Opublikowano 19 marca 201312 l monster hunter żeby w końcu był na dużej porządnej konsoli, a nie tylko kotlety odgrzewane z psp/3ds Edytowane 19 marca 201312 l przez Yano
Opublikowano 19 marca 201312 l Ja chce MediEvil 3, Syphon Filter, Suikodena nowego, Tomba 3, Mirrors Edge 2.
Opublikowano 19 marca 201312 l Persona 5 Nowa Yakuza z innym głównym bohaterem i miejscówkami Ace Combat w stylu odsłon z PS2 Front Mission w starym stylu, a nie ten kał na PS3 Mirrors Edge 2 Vanquish 2 Fajnie się wymienia, a szanse na te gry są znikome.
Opublikowano 19 marca 201312 l Deus Ex. LittleBigPlanet. Infamous (co się stanie). Resident Evil w stylu 5 części. Wipeout. Enslaved. Cokolwiek od Avalanche Studios (tj. Just Cause 3 w sumie )
Opublikowano 19 marca 201312 l Ja bym chciał ujrzeć powrót do II Wojny Światowej w COD, MOH, albo innym, może jakimś nowym FPSie. Generalnie chodzi mi o powrót do tych klimatów. A tak to oczywiście, GTA, Gran Turismo. Mafia, więc moje oczekiwania raczej zostaną spełnione
Opublikowano 19 marca 201312 l Chciałem napisać Vagrant Story ale po sekundzie namysłu zrozumiałem ,że wyszedłby balas więc nic nie napiszę : (
Opublikowano 19 marca 201312 l Niszczący gałki oczne Wipeout, jeszcze trudniejszy niż ten z ps3, chcę rzygać po godzinie grania od nasilenia efektów audio/wizualnych. Chciałbym zobaczyć jakiegoś wybitnego JRPG'a, rewolucję na miarę FFVII.
Opublikowano 19 marca 201312 l Little Big Planet, po słabej dwójce umieli zrobić świetną wersję na Vitę. God of War mimo, że większości już się przejadło to i tak jest to super gierka. GTA wiadomka, nigdy dość. Killzone, to samo co wyżej. Sleeping Dogs, bardzo ciekawa gierka. I nich w końcu zrobią Football Managera na konsolkę, ciekawe jakie trofea by dali. Może bym się pokusił o platynkę