wet_willy 2 163 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Zaraz roz(pipi)e pada przez tego orba w Tule Tree >< Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) Graj w coopie, jest duzo latwiej(ps3). Edytowane 15 lutego 2014 przez MEVEK Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Zaraz roz(pipi)e pada przez tego orba w Tule Tree >< haha właśnie wczoraj się z tym męczyłem ale dałem radę po jakiejś godzinie, palce miałem jak grabie i mokre od potu xD Tam gdzie pojawiają się piły zamiast skakać najlepiej używać latania i okazuje się że ten fragment jest najłatwiejszy. Nie wiem czy byłeś już w Sierra Mountains ale tam też jest niezły wycisk. Gra jest fantastyczna, przede mną jeszcze finałowy level. Bajoszoki i inne giery leżą odłogiem bo Luchador bardziej mnie przykuwa do ekranu. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Zaraz roz(pipi)e pada przez tego orba w Tule Tree >< haha właśnie wczoraj się z tym męczyłem ale dałem radę po jakiejś godzinie, palce miałem jak grabie i mokre od potu xD Tam gdzie pojawiają się piły zamiast skakać najlepiej używać latania i okazuje się że ten fragment jest najłatwiejszy. Nie wiem czy byłeś już w Sierra Mountains ale tam też jest niezły wycisk. Gra jest fantastyczna, przede mną jeszcze finałowy level. Bajoszoki i inne giery leżą odłogiem bo Luchador bardziej mnie przykuwa do ekranu. Te Tulla Tree pokonalem w niecala godzine, wiecej meczylem sie nad tym poziomem w Sierra Mountains, ktore doprowadzilo mnie do szewskiej pasji heheh potem dowiedzialem sie ze wystaczy double jump i O. Dzieki tej kombinacji czlowiek mial czas zaplanowac kolejny ruch Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Wybitna gra. Złapałem ją z kumplem, który ostatnio miał pada w łapach w czasach Pegasusa i skumał to w 10 minut. Jak dostaje się możliwość zmian wymiarów to na dwóch jest niezła beka. No i bieganie jako kura i wnerwianie współgracza Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 kura mozna latac bez konca :-D Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Ale tylko po zebraniu wszystkich Orbow Sierra zaliczylem w 10 minut w Tule sie meczylem z 2 godziny gram od nowa na Hard I mecze sie z Jaguarem xD kozacka gierka Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 28 lutego 2014 Autor Opublikowano 28 lutego 2014 jaguar jest mega wku.rwiajacy bo to zdecydowanie najmniej schematyczny boss w grze - najciezej nauczyc sie atakow, a jak pojedzie cie z combosa to nie ma ze boli Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 Oplaca sie brac te skinowe dlc - ktos je juz testowal ? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 Warto jedynie z uwagi na trofea jeżeli zależy ci na 100% w tej grze. Poza tym dlc nie wnosi zupełni nic. Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 (edytowane) Wydaje mi się że nie trzeba się męczyć na Hard . Prawdopodobnie trzeba też usunąć aktualizację. Nie jestem pewien bo tego nie testowałem.http://www.youtube.com/watch?v=5M6Re8LnYmM Edit--- Panowie, sprawdzałem i to naprawdę działa. Wystarczy przejść grę w trybie normalnym. Gdy po napisach końcowych włączymy kontynuację, wystartujemy znowu przed ostatnim bossem. Robimy wtedy myk z filmiku i mamy hard. Likwidujemy bossa i mamy poziom trudny zaliczony . Koniecznie nie zapomnijmy o usunięciu aktualizacji. Wiem że to nie wypada, ale cóż nie robi się dla platyny i oszczędzenia sobie czasu i nerwów Edytowane 2 marca 2014 przez anarom_pl Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Boże co za gierka. Wszystko mi w niej pasuje, obok Hollow Knight to chyba idealna metroidvania. Ten meksykański klimat Już teraz wiem, że po skończeniu od razu kupuję drugą część. 1 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Po skończeniu polecam poświęcić kilka dodatkowych godzin na wymaksowanie gierki. Sekretne levele to najlepsze poziomy w całym Guacamelee! Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 13 października 2018 Opublikowano 13 października 2018 Ja tylko dodam, że dwa poziomy z DLC są kozackie, warto brać. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 15 października 2018 Opublikowano 15 października 2018 W dniu 12.10.2018 o 21:53, kes napisał: Po skończeniu polecam poświęcić kilka dodatkowych godzin na wymaksowanie gierki. Sekretne levele to najlepsze poziomy w całym Guacamelee! No próbuję, ale szczerze mówiąc niektóre sekwencje są na granicy mojego skilla Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 października 2018 Opublikowano 16 października 2018 Kukamele sztos, wiadomo jakim cudem przez tyle lat nie zagrałeś? :O Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 16 października 2018 Opublikowano 16 października 2018 Grałem 3 lata temu jak dali w plusie, ale wtedy inne gry mnie skutecznie odciągnęły od tego sztosa a moje ciało widocznie jeszcze nie było tak gotowe na geniusz metroidvanii. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 marca 2019 Opublikowano 6 marca 2019 W promce na PSS Super Extra Edition za 16 ziko, nabyłem 1h przyciąłem i całkiem godna gierka:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi