KG5 1 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Witam Serdecznie ! Pragnę zasięgnąć języka w sprawie routera wifi. Mam łączę 30 mb/s (w porywach do 50) Podłączyć chcę 2 laptopy, ps3, jeden smartphone Chciałbym podłączyć router do 150 zł który nie będzie spowalniał prędkości w żaden sposób, gdy w tym samym pokoju np. będzie tylko PS3 Proszę o szybką odpowiedź ! Cytuj
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 (edytowane) TP-LINK TD-WR1043NDWifi N 300mbpsPorty GigabitoweSam posiadam i zadowolony jestem.Chociaz zazwyczaj w laptopach daja 150mbps a ps3 ma wifi w Gto sadze,ze jednak takie pojscie na przod sie oplaca, bo akurat ps3 obsluguje gigabitowy port, wiec jak masz na kablu konsole, to super bedzie wspolpracowac. Edytowane 4 kwietnia 2013 przez UnexpectedBoy 1 Cytuj
KG5 1 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2013 Dziękuję I już wszystko śmiga ! Temat do zamknięcia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi