Shen 9 636 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 a co Ty chcesz tam lokalizować oprócz menu? 2 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Tak sie czepiam, jak wszystko to wszystko tym bardziej ze jak to piszesz same menu. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 W ostatnim trailerze z E3 przecież są teksty wypowiadane przez chłopca. Wątpię aby to było tylko na potrzeby trailera więc szykujcie się dubbing. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 No i ile tych tesktów bedzie? Jak wyglądały dialogi w SOTC? Dubbing w grze TeamIco to byłaby patologia i krzywda dla gry. Zresztą, gra nie jest adresowana dla Januszy jak Uncharted, więc żadnego dubbingu pewnie nie będzie. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 W ostatnim trailerze z E3 przecież są teksty wypowiadane przez chłopca. Wątpię aby to było tylko na potrzeby trailera więc szykujcie się dubbing. Dubbing dla wymyślonego języka? Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Gra będzie miała polskie napisy nie będą cudować.Tak było np z BloodBornem No chyba ,że Pan Boberek będzie chciał wziąć byka za rogi i dubbingować obcy język hehe Edytowane 29 sierpnia 2016 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
Gość suteq Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 No i ile tych tesktów bedzie? Jak wyglądały dialogi w SOTC? Dubbing w grze TeamIco to byłaby patologia i krzywda dla gry. Zresztą, gra nie jest adresowana dla Januszy jak Uncharted, więc żadnego dubbingu pewnie nie będzie. Oby bo to byłaby faktycznie patola. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Niestety ale boję się, że mogą to próbować dubbingować. Linii pewno nie będzie za dużo więc koszty niski, a naklejka na pudełko PEŁNA POLSKA WERSJA JĘZYKOWA - w roli chłopca Maciej Musiał będzie wspaniałą informacją dla Janków. Z drugiej strony czuję, że SCEP będzie tą grę promowało jako szpil dla młodszych xD Żeby tylko była opcja oryginalnego audio i reszta mnie wali. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Nie jestem na bieżąco z technologią, ale nie można w PS4 ustawić języka systemowego na angielski i mieć wszystkie gry po angielsku? Były jakieś gry, które miały tylko język polski na płycie? A kolekcjonerka prewencyjnie w empiku zamówiona, dawno nie widziałem sklepu internetowego, który wysyła gry pocztą za pobraniem. Edytowane 29 sierpnia 2016 przez gkihdghdhj Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Niestety ale boję się, że mogą to próbować dubbingować. Linii pewno nie będzie za dużo więc koszty niski, a naklejka na pudełko PEŁNA POLSKA WERSJA JĘZYKOWA - w roli chłopca Maciej Musiał będzie wspaniałą informacją dla Janków. Z drugiej strony czuję, że SCEP będzie tą grę promowało jako szpil dla młodszych xD Żeby tylko była opcja oryginalnego audio i reszta mnie wali. Co Ty chcesz dubbingowac? Wymyslony język? xd na bank beda napisy Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Twierdzisz, że Musiał by sobie nie poradził??? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Nie mogę się doczekać dodatkowo w duecie z karolakiem. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Niestety, też mam obawy, że ci geniusze z SCEP będą to dubbingować. Już widziałem pytania ludzi, którzy nie mają zielonego pojęcia o grach TeamIco, kto sie wcieli w role chłopca. Przecież te wymyślone języki to fundament gier Uedy. Bez tego, gra będzie nieporozumieniem. A zresztą, czym się przejmuje? Ktoś kto wie o co chodzi w grach Japończyka, nawet uwagi na taką opcję nie zwróci. A zdanie Januszy mnie chu.ja co obchodzi. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Nikt z januszy tego nie kupi zresztą. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 No jak?! SCEP zrobi hasło reklamowe jako NIESAMOWITA I EPICKA OPIEKA NAD ZWIERZĄTKIEM! Tak czy owak taxi nowak jaram się bardzo TLG i mam nadzieję, że będę się czuł tak wyśmienicie jak w 2 poprzednich ich grach. No i chcę znowu poczuć że moje PS2 daje radę! Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Nikt z januszy tego nie kupi zresztą. ja kupie ale tylko z dubbingiem Edytowane 29 sierpnia 2016 przez blantman Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Żeby się nikt nie zdziwił jak ta gra okaże się słaba po tylu latach developingu, a maksyma działa dalej, żeby remember no preorders. Ogólnie team jest ok i starają się jak mogą, żeby nie dać ciała, tylko różnie to już bywało z grami i nie hajpują aż tak tej gry, co jest plusem, bo nie chcą się wywyższać. Sam czekam na tę grę, bo grałem w SOTC i ICO, co wyszło im wyśmienicie. Tylko są obawy co do tej gry, od takie moje bajdurzenie. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Nikt z januszy tego nie kupi zresztą. Mam ci przypomnieć co było z bloodbornem? Janusze kupowali bo hype, super oceny a nastepnego dnia już na allegro bo za trudne. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 ja podziwiam tych co już wydają na kolekcjonerki w ciemno. Ja tam poczekam na recenzje a potem kupie na allegro . Wyczuwam cene poniżej 200 zł tydzień po premierze Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 SotC to jedna z gier mojego zycia, akurat w to studio wierze. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) a co jest zlego w preorderze na kolekcjonerki? wrecz czesto preorder na kolekcjonerki to jedyna okazja na wyrwanie jej w znosnej cenie (np wiedzmin3 czy pewnie zaraz persona5), do tego czesto nawet srednie gry maja kapitalne wydania kolekcjonerskie preorderowac zwykle edycje to jest imo glupota bo w dniu premiery w tej samej cenie gre mozna kupic w kazdym sklepie, a po tygodniu uzywki lataja juz sporo taniej, no chyba ze sie mieszka na wsiach i ma sie ograniczony zasieg, wtedy to jedynie jeszcze zrozumie Edytowane 29 sierpnia 2016 przez Ficuś Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 ja podziwiam tych co już wydają na kolekcjonerki w ciemno. Takie edycje lepiej brać w ciemno jak tylko się pojawia pre-order. Taki przykład - Ni No Kuni, piękny japoński RPG z wypasioną i nie drogą kolekcjonerką. Wyprzedało się na pniu i potem latało w chorych cenach na aukcjach. Z exami lepiej uważać i brać w ciemno. A o samą grę jestem spokojny, choć obawiam się że będzie dość krótka. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 10-12 godzin gry. Na więcej nie liczę. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Czyli bardzo duzo jak na dzisiejsze czasy. No i sporo wiecej niz Ico. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 nie wiem czemu ale ja mam przeczucie ze to bedzie gierka na 5-6h Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi