MPBossu 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Mam w planach założyć forum z turniejami x360 i ps3. I mam pytanie ile bylo by chętnych na granie w takich amatorskich turniejach i w jakie gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 102 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 MPBossu - myślę, że lepiej spożytkujesz czas i chęci jak podepniesz się pod coś istniejącego typu ps3liga.pl - chętnych zawsze brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
MPBossu 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 MPBossu - myślę, że lepiej spożytkujesz czas i chęci jak podepniesz się pod coś istniejącego typu ps3liga.pl - chętnych zawsze brakuje. Mam w planach zrobić coś wlasnego co bardziej będą mogli tworzyc gracze. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 trzymam kciuki, ale mam jakieś niejasne wrażenie, że nie wiesz jeszcze ile to pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
MPBossu 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 zdaje sobie sprawe z pracy pieniedzy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi