Yap 2 794 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 Kontynuacja The Mark of Kri z PS2. Mrzonka jak mało która, ale byłoby sweetaśnie. Prócz tego chcę przynajmniej jednego duchowego następcę Dark Souls 2 oraz przygody pozostałej dwójki Jeźdźców Apokalipsy w Darksiders 3 i 4, albo upchniętych w ostatniej odsłonie wieńczącej trylogię. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 (edytowane) Uncharted, Red Dead Redemption/Revoler, GTA, Far Cry, Battlefield, oczywiścię Fifę też. Fajnie się to czyta, bo jestem w 100% pewny, że każda z tych gier wyjdzie na PS4 Edytowane 20 marca 2013 przez schabek Cytuj
saptis 620 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Zdecydowanie na PS4 powinni zrobic nowe Medievil - na PS1 byly dwie czesci, pozniej ich zlepek na PSP, a tak to nic poza tym, troche sie dziwie, ze na PS2 nic nie bylo bo przeciez to swietna gra. Ponadto koniecznie Shenmue 3 bo na ta generacje juz raczej sie nie ukaze, a przeciez ta gra musi miec swoja kontynuacje ! 1 Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Black. Świetny fps na ps2 szkoda, że na ps3 nic nie wyszło. Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Dino Crisis (bardziej w stylu 2) Onimusha (Samonouske return) Tenchu Bully (The College ) The Warriors (tu to bardziej remake jakiś, wystarczyłoby mi samo podciągnięcie grafy) Marc Ecko Getting Up ( z edytorem własnych prac) Soul Reaver Blood Will Tell Marne szanse że coś z tego wyjdzie ale zawsze można pomarzyć. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 (edytowane) lezka kreci mi sie w oku, kiedy przypominam sobie imienia perelek z psone, ktore po dzis dzien prosza sie o kontynuacje: Medievil - nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic zachwytu oficialnej zapowiedzi, bezcenne juz chcialbym zlozyc pre-order, ale nie wiem gdzie podpisac ? Rollcage - nie zapomniana jazda bez trzymanki po scianach, czy suficie przy predkosci wiekszej od 500km/h. co wazniejsze pojazdy te byly wyposazone w dwie kieszenie na dodakowy arsenal broni, ktory dyktowal i przesadzal o przebiegu walki na polu bitwy (tego sie poprostu nie da tak zapomniec ;(). poza tym jakis mega kozacki horror ala stare silenty, z ciezkim klimatem i naprawe trudnymi zagadkami w super grafie. Edit. z tego, co wiadomo to jeszcze gt6 ma wyjsc na obecna platforme, wiec sobie jeszcze poczekacie na gt7 Edytowane 21 marca 2013 przez MEVEK Cytuj
agst 131 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Medievil 3, nowa gra z serii Red Dead, nowy Dragon Quest, Kingdom Hearts 3, nowy Breath of Fire, Crash od ND lub Jak od ND(ale tylko w stylu Jaka 1). Z tej mojej listy jest chyba tylko szansa na Red dead, szkoda trochę. Dlatego przede wszystkim liczę na jakieś nowe ip, które skopie dupę, najlepiej z gatunku jRPG albo platformówka. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Dino Crisis (bardziej w stylu 2) Onimusha (Samonouske return) Tenchu Bully (The College ) The Warriors (tu to bardziej remake jakiś, wystarczyłoby mi samo podciągnięcie grafy) Marc Ecko Getting Up ( z edytorem własnych prac) Soul Reaver Blood Will Tell Marne szanse że coś z tego wyjdzie ale zawsze można pomarzyć. O stary same mistrzowskie gry wymieniasz. to zrobić w nextgenowej grafice to byłaby kosa. Za brak onimushy na tej generacji faki dla capcom. Jedynie na Soul Reaver można liczyć bo jakieś ploty są, że Square-Enix chce wskrzesić uniwersum. Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 (edytowane) Chrono Cross - chociaz square takie kupy wydaje od dawna ze moze lepiej nie. Dino Crisis - 1 i 2 mega klimat, chetnie bym zagral w nowa czesc. Tombi - swietne platformowki. Edytowane 21 marca 2013 przez Traktorzysta Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Mi wystarczy nowy Vigilante 8 no i Colony Wars Red Sun:P 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 marca 2013 Opublikowano 24 marca 2013 Onimusha, Bully, kolejna część Chrono Trigger/Cross i Dino Crisis. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 Chrono Break (podobno kiedyś taką domenę zarejestrowało SE jako tytuł kontynuacji CC/CT) Xenogears 2 lub nowa trylogia Xenosaga nowe Tenchu Outcast 2 (taka gierka przygodowa z widokiem z 3 osoby w stylu gwiezdnych wrót z wielkimi i fajnymi światami i niewiarygodną muzyką, kiedyś robili dwójkę na ps2, ale tytuł skasowali) Shenmue 3 Onimusha Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 Civilization. Do dziś pamietam godziny spędzone nad Civ2 na psx Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 Civilization. Do dziś pamietam godziny spędzone nad Civ2 na psx Civ2 do dziś u mnie wymiata ( w zamieszłych czasach męczyłem wersję Ntsc na TV bez wsparcia tego formatu. Czysto szaro - bury Hardcore. No ale wtedy byłem młody i głu.... Dorzucam do listy Vigilante , Crasha B , Dave Mirra, Music, Constructor, Them Hospital, Tresure from the Deep, Bushido Blade,Medievil,Road Rash Jailbreak, Kula world, Kururshi. Wiem wiem jestem sentymentalny , lecz PSX u mnie wciąż leży pod telewizorem Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 Civilization. Do dziś pamietam godziny spędzone nad Civ2 na psx Civ2 do dziś u mnie wymiata ( w zamieszłych czasach męczyłem wersję Ntsc na TV bez wsparcia tego formatu. Czysto szaro - bury Hardcore. No ale wtedy byłem młody i głu.... Dorzucam do listy Vigilante , Crasha B , Dave Mirra, Music, Constructor, Them Hospital, Tresure from the Deep, Bushido Blade,Medievil,Road Rash Jailbreak, Kula world, Kururshi. Wiem wiem jestem sentymentalny , lecz PSX u mnie wciąż leży pod telewizorem dlatego zalatwilem sobie Civ2 na PC :> na windows7 smiga bez problemów. Cytuj
Boone 31 Opublikowano 26 marca 2013 Opublikowano 26 marca 2013 Parasite Eve (bardziej w stylu 1) Onimusha (powrót Samonouske ) Soul Reaver Shenmue 3 Yakuza 1 Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 29 marca 2013 Opublikowano 29 marca 2013 Tenchu, Medievil, Nightmare Creatures. Cytuj
MPBossu 1 Opublikowano 30 marca 2013 Opublikowano 30 marca 2013 Uncharted, Red Dead Redemption, GTA, Killzone, CoD. Cytuj
xppx 1 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 crash bandicoot w starym stylu ,ogolnie wiecej platformerów. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Ja chętnie zobaczyłbym sensowna kontynuację Omega Boost od Polyphony. Hmmm może jeszcze Bushido Blade z rozbudowanym systemem walki, ale wiecie - jeden poważny cios = wygrana/przegrana. Nie pogardziłbym remake Vagrant Story czy pierwszego Medievila Cytuj
ds 29 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 ooo tak, Vagrant Story to by było coś. Ostatnio nawet sprawdzałem czy pod moją nieobecność nie wyszło coś na PS3 ale niestety... Co do innych tytułów nie będę zbyt oryginalny: - Tenchu - może w sanboxie? Ninja do wynajęcia przemierzający feudalną Japonię w poszukiwaniu zadań? Shut up and take my money! - Soul Reaver - gdyby tylko udało się odtworzyć klimat z psxa przy nowej oprawie i zanurzyć w nim nowe pomysły i historię, oj pięknie by było. - Nowa gra od Kojimy, z jego rozmachem i pomysłami nie będąca Metal Gearem? Mogłoby być ciekawie. - miażdżący Silent Hill, godny następca Dwójki. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Rollcage i Wipeout czyli future racer'y mile widziane, na które nie ma co liczyć bo Studio Liverpool (a wcześniej Psygnosis) is dead 1 Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Ja bym dodał jeszcze do mojej listy B-Boy i Free Running. Wszystkie animacje ponagrywać w ten sam sposób jak w Uncharted, to by mogło wyglądać obłędnie. Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Nie będę wymieniał oczywistych multiplatform, które na 100% się pojawią. Życzyłbym sobie: Dino Crisis, Syphon Filter, Driver (ale taki prawdziwy, no (pipi)a, z jajem ;/) i The Getaway. Jak mi się coś przypomni, to dopiszę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi