shy4 53 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 To chyba od hosta zalezy czasem mam mecz stop klatka i glicz na '' gliczu'' a czasem wsio plynnie cisnie Cytuj
Rooofie 156 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Ciężko ocenić czyja to wina. Gra przycina i to mocno zwłaszcza przy sporych rozpierduchach, no ale to jeszcze beta Cytuj
da$io 110 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Jak kogoś to interesuje wyszedł patch. Na pewno poprawiono dołączanie do gier i w pewnych aspektach płynność działania. Od razu spowodowało to większą ilość graczy na serwerach. Odschollowy odstersowywacz. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 a ja ponawiam pytanie dziala wam in game chat?? Cytuj
fan ppe 27 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 (edytowane) jakos ta gra umknela mojej uwadze. dopiero dzis bede mogl w nia zagrac po pracy tj okolo 6 rano ktos chetny taki zarcik. cos sie zmienilo od grudnia? gracie w to jeszcze? miloby bylo zagrac z kims z forum. psnid: bazyliszek slijcie zapki z dopiskiem blacklight lub psxextreme a dodam na pewno Edytowane 14 kwietnia 2014 przez fan ppe Cytuj
da$io 110 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Tak na moje oko bezczelny wyciągacz kasy i czasu. Każdą broń czy dodatek trzeba kupić za punkty, które co prawda są darmowe jednak by starczyło na następny dzień lub tydzień trzeba pykać codziennie i to nie licho by punkty zbierać. Można sobie co prawda darować i grać na standardzie ale w takim wypadku pojedynki z lepiej wyposażonymi są z góry skazane na porażkę. Wkurza najbardziej to,że byle dodatek a kosztuje. Zamiast motywować frustruje i po pewnym czasie nudzi niestety. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 14 lipca 2014 Opublikowano 14 lipca 2014 Właśnie zauważyłem że gra jest już w pełnej wersji z trofeami. Szkoda że tak okropnie skopali port i jest to zupełnie nie grywalne. Na komputerze rozegrałem masę czasu ale w wersji ps4 są tak tragiczne lagi i spadki klatek że aż granie w to sprawia ból. Cytuj
LukEEE 0 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Ale i tak w porówaniu z wersja z listopada gdzie ledwo z 30-40fps bylo teraz gra chodzi o wiele lepiej prawie 60fps ale spadki są Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Ta ale dalej nie idzie połączyć konta ps4 z kontem pc. A nie chce mi się zdobywać wszystkiego od nowa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi