czarek250885 318 Opublikowano 26 marca 2013 Opublikowano 26 marca 2013 Info z ps3 site http://www.ps3site.pl/blacklight-retribution-oficjalnie-zapowiedziane-na-playstation-4/147036 Blacklight: Retribution to multiplayerowa strzelanina, która zadebiutowała na komputerach PC jako tytuł free-to-play. Realizując swoje postanowienia Sony oficjalnie zapowiedziało wersję na PlayStation 4, która podąży tą samą ścieżką, co PC-towy oryginał. Ekipa Zombie Studios zamierza bowiem dostarczyć na grę free-to-play... i w zasadzie tyle wiemy na temat wersji na PlayStation 4. Nie poznaliśmy ani daty premiery, ani informacji na temat tego, czy otrzymamy możliwość wspólnej zabawy z PC-towymi znajomymi. Niemniej, słowo się rzekło, a my możemy bez obaw czekać na swoją wersję tej produkcji. Powyżej znajdziecie zwiastun, na który powinniście rzucić okiem - idzie nowe, a PlayStation 4 będzie sprzętem otwartym na nowe kanały dystrybucji, co oczywiście cieszy - widać, że Sony nie rzuca słów na wiatr. PS4 Reveal Trailer Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 29 marca 2013 Opublikowano 29 marca 2013 Słabo, na PS3 tez była. Ja miałen nadzieje że Sony zapoda Planetside 2 a tu takie coś... słabo. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 29 marca 2013 Opublikowano 29 marca 2013 Ja miałen nadzieje że Sony zapoda Planetside 2 a tu takie coś... słabo. A skąd masz pewność że tego nie zrobią ? Bo chyba nie sądzisz że będzie to jedyna gra f2p na Ps4 ? Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Miałem na myśli że ogłaszając tego FPS F2P będą mówić o PS2. Nadal mam nadzieję że jednak zagramy w PS2 na PS4 (ah te skróty ) Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Jest juz do sciagniecia za free Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 też zasysam, zobaczymy czy to sie nadaje do czegoś Cytuj
odja 0 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Witam! Nie znajduje mi żadnej gry do podłączenia. Występuje podobny problem u kogoś? Cytuj
grykom 283 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Wczoraj próbowałem grać, logowało przez 5 minut, dwa razy wywaliło błąd. Jak doszedłem do menu gry to znowu przez kilka minut szukało serwera... koniec końców znalazło gdzie pograłem 2 minuty bo był koniec mapy. Sama gra na pierwszy rzut oka średnia. Dam jej szansę jak naprawią serwery. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Mi tan fzisiaj wszystko hulało imo najciekawsza z gier f2p na ps4 bekowa straszenie Cytuj
da$io 110 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Zagrałem wczoraj wieczorkiem i na 6 osób grających zająłem pierwsze miejsce łaaał Gra na PS4 mocno traci klatki co nie zdarza się nawet na moim laptopie. Absolutnie płynność do poprawy o ile da się to poprawić. Trzeba przyznać, że fun z gry jest niezły Cytuj
odja 0 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Mnie jeszcze ani razu nie udało się połączyć. Może coś źle robię? Cytuj
shy4 53 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Mnie laczy za kazdym razem...gierka bardzo przyjemna:-) Cytuj
odja 0 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 No to mnie zmartwiłeś. Sieć działa poprawnie, multi w Killzone i Assassin działa, tylko z tą grą mam jakiś problem. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Czasem długo wyszukuje mecz ale jak już załapie to nawet da się pograć. Niezły odstresowywacz po ciężkich bataliach w Battlefieldzie. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 ta i wogole slabo bo za darmo co nie powinno byc na poziomie Killzone SF i powinni cie jeszcze 100wke dawac ze zagrasz nie??....ogarnijcie sie ludzie.... Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 jedyna gra z tych gierek startowych f2p w którą idzie pograć dłużej niż 5 minut, czasami sobie zagram meczyk i tyle, grałem z randomami którzy nie potrafią grać i jest cięzko, ale z zgranym teamem myśle ze moze być fajna zabawa. mikrotranzakcje w grze narazie nieodczuwalne w balansie gry. Cytuj
LukEEE 0 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 ta i wogole slabo bo za darmo co nie powinno byc na poziomie Killzone SF i powinni cie jeszcze 100wke dawac ze zagrasz nie??....ogarnijcie sie ludzie.... Boli cię coś ze powiedziałem prawdę i nie da się w ta gre grać? Jak wyjdzie patch i będzie stałe non stop 30fps śmiało pogram Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 W tej grze domyślnie włączony jest jakiś auto aim? Bo wale headshoty na prawo i lewo, kosze równo a w Battlefieldzie mi tak nie idzie xD Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Pytanie- dlaczego po ściagnięciu nie moge gry uruchomić nawet. Ani na swoim koncie ani na koncie dziewczyny ktora ma 14-dniowego plusa aktywnego. Mam ta małą kłódeczkę przy nazwie gry w menu?:O Cytuj
markdarker 0 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Pytanie- dlaczego po ściagnięciu nie moge gry uruchomić nawet. Ani na swoim koncie ani na koncie dziewczyny ktora ma 14-dniowego plusa aktywnego. Mam ta małą kłódeczkę przy nazwie gry w menu? :o Też tak miałem, pomaga odnowienie licencji w opcjach PSN (Ustawienia -> PSN -> odnowienie licencji (czy jakoś tak) Cytuj
shy4 53 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Czy tylko mi nie dziala in game chat? Masa szumu i puerduf...i tyle.. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Sorry ale tam niewiele działa.Podobno pracują nad patchem.Płynność to podstawa a tu jej brak!Rwie co chwile.Poprawią to i ludzi będzie więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi