tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 fajny ten nowy thor, chyba najlepszy z dotychczasowych marvelowych filmów. 7/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Winter Soldier to ma być Bucky czy pozmieniali wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Na którą część pytania odpowiedziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Sebastian Stan ... Bucky Barnes / Winter Soldier Edytowane 3 Lutego 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Wcześniej jakieś ploty były że mają olać wątek z Buckym, skoro jednak ma być to film może być dobry. Mimo że nie lubie Kapitana tak samo jak Iron mana, to komiks był całkiem zgrabnie napisany. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 uwielbiam ich Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 to masz jeszcze: Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 No wiem, mam ich w subach na youtube, ale bałem się o tym pisać bo by mnie bluber <pogryzając marchewę> zyebał, że oglądam głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) to masz jeszcze: Jestem jak ten grubas tylko, że jestem chudy i przystojny. sorry, ominęły mnie hamburgery, nie ominęły mnie komiksy. Ps. gość się myli tylko co do spidermana i szopa Edytowane 6 Lutego 2014 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 No nie wiem, czy myli się co do szopa. Sednem tej wypowiedzi było, że Marvel może zrobić "film o szopie" i będzie on lepszy niż filmy ze stajni DC. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) raczej, że doszło to tak absurdalnej sytuacji, że film o szopie za kila miesięcy stanie się rzeczywistością, kiedy kilka lat temu było to nie do pomyślenia podczas gdy dc nie potrafi ruszyć z niczym oprócz batmana i supermana. najlepszy fragment to ten o północnym pokazie kolidującym z hipotetyczną pracą . Edytowane 6 Lutego 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 No nie wiem, czy myli się co do szopa. Sednem tej wypowiedzi było, że Marvel może zrobić "film o szopie" i będzie on lepszy niż filmy ze stajni DC. "Film o szopie" zapowiada się rewelacyjnie, ale tylko dlatego, że jakościowo będzie zbliżony do pozmu filmów DC. Oczywiście nie widziałem jeszcze tego filmu, ale tajemnicą nie jest, że man of steel zjada iron many, thory i inne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Man of Steel zjada filmy od Marvela? Chyba na twojej planecie. Na Ziemi nowy Superman okazał się średniakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 To był taki dow(nene), w sumie nawet zabawny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Man of Steel zjada filmy od Marvela? Chyba na twojej planecie. Na Ziemi nowy Superman okazał się średniakiem. Na mojej planecie również. Te wszystkie ekranizacje od Marvela są chyba tworzone dla (wybaczcie) bezmózgiej widowni. Absurd goni absurd. Najzabawniejsze jest to, że każdy z tych filmów stara się zachować niesamowicie poważne przesłanie. Całość pasuje jak ulał do struktury gier z serii Lego, a nie do kina. Minusujcie. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Man of Steel zjada filmy od Marvela? Chyba na twojej planecie. Na Ziemi nowy Superman okazał się średniakiem. Na mojej planecie również. Te ostatnie ekranizacje od DC są chyba tworzone dla (wybaczcie) bezmózgiej widowni. Absurd goni absurd. Najzabawniejsze jest to, że każdy z tych filmów stara się zachować niesamowicie poważne przesłanie. Całość pasuje jak ulał do struktury gier z serii Lego, a nie do kina. Teraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Bardzo proszę nie edytować moich wywodów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ale dobrą robotę pajgi zrobił, bo to wcześniej się kupy nie trzymało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 No faktycznie, dzieło istne odpierdolił. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) zaczyna się robić coraz bardziej tłoczno w avengers: age of ultron: paul bettany udzielający do tej pory głosu jarvisowi: zagra the vision: całkiem logiczny wybór. Edytowane 7 Lutego 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 O, myślałem że Jarvis stanie się Ultronem, a nie Vision. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A w komiksach Jarvis przetransformował się w Visiona? Bo nie pamiętam już. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) nie, po prostu ultron go zbudował jak już wyewoulował bardziej i nasłał na pyma i wasp, ale potem go przekabacili i zajął miejsce w teamie chyba w miejsce wonder mana. dla zapoznania się z originem visiona polecam: http://www.imdb.com/title/tt2168772/combined http://www.youtube.com/watch?v=yVDsRT6clzg Edytowane 8 Lutego 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi