Skocz do zawartości

The Last Guardian

czarek250885

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku myślałem tylko, że ten długi czas produkcji wyjdzie grze na złe ale właśnie dzięki temu cofniemy się do czasów PlayStation 2. Wiadomo, że obecna gimbaza podgraczy tego nie kupi ale wytrawni odbiorcy rzuca się z miejsca.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Gra wygladajaca jak z ps2, zapowiedziana na ps3,a ostetecznie wyjdzie na ps4, a wlasciwie 4 i pół, ale mniejsza z tym o ile okaze sie dobra, a czuje, ze tak bedzie, jedynie obawiam sie technikaliow, gdzie pol roku bedzie trzeba czekac na pacze, ale oby nie.

Edytowane przez SlimShady
Opublikowano

no ja się już nastawiłem na tą samą kamerę i przeciętne sterowanie co w ICO. gorzej jeśli bez day one patcha animacja będzie czasem przesadnie chrupać ;/ 

Opublikowano

No jakby nie historia tej gierki to bym poczekał na pacze i wziął używkę ale chcę kupić day one i dorzucić cegiełkę do wymiku sprzedażowego, żeby wyszło że jednak opłaca się robić takie gierki.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

To jest jak jakis sen, zaczynam sie zastanawiac czy aby na pewno to sie ma wydazyc :) poltora generacji czekalem na moment ktory nastapi za niespelna tydzien. Pamietam jak moj brat mial... chyba z dziewiec lat! A ja opowiadalem mu na poczatku ps3 jak za(pipi)istami grami sa ICO( pierwsza gra z TAKIM klimatem) i przeepickie SoC i, ze jak to za(pipi)iscie ze strony Sony, ze na nowa konsole wyjdzie kolejna czesc w tym uniwersum :dynia: :dynia: :dynia:

Moj brat uzyskal pelnoletnosc, ja zdazylem sie ozenic i zostac ojcem i w koncu moje uszy i oczy i opuszki palcow beda mogly tego doswiadczyc. Niesamowite

Edytowane przez okens
  • Plusik 1