wet_willy 2 163 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 Zaraz roz(pipi)e pada przez tego orba w Tule Tree >< Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) Graj w coopie, jest duzo latwiej(ps3). Edytowane 15 lutego 2014 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 Zaraz roz(pipi)e pada przez tego orba w Tule Tree >< haha właśnie wczoraj się z tym męczyłem ale dałem radę po jakiejś godzinie, palce miałem jak grabie i mokre od potu xD Tam gdzie pojawiają się piły zamiast skakać najlepiej używać latania i okazuje się że ten fragment jest najłatwiejszy. Nie wiem czy byłeś już w Sierra Mountains ale tam też jest niezły wycisk. Gra jest fantastyczna, przede mną jeszcze finałowy level. Bajoszoki i inne giery leżą odłogiem bo Luchador bardziej mnie przykuwa do ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 17 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2014 Zaraz roz(pipi)e pada przez tego orba w Tule Tree >< haha właśnie wczoraj się z tym męczyłem ale dałem radę po jakiejś godzinie, palce miałem jak grabie i mokre od potu xD Tam gdzie pojawiają się piły zamiast skakać najlepiej używać latania i okazuje się że ten fragment jest najłatwiejszy. Nie wiem czy byłeś już w Sierra Mountains ale tam też jest niezły wycisk. Gra jest fantastyczna, przede mną jeszcze finałowy level. Bajoszoki i inne giery leżą odłogiem bo Luchador bardziej mnie przykuwa do ekranu. Te Tulla Tree pokonalem w niecala godzine, wiecej meczylem sie nad tym poziomem w Sierra Mountains, ktore doprowadzilo mnie do szewskiej pasji heheh potem dowiedzialem sie ze wystaczy double jump i O. Dzieki tej kombinacji czlowiek mial czas zaplanowac kolejny ruch Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 17 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2014 Wybitna gra. Złapałem ją z kumplem, który ostatnio miał pada w łapach w czasach Pegasusa i skumał to w 10 minut. Jak dostaje się możliwość zmian wymiarów to na dwóch jest niezła beka. No i bieganie jako kura i wnerwianie współgracza Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 17 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2014 kura mozna latac bez konca :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2014 Ale tylko po zebraniu wszystkich Orbow Sierra zaliczylem w 10 minut w Tule sie meczylem z 2 godziny gram od nowa na Hard I mecze sie z Jaguarem xD kozacka gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 28 lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2014 jaguar jest mega wku.rwiajacy bo to zdecydowanie najmniej schematyczny boss w grze - najciezej nauczyc sie atakow, a jak pojedzie cie z combosa to nie ma ze boli Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 2 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2014 Oplaca sie brac te skinowe dlc - ktos je juz testowal ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 2 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2014 Warto jedynie z uwagi na trofea jeżeli zależy ci na 100% w tej grze. Poza tym dlc nie wnosi zupełni nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 2 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2014 (edytowane) Wydaje mi się że nie trzeba się męczyć na Hard . Prawdopodobnie trzeba też usunąć aktualizację. Nie jestem pewien bo tego nie testowałem.http://www.youtube.com/watch?v=5M6Re8LnYmM Edit--- Panowie, sprawdzałem i to naprawdę działa. Wystarczy przejść grę w trybie normalnym. Gdy po napisach końcowych włączymy kontynuację, wystartujemy znowu przed ostatnim bossem. Robimy wtedy myk z filmiku i mamy hard. Likwidujemy bossa i mamy poziom trudny zaliczony . Koniecznie nie zapomnijmy o usunięciu aktualizacji. Wiem że to nie wypada, ale cóż nie robi się dla platyny i oszczędzenia sobie czasu i nerwów Edytowane 2 marca 2014 przez anarom_pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 12 października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 października 2018 Boże co za gierka. Wszystko mi w niej pasuje, obok Hollow Knight to chyba idealna metroidvania. Ten meksykański klimat Już teraz wiem, że po skończeniu od razu kupuję drugą część. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 12 października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 października 2018 Po skończeniu polecam poświęcić kilka dodatkowych godzin na wymaksowanie gierki. Sekretne levele to najlepsze poziomy w całym Guacamelee! Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 13 października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 Ja tylko dodam, że dwa poziomy z DLC są kozackie, warto brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 15 października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 października 2018 W dniu 12.10.2018 o 21:53, kes napisał: Po skończeniu polecam poświęcić kilka dodatkowych godzin na wymaksowanie gierki. Sekretne levele to najlepsze poziomy w całym Guacamelee! No próbuję, ale szczerze mówiąc niektóre sekwencje są na granicy mojego skilla Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 października 2018 Kukamele sztos, wiadomo jakim cudem przez tyle lat nie zagrałeś? :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 16 października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 października 2018 Grałem 3 lata temu jak dali w plusie, ale wtedy inne gry mnie skutecznie odciągnęły od tego sztosa a moje ciało widocznie jeszcze nie było tak gotowe na geniusz metroidvanii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 W promce na PSS Super Extra Edition za 16 ziko, nabyłem 1h przyciąłem i całkiem godna gierka:) Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi