Zdunek 1 121 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Witam,może ktoś podać listę najlepszych TD dostępnych na androida?W szczególności interesują mnie te bez mikropłatności i z fabułą Widziałem Crystal Defens od SE, jednak cena jest lekko zaporowa.W późniejszym czasie mam zamiar przekształcić ten post w rozpiskę owych gier. Oczywiście zakładając, że pomożecie znaleźć coś dobrego pozdrawiamP Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Mnie się podobały: Fieldrunners, Jelly Defense i Myth Defense. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Polecam 'Castle TD'. Gra jest darmowa. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Polecam to samo co Rozi - Castle TD. Taka prosta nazwa gry, a gra taka trudna Prócz tego świetny TD - BTW moja pierwsza gra na Androida w którą grałem:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.artofbytes.gravedefence.hd&hl=plJest wersja free (ja mam full z getjara, nie wiem czy wersja free ma mniej plansz, czy reklamy). 1 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 23 marca 2013 Autor Opublikowano 23 marca 2013 Castle TD można wymaksować bez dodatkowych opłat? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Ja właśnie maksuję. Trochę jest po blokowane, dopiero na hardzie się odblokuje więcej. Myślę że przejście całej gry + zaliczenie na hard + misje, da nam wymasterowanie (chociaż częściowe). Szkoda że nie da rady zhackować gamecihem, gra widzi mieszanie w kodzie i ostrzega o nie grzebaniu:) i tym sposobem gram już parę dni, a jak włączę to gram do rozładowania baterii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi