Opublikowano 4 grudnia 201311 l Niech zrobią nowego Buzz'a to kupie PS4z 7 stron tylko jedna osoba wspomniała o Buzz'ie...
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Dark Souls i Resident Evil. No i fajnie byłoby zobaczyć kontynuację Parasite Eve.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Crash Bandicoot, ale tylko z tych co robili panowie z Naughty Dog, bo to co pozniej wyszlo to jakies popluczyny:/
Opublikowano 3 stycznia 201411 l to niema żadnego znaczenia bo i tak sony ma głęboko w upie konsole stworzoną dla graczy. ja się pytam? gdzie są zapowiedzi ... ratchet buzz singstar (ale rozpoznawaniem słów :)no chyba że ps4 jest za słaba.
Opublikowano 10 stycznia 201411 l Ja liczę na kontynuację Dark Souls, oraz wszystkie inne gry od Rockstar Games. Może Manhunt...
Opublikowano 10 stycznia 201411 l Skate 4 pleeeaasseee Jak & Daxter i Ratchet wszystko od Bethesda wszystko od Rockstar Robert Kubica Rally od codemasters i chce juz bardzo robione tylko pod next gen Assassins Creed SSX next gen
Opublikowano 15 marca 201411 l Next genowego splinter cella, hitmana, deus exa, bioshocka. Kolejność randomowa.
Opublikowano 16 marca 201411 l Richard Burns Rally , Burnout , Wipeout , Crash , Medievil , Fear Effect
Opublikowano 13 kwietnia 201410 l Omega Boost z kosmosem na miarę filmu Grawitacja, z efektami takimi, że gałki oczne eksplodują i taką dynamiką, że mózg się przegrzeje! A na dokładkę Ring of Red, z większym rozmachem, w kij misji, z własną budową mechów, szkoleniem załogi i w ogóle grania na setki godzin. Edytowane 13 kwietnia 201410 l przez Arkady
Opublikowano 17 kwietnia 201410 l God of War z pełnym wykorzystaniem mocy drzemiacej w konsoli. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l powtórzę sie kolejny raz, ale tym razem ogólnikowo. chce więcej produkcji z PlayStation One, które nigdy nie powstały na kolejnych generacjach i w nosie mam, ze te studia juz nie istnieja chce i juz.
Opublikowano 4 maja 201410 l Coś ze świata Gwiezdnych Wojen, koniecznie z czasów Nowej Republiki. Nieważne czy byłaby to kontynuacja z konsoli poprzedniej generacji czy jeszcze starszej, albo jakiś zupełnie nowy tytuł; najważniejsze by metacritic pokazywał 75+ zarówno według recenzentów jak i samych graczy.