Andreal 2 123 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Miałem HTC mozart, zwiech nie zauważyłem. Przyznam, że gdyby nie lipna bateria to nie zmieniałbym tego telefonu na inny. Teraz z kolei zastanawiam się nad powrotem do WP, android mnie zaczyna drażnić. Ale mam tak co pewien czas, więc nie zwracaj na to uwagi Facebook w WP jest - można by rzec - wbudowany. Edytowane 28 Maja 2013 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Tiny Space , prosta, wciągająca, darmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) Super Golf Land jest kolejnym tytułem który warto mieć na telefonie. Różne poziomy gry, mini gry prosta grafika. Jak ktoś lubi popykać do dołeczka polecam. http://www.youtube.com/watch?v=wFvszBrTud4 Edytowane 24 Lipca 2013 przez kasuro Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 a ja mam pytanie odnośnie właśnie Nokii Lumia 520 i Windowsa 8, walne je tu, bo widze temat żyje. Ponoć ten model ma wbudowane normalnie radio z rms, ale przez windowsa 8 właśnie nie da się z niego korzystać. Na jakiś mętnych forach czytałem, że wraz z łatką 8.1 miał ten problem zniknąć. Ma ktoś kontakt z takim telefonem i oprogramowaniem ? Wyszła już ta łatka, działa radio pod win 8 w telefonach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Lumia 520. Da się w tym crapie ustawić, żeby pokazywało wartość procentową baterii? Co jakiś czas telefon gubi sieć i każe wpisać ponownie PIN. Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Jakieś gry na X360 wykorzystują w jakiś ciekawszy sposób Smartglass? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zależy co rozumiesz pod pojęciem ciekawszy, w Halo 4 masz swoje statystyki itp, wychodzące Fable Anniversary ma mieć mapę na dodatkowym ekranie, w Forza Horizon dodatkowy ekran działa jak GPS, czyli na bieżąco wyświetlana mapa. Oprócz tego możesz korzystać z niego jak z klawiatury i touchpada do IE. Chyba kilka filmów też jest wspieranych odpowiednimi dodatkami. Jak dla mnie smart glass jednak to niewypał, chyba tylko sensowne to jest w FH, pod warunkiem odpowiedniego ustawienia tableta (telefon z racji małego ekranu raczej odpada). Grając skupiam się na jednym ekranie i naprawdę nie mam konieczności zerkania na drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Czy telefon z Windowsem na pokładzie, trzeba rootować, by usunąc systemowe pier.doły? Co jak początkujący user powinienem wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 W WP nie licz na zbytnie grzebanie, system jest jednak dość zamknięty, z drugiej strony właściwie nie ma nawet takiej potrzeby, i według mnie jest to dość istotna zaleta tegoż systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Aby ustawić jakąś piosenkę jako dzwonek,muszę wrzucić ten plik mp3 przez pc? Przesłałem sobie muzykę ze starego tel i nawet przerzuciłem do folderu "dzwonki" ale dalej nie wykrywa jej w "ustawieniach audio" Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A czy to się nie robi podczas odtwarzania "ustaw jako dzwonek"? Lasce sam zgrywałem mp3 i ma poustawiane dzwonki. A w ogóle ten ich sklepik taki śnieciowaty: widziałem tam aplikacje "chr0me" pisane przez zero, gry z mariem, czy właśnie "dzwonki mp3", gdzie pobierasz sobie mp3 do woli. Obczaj może aplikację tego typu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Już wrzuciłem ją via pc, ale dzięki Glupia rzecz Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Grzegorzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Aby ustawić jakąś piosenkę jako dzwonek,muszę wrzucić ten plik mp3 przez pc? Przesłałem sobie muzykę ze starego tel i nawet przerzuciłem do folderu "dzwonki" ale dalej nie wykrywa jej w "ustawieniach audio" Jest dostępna aplikacja do przycinania mp3 jako dzwonek, poszukaj "zrób dzwonek" w sklepie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ok, dzieki za odpowiedzi Czy wiecie też, czy da się jeszcze ustawić Snap Chata ? Kiedyś byl ponoć 6snap czy coś ale usunęli to z marketplace Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Polecacie jakąś konkretną przeglądarke? Używam uc browser i nie jest źle, ale zjada sporo internetu Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 IE chyba jest najlepsza, dopóki spartan w wp10 jej nie zastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ktos ma telefon z Windowsem mobile 8 i planuje może aktualizacje do Windows 10 ? Ciekawi mnie jak to działa i jak współgra z kompem na tym samym systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ale mobile nie wyszedł chyba od razu z desktopem. Wyjdzie chyba jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Dokładnie, jakoś we wrześniu bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Paper monsters dzeisiaj za friko na WP, bardzo fajny platformer. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
pic3k 130 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Shmup DODONPACHI MAXIMUM działa nareszcie na telefonach z systemem WP 8.1.Do tej pory grę można było kupić i odpalić tylko na WP 7. Ostatnio została usunięta z sklepu Windows Phone i można ją bez problemu zainstalować samemu. https://www.microsoft.com/pl-pl/store/games/dodonpachi-maximum/9wzdncrcwm3d Edytowane 8 Lutego 2016 przez pic3k Cytuj Odnośnik do komentarza
pic3k 130 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Shmup DODONPACHI MAXIMUM działa nareszcie na telefonach z systemem WP 8.1.Do tej pory grę można było kupić i odpalić tylko na WP 7. Ostatnio została usunięta z sklepu Windows Phone i można ją bez problemu zainstalować samemu. https://www.microsoft.com/pl-pl/store/games/dodonpachi-maximum/9wzdncrcwm3d Z racji że gra nie jest już dostępna w marketplace a zatem nie można jej nabyć dlatego wrzucam plik z grą do pobrania (mod full). instalacja poprzez Application Deployment (darmowe visual studio) Pobierz grę : http://1drv.ms/1oftsCJ Cytuj Odnośnik do komentarza
pic3k 130 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Udało mi się odpalić grę Omega Five z Xboxa 1/360 na Lumii z windowsem 10,przez aplikację Xbox Dev Mode Companion.Do sterowania sparowany z lumią przez bluetooth pad od xboxa 1S. https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/xbox-dev-mode-companion/9nblggh519cp Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi