Wojtq 815 Opublikowano 23 maja 2014 Opublikowano 23 maja 2014 Edgar Wright już nie jest reżyserem Ant-Mana. Wkrótce studio ogłosi następcę. http://www.movieweb.com/news/edgar-wright-exits-marvels-ant-man-over-creative-differences Szkoda. Ale zobaczymy kto go zastąpi. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 30 maja 2014 Opublikowano 30 maja 2014 http://www.superherohype.com/news/303919-josh-brolin-to-play-thanos-in-guardians-of-the-galaxy#/slide/1 Josh Brolin zostaje Thanosem który pojawi się już w Guardians of the Galaxy Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 (edytowane) Nowy spot. https://www.youtube.com/watch?v=sXTwXb7hVAc&list=UURX7UEyE8kp35mPrgC2sosA edit: Nowy zwiastun. https://www.youtube.com/watch?v=3CqymRQ1uUU Edytowane 17 czerwca 2014 przez Timmy Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 czerwca 2014 Autor Opublikowano 20 czerwca 2014 coś czuję, że pace rozpier.doli w roli ronana: właśnie zacząłem oglądać halt & catch fire od amc i przypomniałem sobie jakiego kalibru to aktor. Cytuj
Shen 9 723 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Po ostatnim zwiastunie zaczynam się przekonywać do tego filmu. Musze się komiksem też zainteresować, bo Venom dołączył do ekipy. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 czerwca 2014 Autor Opublikowano 20 czerwca 2014 swoją droga niezwykle się ciesze z obecności nova corps w filmie, ponieważ otwiera to drzwi do adaptacji kosmicznych przygód sama alexandra za kilka lat i pokazania dc, że jednak się da: Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 A właśnie pamiętam że po Annihilation jedynym Novą został taki dorosły koleś, a tutaj mamy dzieciak. Co się z tamtym stało ? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 czerwca 2014 Autor Opublikowano 20 czerwca 2014 przeczytaj thanos imperative Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Rosario Dawson dołączyła do obsady Netflixowego Daredevila. 3 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 tk odpisz mi na fb w sprawie strażników ;x Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Obejrzałem właśnie Winter Soldiera i mam parę pytanek do znawców uniwersum: 1. Czy końcowe sceny z pobocznymi bohaterami mają jakieś istotne znaczenie w uniwersum? Chodzi mi o sceny z przyjmowaniem tej czarnowłosej babki do pracy u Starka, scenę gdy blondi "pielęgniarka" strzela do tarczy i scenę gdy przywożą do szpitala poparzonego od stóp do głów badguya z Hydry. Czy to narodziny jakichś istotnych bohaterów? 2. Czy Winter Soldier będzie w kolejnej części przeciwnikiem kapitana czy sojusznikiem? A może jest na tyle nieistotny, że już nie powróci? 3. Wyczytałem wcześniej, że postacie po napisach to Quicksilver i Scarlet Witch. To rodzeństwo? Wystąpią w filmach o Cpt. Ameryce czy w X-menach? Czy aktor grający Pietra w tej scenie jest tym samym, który ma grać w przyszłych X-menach? 4. Kim był koleś który trzyma ich zamkniętych? I czym był ten świecący na niebiesko artefakt? Jakiś miecz? 5. Czy jest szansa, że czerwona czaszka powróci? Czy jest tylko BOSSem w przeszłości? Będę wdzięczny za wszelką pomoc Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) 1. tak. z marią hill nie wiem co planują, ale w komiksach to ona jest szefową shield. blondyna to przyszła du.peczka kapitana. frank grillo gra crossbones'a - postać znaną z tego, że zastrzelił kapitana amerykę. 2. pewnie najpierw przeciwnikiem, potem sojusznikiem. winter soldier w komiksach to taki anti-hero. kiedy steve rogers "nie żył" założył nawet kostium kapitana ameryki więc mogą go trzymać w razie czego gdyby evans postanowił pożegnać się z rolą. aktor ma kontrakt na 9 filmów. 3. to rodzeństwo. z tymi postaciami sytuacja jest na tyle śmieszna, że występują i tu i tu, ale trochę inaczej. fox ma prawa to mutantów, ale nie ma do avengerów więc nie mogą wspominać, że pietro i wanda to jedni z pierwszych członków teamu w oldschoolowych komiksach. analogicznie marvel nie ma prawa to mutantów więc będą musieli wymyślić inną genezę ich mocy (istnieją plotki, że będą przedstawicielami koniksowej rasy inhumans, albo shi-ar albo kree - chu.j wie). z inhumansami byłoby spoko bo otwierałoby to drzwi do filmu o nich a kevin faige wspominał o takowych planach. aktpr nie jest ten sam - to gość grający wcześniej kick-assa (aaron taylor-johnson). w days of the future past grał go evan peters. 4. to jest bardzo ważna w hierarchi hydry postać - baron von strucker: to co trzyma to prawdopodobnie jakiś artefakt chitauri pozostawiony podczas bitwy o nowy jork. strucker będzie pobocznym villainem w drugich avengerach i pierwsze 20 minut filmu to ma być atak avengerów na bazę hydry w rpa (bezpośrednia kontynuacja sceny po napisach w winter soldier). 5. znając komiksy szansa jest ogromna i bardzo na to liczę, ale hugo weaving niestety wyraził raczej brak chęci ponownego wcielenia się w postać . Edytowane 30 czerwca 2014 przez tk___tk 1 Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 1. Myślałem, że kapitana Amerykę zabije Thanos. Jakoś mi się obiło o uszy. 2. Czyli nie ma szans na połączenie Avengersów z X-menami? Myślałem, że po to kręcą tą nową serię(?) żeby to jakoś skomponować. A jak wygląda sprawa z Amazing Spider-manem? Tu myślałem podobnie. Czyli w przyszłych Avengersach będzie multum postaci. Ant-man, dr Strange, Guardiansi... Myślisz, że z kogoś zrezygnują kto był w pierwszych Avengersach? I tak na marginesie: jest planowany jakiś nowy film z Hulkiem? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) 2. przynajmniej do 2023 roku nie ma takich planów. to jest biznes. za dużo poszczególne studia zarabiają na prawach do poszczególnych postaci. nie jest powiedziane, że postacie przedstawiane w nadchodzących filmach trafią do rosteru avengerów, ale gotg na pewno pojawią się avengers 3 bo wątek thanosa zacznie się na dobre w ich filmie. podejrzewam, że iron man wypadnie z rosteru bo albo stark postanowi ostatecznie porzucić zabawę w superbohaterstwo albo zginie w age of ultron. film z hulkiem jest w planach, ale nie wiadomo kiedy. stawiam na czwartą fazę. mówi się o historii w jakiś sposób inspirowanej planet hulk. rufallo jest bardzo na tak. Edytowane 30 czerwca 2014 przez tk___tk 1 Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 to co trzyma to prawdopodobnie jakiś artefakt chitauri pozostawiony podczas bitwy o nowy jork. . A ten artefakt to nie jest po prostu scepter Loki'ego z Avengersów? Wygląda niemal identycznie. Jeszcze odnośnie Red Skulla, IMO bardzo prawdopodobne, że wróci w jakiejś formie. Sporo wskazuje na to, że jego kontakt z kostką pod koniec pierwszego CA nie był śmiercią a po prostu międzywymiarową podróżą za pomocą Bifrostu lub pokrewnego środka transportu, na podobnej zasadzie jak podróże Thora z Asgardu na Ziemię i spowrotem. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) fakt. no i to jest jeden z infinity gemów w środku. hydra jest też podobno w posiadaniu wraku lewiatana Edytowane 30 czerwca 2014 przez tk___tk Cytuj
Farmer 3 282 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Kurde czas obejrzeć w końcu ten film. Wchodzę do tematu i tylko spoiler, spoiler i spoiler. Gad demyt! :confused: Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 czerwca 2014 właśnie hrubaz, oglądałeś to HDTS co wyszło niedawno? jeśli kopia dobra to bym sobie łyknął jeszcze raz bo film pierwsza klasa. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Oglądałem. Kopia słaba IMO. Sceny w pomieszczeniach są trochę zbyt ciemne, no i dialogi wydawały mi się ciche i niewyraźne względem muzyki. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 lipca 2014 Autor Opublikowano 3 lipca 2014 (edytowane) sountrack z guardians of the galaxy; http://blogs.indiewire.com/theplaylist/guardians-of-the-galaxy-soundtrack-features-david-bowie-jackson-5-marvin-gaye-the-runaways-more-20140701 dżekson fajw <3 fajnej selekcji piosenek gunn dokonał Edytowane 3 lipca 2014 przez tk___tk Cytuj
Shankor 1 652 Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=aHUBlv5_K8Y 8 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 lipca 2014 Autor Opublikowano 8 lipca 2014 no wreszcie yondu pokazali. kolejna kosa z soundtracku: koncept jest taki, w filmie słuchamy słuchamy sobie mikstejpu z walkmana star-lorda. Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Okładka nowego Entertainment Weekly. 1 Cytuj
Masorz 13 225 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 No już mówiłem ale będę upierdliwy i Guardians Of The Galaxy będzie najlepszym filmem Marvela. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi