Skocz do zawartości

Jaką kontynuację chcesz ujrzeć na nowej konsoli Sony?

kasuro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ech pierwsze Parasite Eve, grałem w to jeszcze nie mając memory card, więc survivalowy smaczek w ogóle był wywindowany. I ta frustracja gdy się umarło pod koniec Day 5th :reggie: . Nie mniej później udało się przejść całą, bez żadnych zapisów.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

legacy of kain, medievil, wipeout, driver, tenchu, onimusha

• Plusik 1
Opublikowano

to co pierwsze wpada mi do głowy.

Chaos Engine (amiga)

Baldurs Gate Dark Alliance 

Front Mission

Contra shattered Soldier

i wiele innych o których można sobie pomarzyć.

Co ja bym dał, aby wydali pełnoprawne Front Mission, eh.

Dodatkowo fajnie by było jakby odnowili serię vigilante, no i oczywiście colony wars red sun!

Wciąż czekam na nową onimushę od Capcomu;/

Coś czuję jednak, że te gry są już uśmiercone na amen;/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie nie będę oryginalny, ale pierwsza myśl - Rollcage, później BC2. Może jeszcze kontynuacja Pirates! (amiga) na PS4, ale właśnie w formie strategii, a nie sandboxa jak Black Flag.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Mam nadzieje, ze skoro Battlefield Hardline jest juz skończony to panowie z  Visceral Games zabiorą sie teraz, za kolejnego Dead Space'a. 

Najlepiej w klimatach DS1 - i nie musi chodzić w 60fps, wystarczy gesty klimat w oprawie 1080p  :banderas:

Dead Space jest bliskie naszemu sercu. Dla wielu osób to ich ukochany projekt. Aktualnie pracujemy nad Battlefield: Hardline, ale chcielibyśmy później wrócić do serii Dead Space. Jesteśmy na to zdecydowani.

Edytowane przez MEVEK
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...