tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Prawilnie ostrzegam ! Maraton "Fazy 2" filmów Marvela już 1 sierpnia w Multikinie ! Mają zamiar pokazać Iron Mana 3, Thora 2, Kapitana 2 no i premierowo Strażnicy Galaktyki. Niestety nie pamiętam jaka cena. Tydzień wcześniej odbywa się maraton Fazy 1 zakończony pokazaniem Avengers. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 przejrzałem newsa o pełnej obsadzie filmu i powiem wam, że rob zombie i pies reżysera mają bardzo fajne cameo. całkiem możliwe też, że gunn puści oko fanom pewnego klasycznego filmu z postacią marvela z lat 90tych (a może i to wskazywać na to, że postać ta wróci na wielki ekran w większym stopniu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Tak ma wyglądać Hulkbuster Armor. Wrzucono na twittera i chwilę potem usunięto. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 (edytowane) wysypało się morze tweetów uczestników pokazu prasowego i wszyscy pieją z zachwytu. Guardians of the Galaxy is the first Marvel movie to have a great third act. It's full of personality, laughs, and dick jokes. I'll add, #GuardiansOfTheGalaxy is BEAUTIFULLY shot. Exceptional work by @JamesGunn & cinematographer Ben Davis. #Marvel GUARDIANS OF THE GALAXY is pretty damn irresistible. Unerring balance of comedy, action and Groot. Had a blast with it. I hope @JamesGunn is ready for all the ridiculous big budget offers he'll be getting soon. Huge congrats on #GOTG In love w/ #GuardiansOfTheGalaxy. Will be talking about it a lot. So wonderfully entertaining and just beautiful. ALL awards to the VFX team Edytowane 19 Lipca 2014 przez tk___tk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Tak ma wyglądać Hulkbuster Armor. Wrzucono na twittera i chwilę potem usunięto. Potwierdzają tylko to co było wiadome ze szkiców pokazanych na tym godzinnym specjalu Marvela: http://www.psxextreme.info/topic/102944-marvel-cinematic-universe/page-8?do=findComment&comment=3046159 Nie mniej zapowiada się epicka potyczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Tak ma wyglądać Hulkbuster Armor. Wrzucono na twittera i chwilę potem usunięto. Będzie mega rozwałka Mam nadzieję, że na skany z EW nie będzie trzeba długo czekać i może w końcu pojawi się pierwszy trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) zdjęcia z najnowszego numeru EW są dostępne w sieci, najciekawsze wkleiłem (jeszcze jest jedno gdzie część ekipy + rhodey imprezują w avengers tower). jeśli interesuje cię artykuł to numer też można już dostać. Edytowane 20 Lipca 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=EzI-U1Fh9zc : * 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 evangeline lilly śmiga po comic-conie z okazji trzeciego hobbita, ma też wystąpić w rozgrywanym na żywo odcinku @midnight - ciekawe czy wyciągną z niej potwierdzenie, że gra wasp . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Osom plakacior. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Ilu ludzi tutaj oprócz teki wiedziało o guardians of the galaxy wcześniej niż zapowiedziano ten film? To nie jest chyba znana marka, tak? Choć wiadomo, że film ją spopularyzuje. e: Poprawiłem post, bo wynikało z niego jakbym sugerował, że teka nie widział o guardians of the galaxy już 100 lat temu. Edytowane 24 Lipca 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 http://uk.ign.com/articles/2014/07/24/guardians-of-the-galaxy-review <- recka IGN Już tylko tydzień <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ilu ludzi tutaj oprócz teki wiedziało o guardians of the galaxy wcześniej niż zapowiedziano ten film? To nie jest chyba znana marka, tak? Choć wiadomo, że film ją spopularyzuje. e: Poprawiłem post, bo wynikało z niego jakbym sugerował, że teka nie widział o guardians of the galaxy już 100 lat temu. Akurat załapałem fazkę na krótko przed zapowiedzią filmu. Cosmic Marvel mnie zafascynował. I mam nadzieje że nie z(pipi)ią tego. http://www.rottentomatoes.com/m/guardians_of_the_galaxy/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 btw, kejt napisała książkę dla dzieci którą promuje w san-diego: zmieniła kolor włosów: http://www.comicvine.com/videos/sdcc-2014-evangeline-lilly-the-squickerwonkers-int/2300-2667/ WASP CONFIRMED Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 w lewym górnym rogu vision. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Ja dopiero teraz zauważyłem że w tle jest więcej QuicksIlverów.. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) corey stoll (midnight in paris, house of cards, the strain) potwierdzony jako yellowjacket: kejt z lostów gra córkę pyma {michael douglas). mama nadzieję, że wycieknie materiał z age of ultron bo wnioskując z opisów wyglądał nieziemsko no i pokazali o wiele więcej niż w zeszłym roku w przypadku guardians of the galaxy. Amplifying the room’s mood wasJosh Brolin walking in as Thanos. HHHHHNNNNNNNGGGGGGG Edytowane 27 Lipca 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Plotka niesie że After-Credits Scene w GotG to właśnie teaser Avengers 2 https://soundcloud.com/agent1420/robot-can-be-mean lepszego "trailera" nie znajdziecie Edytowane 28 Lipca 2014 przez Kalel Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Test footage z Deadpoola. https://www.youtube.com/watch?v=-3QZ3slw90U Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 wygląda na to, że scenariusz gości od zombielandu nadal w grze. Plotka niesie że After-Credits Scene w GotG to właśnie teaser Avengers 2 https://soundcloud.com/agent1420/robot-can-be-mean lepszego "trailera" nie znajdziecie spader samym głosem przyprawia o ciary, idealny wybór. kisiel w gaciach: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ilu ludzi tutaj oprócz teki wiedziało o guardians of the galaxy wcześniej niż zapowiedziano ten film? To nie jest chyba znana marka, tak? Choć wiadomo, że film ją spopularyzuje.e: Poprawiłem post, bo wynikało z niego jakbym sugerował, że teka nie widział o guardians of the galaxy już 100 lat temu. Nie slyszalem o nich i w ogole ta ekipa mnie nie ciekawi. Jakis czas temu Venom do nich dolaczyc z tych znanych postaci, tylko nie wiem czy na dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 bardzo fajny ten wątek z venomem. bendis zagłębia się w coś czego chyba jeszcze nikt nie tykał - genezę symbiotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Bede musial sprawdzic. Ogolnie Venom z Flashem był dobry. Byly jakies wzmianki skad sie wzial venom, ale czy ktos sie konkretnie za to wzial to nie wiem. Flash dolaczyl do guardianow po tym jak jego seria sie skonczyla? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) był członkiem thunderboltsów przez chwilę, a do gotg dołączył chyba jakoś po ich tegorocznym annualu albo trial of jean gray. Edytowane 28 Lipca 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi