Opublikowano 26 marca 201312 l Info z ps3 site http://www.ps3site.pl/blacklight-retribution-oficjalnie-zapowiedziane-na-playstation-4/147036 Blacklight: Retribution to multiplayerowa strzelanina, która zadebiutowała na komputerach PC jako tytuł free-to-play. Realizując swoje postanowienia Sony oficjalnie zapowiedziało wersję na PlayStation 4, która podąży tą samą ścieżką, co PC-towy oryginał. Ekipa Zombie Studios zamierza bowiem dostarczyć na grę free-to-play... i w zasadzie tyle wiemy na temat wersji na PlayStation 4. Nie poznaliśmy ani daty premiery, ani informacji na temat tego, czy otrzymamy możliwość wspólnej zabawy z PC-towymi znajomymi. Niemniej, słowo się rzekło, a my możemy bez obaw czekać na swoją wersję tej produkcji. Powyżej znajdziecie zwiastun, na który powinniście rzucić okiem - idzie nowe, a PlayStation 4 będzie sprzętem otwartym na nowe kanały dystrybucji, co oczywiście cieszy - widać, że Sony nie rzuca słów na wiatr. PS4 Reveal Trailer
Opublikowano 29 marca 201312 l Słabo, na PS3 tez była. Ja miałen nadzieje że Sony zapoda Planetside 2 a tu takie coś... słabo.
Opublikowano 29 marca 201312 l Ja miałen nadzieje że Sony zapoda Planetside 2 a tu takie coś... słabo. A skąd masz pewność że tego nie zrobią ? Bo chyba nie sądzisz że będzie to jedyna gra f2p na Ps4 ?
Opublikowano 6 kwietnia 201311 l Miałem na myśli że ogłaszając tego FPS F2P będą mówić o PS2. Nadal mam nadzieję że jednak zagramy w PS2 na PS4 (ah te skróty )
Opublikowano 4 grudnia 201311 l Witam! Nie znajduje mi żadnej gry do podłączenia. Występuje podobny problem u kogoś?
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Wczoraj próbowałem grać, logowało przez 5 minut, dwa razy wywaliło błąd. Jak doszedłem do menu gry to znowu przez kilka minut szukało serwera... koniec końców znalazło gdzie pograłem 2 minuty bo był koniec mapy. Sama gra na pierwszy rzut oka średnia. Dam jej szansę jak naprawią serwery.
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Mi tan fzisiaj wszystko hulało imo najciekawsza z gier f2p na ps4 bekowa straszenie
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Zagrałem wczoraj wieczorkiem i na 6 osób grających zająłem pierwsze miejsce łaaał Gra na PS4 mocno traci klatki co nie zdarza się nawet na moim laptopie. Absolutnie płynność do poprawy o ile da się to poprawić. Trzeba przyznać, że fun z gry jest niezły
Opublikowano 6 grudnia 201311 l No to mnie zmartwiłeś. Sieć działa poprawnie, multi w Killzone i Assassin działa, tylko z tą grą mam jakiś problem.
Opublikowano 6 grudnia 201311 l Czasem długo wyszukuje mecz ale jak już załapie to nawet da się pograć. Niezły odstresowywacz po ciężkich bataliach w Battlefieldzie.
Opublikowano 8 grudnia 201311 l ta i wogole slabo bo za darmo co nie powinno byc na poziomie Killzone SF i powinni cie jeszcze 100wke dawac ze zagrasz nie??....ogarnijcie sie ludzie....
Opublikowano 8 grudnia 201311 l jedyna gra z tych gierek startowych f2p w którą idzie pograć dłużej niż 5 minut, czasami sobie zagram meczyk i tyle, grałem z randomami którzy nie potrafią grać i jest cięzko, ale z zgranym teamem myśle ze moze być fajna zabawa. mikrotranzakcje w grze narazie nieodczuwalne w balansie gry.
Opublikowano 8 grudnia 201311 l ta i wogole slabo bo za darmo co nie powinno byc na poziomie Killzone SF i powinni cie jeszcze 100wke dawac ze zagrasz nie??....ogarnijcie sie ludzie.... Boli cię coś ze powiedziałem prawdę i nie da się w ta gre grać? Jak wyjdzie patch i będzie stałe non stop 30fps śmiało pogram
Opublikowano 8 grudnia 201311 l W tej grze domyślnie włączony jest jakiś auto aim? Bo wale headshoty na prawo i lewo, kosze równo a w Battlefieldzie mi tak nie idzie xD
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Pytanie- dlaczego po ściagnięciu nie moge gry uruchomić nawet. Ani na swoim koncie ani na koncie dziewczyny ktora ma 14-dniowego plusa aktywnego. Mam ta małą kłódeczkę przy nazwie gry w menu?:O
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Pytanie- dlaczego po ściagnięciu nie moge gry uruchomić nawet. Ani na swoim koncie ani na koncie dziewczyny ktora ma 14-dniowego plusa aktywnego. Mam ta małą kłódeczkę przy nazwie gry w menu? :o Też tak miałem, pomaga odnowienie licencji w opcjach PSN (Ustawienia -> PSN -> odnowienie licencji (czy jakoś tak)
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Czy tylko mi nie dziala in game chat? Masa szumu i puerduf...i tyle..
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Sorry ale tam niewiele działa.Podobno pracują nad patchem.Płynność to podstawa a tu jej brak!Rwie co chwile.Poprawią to i ludzi będzie więcej.