Już myślałem, że patch pod PlayStation 5 się ukazał, że temat po niemal roku wstał z martwych... Nienawidzę Was Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Gra chodzi na ps5 tak samo jak na ps4 pro? Bo kusi mnie ograc ponownie. Ktoś testował? Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Ale to śmiga w 60 Mam w pudełko, więc sobie przejdę raz jeszcze. Czyli co wkładam do PS5 i wyłączam neta? Czy można odrzucić aktualizację? Nawet tego nie sprawdzałem od kiedy nam piątkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi