MichAelis 5 625 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Widzial ktos preorder na ta gre? Tylko na amazonie wisi z tego co znalazlem. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Moja ulubiona platformówka 2d, jeżeli chodzi o mijającą już generację. Zazdroszczę wszystkim, którzy nie mieli jeszcze okazji zagrać. Uwierzcie - warto. Sam pewnie kupię żeby sobie odświeżyć. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 19 maja 2013 Opublikowano 19 maja 2013 Premiera już w piątexzek, a mimo to szanse na dorwanie tej giery w naszym cudownym kraju są nikłe. Żeby nie napisać że żadne. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 19 maja 2013 Opublikowano 19 maja 2013 I tak lepsze ceny sa na amazon, darmowa wysylka, ostatnio czekalem na paczke tylko 3 dni. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 maja 2013 Opublikowano 19 maja 2013 Ja na razie odpuszczam, bo ograłem DKCR na Wii, ale kiedyś po taniości pewnie łykne. Cytuj
bejton 1 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 Idzie, czekam, gdzieś tam w myślach ją już kolejkuję (raczej bliżej niż dalej, bo jeszcze trochę mam rzeczy na kompie do zaliczenia no i magisterka). Boję się tylko legendarnego poziomu trudności, czyli że rozwalę 3DS o ścianę. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 Ja jestem już w 5 świecie. W grę gram od piątku. Nie wiem jak tam wersja na Wii( gram na original mode z Wii) , ale to co najbardziej mi się podoba, to wzrastający z Levelu na level poziom trudności. To nie jest samograj, jakim był NSMB 2, ale nie miałem jeszcze żadnego problemu żeby tylko przejść etap. Schody pojawiają się, kiedy trzeba zebrać wszystkie litery KONG i puzzle świata. Może po prostu jeszcze nie dotarłem do tych hardkorowych poziomów, opisywanych przez kolegów z tematu wersji na Wii. Jednak ostatnim ogranym przez ze mnie etapie jestem wręcz zachwycony i jeśli poziom faktycznie będzie wzrastał tak równomiernie jak do tej pory, to końcówkę będzie trzeba przechodzić z wielką koncentracją. Dla mnie osobiście najlepsza gra na 3DS-a i jedna z lepszych platformówek w jakie grałem. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 29 maja 2013 Autor Opublikowano 29 maja 2013 Dostalem wczoraj. Swietny tytul, serio jedna z lepszych platformowek w jakie gralem. Jak strace te wszystkie balony to gra sie konczy i bede musial zaczac od poczatku? Latwo nie jest Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 29 maja 2013 Opublikowano 29 maja 2013 nie wiem jak na 3dsie, ale na wii masz po prostu gejm ower i startujesz z 3 balonikami na mapie bez straty w progresie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 maja 2013 Opublikowano 29 maja 2013 Tylko tyle, że nie zaczynasz od checkpointa na planszy. Ale z balonami nie powinieneś mieć problemów, bo od dziadka można kupić dodatkowe. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 (edytowane) Gra z każdym kolejnym etapem ma u mnie większe uznanie. Naprawdę kawał dobrej i przede wszystkim wymagającej gry. Ciekawe jakie są szanse na drugą części na WiiU. W jaki sposób odblokować dodatkowe poziomy w każdym ze światów? Edytowane 1 czerwca 2013 przez Marian446 Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Kupujesz je u dziadka za 10 monet Gra jest genialna. Takich tytułów szukam. Dobre platformery.Narazie przechodzę na lajcie, ale drugie podejście robię na 100% z wszystkimi znajdźkami. Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Niedawno kupiłem a że lubie platformówki to pomyślałem, że może zrobie sto procent ale time attack juz w pierwszej planszy zweryfikował mój zamiar Hardkor. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 zmienić nazwę tematu na poprawną, bo ta w oczy kłuje. Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Ta gra jest trudna, czy ja jestem Cienki Bolek? Jestem w 4 świecie (jaskinie) i już wymiękam... Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Gra jest trudniejsza niż większość platformówek, więc nie masz się czym martwić Ginąć będziesz często a im dalej w las tym częściej. Ale na szczęście gra jest "sprawiedliwie" trudna - każda śmierć to tylko Twoja wina Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Bardzo fajnie się w to gra o wiele lepiej niż na Wii. Nawet nie czuć ,że to chodzi w 30 klatkach. Nintendo miało jaja wypuszczając taki pixelart 3D w tamtych latach. PSP chyba miało podobną grafikę. Tak czy siak po godzinie zabawy morda się cieszy, świetny platformer. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 W dniu 7.12.2018 o 17:08, Ukukuki napisał: Bardzo fajnie się w to gra o wiele lepiej niż na Wii. Nawet nie czuć ,że to chodzi w 30 klatkach. Nintendo miało jaja wypuszczając taki pixelart 3D w tamtych latach. PSP chyba miało podobną grafikę. Tak czy siak po godzinie zabawy morda się cieszy, świetny platformer. Jesli już Ci podoba to nie chciej co dzieje się dalej. Design leveli jest cudowny. Niedawno skończyłem 3 raz <3. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 Biorąc pod uwagę, że to post z grudnia, to myślę, że do tej pory skończył grę 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 Dawno skończone z zebraniem wszystkich liter Świetny port świetnej gry. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi