tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 nie widzę sensu w zakładaniu kolejnych tematów przy okazji kolejnych filmów jako, że łącza się one poniekąd w jedną całość dlatego o wszystkim co w bliższej lub dalszej przyszłości (thor 2, captain america 2, guardians of the galaxy, avengers 2, ant-man) walimy tutaj. na początek jako, że krystalizuje się obsada tego trzeciego zaczynamy od paru mord: z najnowszych wieści: do obsady jako yondu, czyli członek oryginalnego składu GotG z lat 60tych czy tam 70tych dołączył własnie michael rooker. to jest michael rooker, pewnie niektórzy kojarzą: główna rola (star lord) przypadła chrisowi prattowi znanemu dzięki świetnej roli komediowej w "parks & recreation", niedawno można go było też widzieć w "zero dark thirty": gamorę zagra śliczna zoe saldana, ma doświadczenie w byciu pomalowaną na inny kolor niż jej naturalny - czekoladowy: draxx'a zagra jakiś wrestler, będzie cały zielony: nadal czekamy na ogłoszenie aktorów podkładających głosy pod chodzące wielkie drzewo z królewskim rodowodem i szopa-pracza specjalizującego się w obsłudze przenośnego ckm'u. do rocket raccoona najlepiej pasowałby jakiś twardy cockney dlatego nadal liczę na stathama. zapraszam do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 "I am Grood" nie wymaga zbyt wielkiego wysiłku aktorskiego. Ale ciekawe kto Racoonem zostanie. Robbie Williams (xD) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 najlepszy duet w historii komiksu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 183 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 To Guardians Of The Galaxy jest bezpośrednio w tym samym wszechświecie co Avengersi tak? Bo nigdy tego nie czytałem i dlatego takie laickie pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 tak. połowa postaci ma zatargi z thanosem. draxxx the destroyer to nawet stworzony jest z jego genów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 183 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Spokodzienki, to chyba zasięgnę infosów na jakiejś Marvelwikii albo coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 A ja od siebie polecam GotG. Jak czytałem v4 nie spodziewałem się niczego, a dostałem za(pipi)isty komiks który pod względem klimatu przypomniał hm.... połączenie Die Hard ze Star Warsami. Co raz więcej plotek o "Doctor Strange". Tym razem, tytułową rolę miałby zagrać jakiś Justin Theroux który był scenarzystą Iron Mana 2. Osobiście uważam że VIggo Mortensen to był by za(pipi)isty wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) mówisz o tym około 30-częściowym od abnett'a i laninga, które wpisuje się w "annihilation war" i "war of kings"? jeśli tak to również ze swojej strony polecam jako solidne przygotowanie przed wiosną 2014 . co do strange'a to miał niby pojawić się na chwilę w nowym thorze, ale nie wiem jak to będzie. cieszyłbym się bardzo bo to jedna z moich ulubionych postaci i jej pojawienie się otworzyło by furtkę do dalszej ekspansji uniwersum - tym razem do tej bardziej magio-centrycznej części. niedawno widziałem gdzieś w internecie plotki co do wyboru aktora, który miałby wcielić się w black panthera. jak dla mnie anthony mackie spoko . Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 http://i.imgur.com/GXeQUge.jpg Jest i plakat Thora. Nie, to nie jest robota fanowska. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 jeśli już przy thorze jesteśmy to od dawna po sieci lata zdjęcie ecclestona w kostiumie melekitha: wielkie nadzieje pokładam w tym filmie zważając na to osobę reżysera i wieści jakoby w filmie ekipa miała odwiedzić wszystkie 9 światów. loki w bardziej pozytywnej roli jeszcze bardziej podkręca podjarę . Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 183 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Uwielbiam Ecclestona, na pewno odwalił genialną robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 jeśli już przy thorze jesteśmy to od dawna po sieci lata zdjęcie ecclestona w kostiumie melekitha: obrazek wielkie nadzieje pokładam w tym filmie zważając na to osobę reżysera i wieści jakoby w filmie ekipa miała odwiedzić wszystkie 9 światów. loki w bardziej pozytywnej roli jeszcze bardziej podkręca podjarę . a ja właśnie w drugą stronę. Thor był dla mnie pozytywnym zaskoczeniem i stawiam go na równi z IM1. Tutaj na razie nie widzę niczego ciekawego a i fabuła (Loki po raz 3) też mnie jakoś nie przekonuje. Ale poczekam. Pierwszy zwiastun przed IM 3 i trwa 1:41. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 odpowiednio przyciać bródkę, siwe pasemka po bokach i dr strange jak się patrzy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jeżeli ktoś ma Heliosa u siebie to warto się zainteresować: http://www.helios.pl/23,Szczecin/BazaFilmow/Szczegoly/film/1992/Maraton-Iron-Man Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Fajna sprawa. Teka nie spodziewałem się, przy najbliższej okazji sponsornę Ci browka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Trailer THOR: The Dark World Jaram się, bo pierwsza część jest moją ulubioną spośród marvelowskich filmów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 609 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja mam nadzieje ze ten Venom wypali, no i ze sie studia dogadaja co do wystapienia Spider-mana w Avengers. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 513 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 halle berry w 'days of future past' Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 183 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Trailer THOR: The Dark World Jaram się, bo pierwsza część jest moją ulubioną spośród marvelowskich filmów. o_O Doszeduem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Koncówka :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Szykować anusy. Jeżeli ktoś przegapił THE AVENGERS w kinie to teraz ma szansę obejrzeć go na wielkim ekranie. W ramach nocnego maratonu z Iron Manem, w sieci kin Multikino pokazane zostaną 3 części Iron Mana + The Avengers właśnie. W Heliosach tylko 3 części Iron Mana z tego co się dowiedziałem. a, jaram się Thorem, bardziej niż IM3 chyba. Jeszcze tylko żeby pokazali jakiś CGI trailer GotG przed "Dark Worlds" i będę content. edyta 2 Ajmaxowy plakat do IM3. Najładniejszy z dotychczasowych IMO. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Kalel Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja mam nadzieje ze ten Venom wypali, no i ze sie studia dogadaja co do wystapienia Spider-mana w Avengers. nie ma na to szans, fox będzie się licencji trzymał ile się da. już zatrudnili marka millara nawet żeby pełnił w studiu podobną funkcję jak wheadon w disney'u. trailer thora średni, ale loki wygląda zaje.biście. gotg to co najwyżej teaser bo zdjęcia zaczynają się jakoś w czerwcu chyba. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 609 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Płakać nie będę, Spider-man i tak najlepszy jest solo. Dziwię się że tak ociągają się z tym Venomem, jeden z najpopularniejszych anti-hero, z drugiej strony niby Kasady ma być przeciwnikiem, a tego psychola w pg13 sobie nie wyobrazam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Dochodzą mnie słuchy jakoby w IM3 nie było żadnej zapowiedzi GotG ani żadnych hintów z tym związanych trochę smutno, jaram się GotG w (pipi) i polecam wszystkim ich obadać no i na sieci wylądował score do IM 3. Polecam Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Kalel Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 do obsady "guardians of the galaxy" dołączył benicio del toro. nie wiadomo jeszcze kogo zagra, ale podpisał kontrakt na wiele filmów marvela i w związku z tym krążą plotki o thanosie, doktorze strange'u albo richardzie riderze czyli oryginalnym novie (to, że nova corps będzie obecne w filmie to już pewniak). nova corps to coś jak zielone latarnie uniwersum marvela . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi