Whisker 1 447 Opublikowano 8 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2013 No teraz po patchu pojawiły się nowe stroje z nowymi umiejętnościami Cytuj Odnośnik do komentarza
Luk248 104 Opublikowano 9 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2013 Chyba jestem jakis ułomny bo tego ostatniego WIELKIEGO bossa nie moge pokonac. Jakies rady panowie. Pozatym gierka bardzo dobra. Bawilem sie swietnie, a to oznacza ze postaram sie o platynke:-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 9 grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2013 ja najbardziej przeklinałem na leopardzie xavierze, ostatni boss jest najbardziej schematyczny ze wszystkich - ma chyba 4 czy 5 typów ataków, każdy poprzedzony jest jakąś animacją no i przede wszystkim się nie rusza więc po chwilowym treningu będziesz wiedzieć jak się bronić przed każdym jego ciosem. Potem to już tylko szybki doskok i krótkie combo i tak żmudnie cały czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 9 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2013 Musisz zrozumieć, co Calaca zamierza robić i jak reagować. On ma tylko cztery ataki - wszystkie sygnalizowane oraz łatwe do uniknięcia. 1) Zionięcie ogniem - kucnij, 2) Pasy płomieni (kolumny oraz "X") - stój na środku ekranu, tu możesz wyprowadzić bezpieczne ataki meteorytami, 3) Piącha - odskocz do góry od bossa, 4) Chuchanie mrozem - roll/double jump. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 346 Opublikowano 9 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2013 kod na odblokowanie hard w startowym menu gry: lewo, prawo,lewo,prawo, kwa, trój, kwa, kwa, select Działą komuś ? bo ja wklepuje i jak daj new game to od razu mi do gry przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 9 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) jak jest kwa kwa to musisz zakwakac jak kaczka do mikrofonu w vicie. Edytowane 9 grudnia 2013 przez Jaczes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 346 Opublikowano 9 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2013 o zadzialalo, do kwakania trzeba jeszcze odpalic gre, wyjsc z domku do glownego menu i wtedy wklepac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 447 Opublikowano 11 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2013 Obecnie platynuję gierkę i pamiętajcie jak macie patcha a robicie trofka ze skrzynkami wszystkimi to owego musicie usunąć , mi pomogło przeniesienie save'a na chmurke, skasowanie gry (nie pibierać patcha) a nastepnie zainstalowanie i znowu zgranie save'a. Wtedy pucharek za wszystkie skrzynki wpadnie. Jeszcze dokoñczenie gry na hardzie i platynka i powiem wam jedno...ta gra to majstersztyk, wciąga jak bagno świetna Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 12 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2013 O którym patchu mowa - jakimś nowszym? Ja nie miałem problemu z żadnym trofikiem*, a grę na 100% "łatałem". * - śmieszna sprawa, że najpierw wpadł pucharek za zaliczenie wszystkich pobocznych zadań, a dopiero potem za ostatni wykonany quest Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 12 grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2013 jak juz ktos zaglada do tego tematu to polece tez mutant blobs attack z tego studia. Nie tak genialne jak qucamelee ale też świetne i niedocenione. W ogóle drink studio rządzi, kolejną grę od nich na bank kupię od razu na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 346 Opublikowano 12 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2013 Do tych znajdziek moge zawsze wrocic, albo jakos przed koncem gry, czy musze z poradnikiem siedziec ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kica 4 Opublikowano 12 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2013 Możesz wrócić. Zaraz przed final bossem masz totem, a nawet po wygranej walce z nim masz checkpoint sprzed walki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 447 Opublikowano 18 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2013 Jakiś tydzień temu wpadła platynka cudo gierka. Jeżeli zainstalujecie nowego patcha to możecie mieć problem z zebraniem wszystkich skrzynek, mi pomogło przeniesienie save'a , usunięcie gry i jeszcze raz zainstalowanie ale już bez patcha Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 Ja mam platyne zdobyta na najnowszym patchu. Grane bylo ps3/vita na zmiane. Bez zadnych utrudnien Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 447 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 Może Ci się udało ale pono taki glitch wielu osobom się pojawił, dlatego uczulam bo sam miałem ten problem (wszędzie miałem złoto a trofik nie wpadał). Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 poknalem tygrysa wlasnie, takze daleko jeszcze do konca? Gram na przemiam z ps3 - kozak giera i wogole. Polecam zagrac. P.S gra nie jest taka prosta, czy to ja jestem slaby? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Jeszcze jeden świat i masz głównego bossa, który wg mnie jest najłatwiejszy do pokonania bo ma bardzo przewidywalne ruchy. No nie jest taka prosta, ale to nawet dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Przed mna jeszcze Hard :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 346 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 Gra jest rewelacyjna. Zaczalem od razu od HARD i niektórymi Bossami było trudno, jednak najbardziej w kosc daja wszystkie elementy platformowe, w tym proba skolekcjonowania wszystkich części maski. Przy 2 levelach ginalem naprawdę sporo razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 mi ten kod na hard nie zadziałał z reszta w cale nie żałuje, kozak giera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 16 stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 a wy pierony nieczyste nie wierzyliscie i przez pare miesiecy sam sobie posty pisalem w tym temacie nigdy tego forumkowi nie wybacze btw ciekawe za co zabierze sie drinkbox po tej reedycji na nextgeny - czy nowy projekt czy qucamelee2 - w kazdym badz razie lykam ten projekt nawet w preorderze, mutant blobs tez od nich byl fantastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 346 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 Mevek - on działa, tylko trzeba go naprawdę szybko wklepać. (tez na początku za wolno go wbijałem) Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 20 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2014 (edytowane) kończę hard i tak patrze a tu... EasterEggs z Podróży pysznie.. Edytowane 20 stycznia 2014 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2014 gra jest swietna mam cos ok 4h i szczerze jest to jedna z tych produkcji ktora jest warta swojej ceny, jak skoncze poczekam na promocje mutant blobs attack i lykne bo ponoc rowniez daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 21 stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2014 mba jest bardzo fajne ale sporo gorsze od guacamelee Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi