Skocz do zawartości

The Walking Dead: Survival Instinct

Featured Replies

Opublikowano

Jako, ze ogladam regularnie serial, a jak by tego bylo malo to jednym z moich faworytow jest Daryl o ktorym wypadaloby dowiedziec sie, co nie co wiecej...  co i jak wygladalo jego zycie, za nim dotarl z bratem do Atlanty(bo o tym ponoc jest ta opowiesc?).

ktos juz gra? jak wypada? czy warta jest w ogole jakiegokolwiek grosza? cokoliwek, plz..

Edytowane przez MEVEK

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak samo.   Nawet wirusy dluzej na dysku trzymam.

• Jak pozyczysz na kilka godzin to 2 razy juz przejdziesz te gre, o ile wytrzymasz dluzej niz 10 minut z tym chlamem.

Opublikowano

opinie zniechecaja - bylem napalony ale nie bede wydawal 50 euro zeby sie przekonac na wlasniej skorze:) patrzac jak ta gra lezy na polkach + opinia goscia gamestopa po krotkiej gatce i raczej nie warto brac za pelna cene.

Opublikowano

pooglądaj filmiki, gra wygląda na totalnego szrota 

Opublikowano

Pograłem trochę na PC i wywaliłem. Totalnie schrzaniony szpil. 

Opublikowano

A ja bym to kupił na PS3 w pełnej cenie gdyby nie Bioshock :) Mam bzika na punkcie TWD, obejrzałem na YT filmiki i ciągnie mnie do tej gry mimo że pachnie crapem. Poczekam aż spadnie z ceny, tylko ile to potrwa?

Opublikowano

Pograłem trochę na PC i wywaliłem. Totalnie schrzaniony szpil. 

Tak samo.

Nawet wirusy dluzej na dysku trzymam.

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDD

Jak obejrzalem Test Chamber to wydalo mi sie... not too bad. Ale chyba faktycznie full to smiech na sali.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Ta gra jest strasznie słaba , pograłem z 1h ale dłuzej nie dałem rady. Crap i tyle. Zobaczyłem na jutubie z ciekawości zakończenie i zostałem zniszczony , haha ręce opadają . :teehee:

Opublikowano
  • Autor

myslalem, ze cos sie mienilo od czasow, kiedy po raz pierwszy ukazal sie ten biedny filmik w sieci.

coz... jak bedzie do wypozyczenia, za jakis czas to moze sie skusze na kilka godzin, by osobiscie sprawdzic produkt   :(

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Hype na WD nadal jest więc Acti chciało tanim kosztem nachapać się dodatkowych $$$$.

Jak komuś się nudzi to polecam poczytać reckę na Destructoid.

Opublikowano

Nie wierze że oni wypuścili ten tytuł w pudełku za 200zl

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

myslalem, ze cos sie mienilo od czasow, kiedy po raz pierwszy ukazal sie ten biedny filmik w sieci.

coz... jak bedzie do wypozyczenia, za jakis czas to moze sie skusze na kilka godzin, by osobiscie sprawdzic produkt   :(

Jak pozyczysz na kilka godzin to 2 razy juz przejdziesz te gre, o ile wytrzymasz dluzej niz 10 minut z tym chlamem.

Opublikowano

Nie wierze że oni wypuścili ten tytuł w pudełku za 200zl

ja pie'rdole dostałem raka oglądając tą recenzje. Gra w 2003 roku może by nie przeszła bez echa.