Opublikowano 26 marca 201312 l Jako, ze ogladam regularnie serial, a jak by tego bylo malo to jednym z moich faworytow jest Daryl o ktorym wypadaloby dowiedziec sie, co nie co wiecej... co i jak wygladalo jego zycie, za nim dotarl z bratem do Atlanty(bo o tym ponoc jest ta opowiesc?). ktos juz gra? jak wypada? czy warta jest w ogole jakiegokolwiek grosza? cokoliwek, plz.. Edytowane 26 marca 201312 l przez MEVEK
Opublikowano 26 marca 201312 l opinie zniechecaja - bylem napalony ale nie bede wydawal 50 euro zeby sie przekonac na wlasniej skorze:) patrzac jak ta gra lezy na polkach + opinia goscia gamestopa po krotkiej gatce i raczej nie warto brac za pelna cene.
Opublikowano 27 marca 201312 l A ja bym to kupił na PS3 w pełnej cenie gdyby nie Bioshock Mam bzika na punkcie TWD, obejrzałem na YT filmiki i ciągnie mnie do tej gry mimo że pachnie crapem. Poczekam aż spadnie z ceny, tylko ile to potrwa?
Opublikowano 27 marca 201312 l Pograłem trochę na PC i wywaliłem. Totalnie schrzaniony szpil. Tak samo. Nawet wirusy dluzej na dysku trzymam.
Opublikowano 27 marca 201312 l xDDDDDDDDDDDDD Jak obejrzalem Test Chamber to wydalo mi sie... not too bad. Ale chyba faktycznie full to smiech na sali. Edytowane 27 marca 201312 l przez Voytec
Opublikowano 27 marca 201312 l Ta gra jest strasznie słaba , pograłem z 1h ale dłuzej nie dałem rady. Crap i tyle. Zobaczyłem na jutubie z ciekawości zakończenie i zostałem zniszczony , haha ręce opadają .
Opublikowano 27 marca 201312 l Autor myslalem, ze cos sie mienilo od czasow, kiedy po raz pierwszy ukazal sie ten biedny filmik w sieci. coz... jak bedzie do wypozyczenia, za jakis czas to moze sie skusze na kilka godzin, by osobiscie sprawdzic produkt Edytowane 27 marca 201312 l przez MEVEK
Opublikowano 27 marca 201312 l Hype na WD nadal jest więc Acti chciało tanim kosztem nachapać się dodatkowych $$$$. Jak komuś się nudzi to polecam poczytać reckę na Destructoid.
Opublikowano 27 marca 201312 l Nie wierze że oni wypuścili ten tytuł w pudełku za 200zl Edytowane 27 marca 201312 l przez Lionel
Opublikowano 28 marca 201312 l myslalem, ze cos sie mienilo od czasow, kiedy po raz pierwszy ukazal sie ten biedny filmik w sieci. coz... jak bedzie do wypozyczenia, za jakis czas to moze sie skusze na kilka godzin, by osobiscie sprawdzic produkt Jak pozyczysz na kilka godzin to 2 razy juz przejdziesz te gre, o ile wytrzymasz dluzej niz 10 minut z tym chlamem.
Opublikowano 28 marca 201312 l Nie wierze że oni wypuścili ten tytuł w pudełku za 200zl ja pie'rdole dostałem raka oglądając tą recenzje. Gra w 2003 roku może by nie przeszła bez echa.