Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Prawilnie ostrzegam !

Maraton "Fazy 2" filmów Marvela już 1 sierpnia w Multikinie ! Mają zamiar pokazać Iron Mana 3, Thora 2, Kapitana 2 no i premierowo Strażnicy Galaktyki. Niestety nie pamiętam jaka cena. Tydzień wcześniej odbywa się maraton Fazy 1 zakończony pokazaniem Avengers.

Opublikowano

Guardians-of-the-Galaxy-Ronan-550x802.jp

przejrzałem newsa o pełnej obsadzie filmu i powiem wam, że rob zombie i pies reżysera mają bardzo fajne cameo. całkiem możliwe też, że gunn puści oko fanom pewnego klasycznego filmu z postacią marvela z lat 90tych (a może i to wskazywać na to, że postać ta wróci na wielki ekran w większym stopniu).

Opublikowano (edytowane)

guardiansofthegalaxy-collectorposter-ful

wysypało się morze tweetów uczestników pokazu prasowego i wszyscy pieją z zachwytu.

Guardians of the Galaxy is the first Marvel movie to have a great third act. It's full of personality, laughs, and dick jokes.
I'll add, #GuardiansOfTheGalaxy is BEAUTIFULLY shot. Exceptional work by @JamesGunn & cinematographer Ben Davis. #Marvel
GUARDIANS OF THE GALAXY is pretty damn irresistible. Unerring balance of comedy, action and Groot. Had a blast with it.
I hope @JamesGunn is ready for all the ridiculous big budget offers he'll be getting soon. Huge congrats on #GOTG
In love w/ #GuardiansOfTheGalaxy. Will be talking about it a lot. So wonderfully entertaining and just beautiful. ALL awards to the VFX team
Edytowane przez tk___tk
  • Plusik 2
Gość DonSterydo
Opublikowano

bCve9yE.jpg

Tak ma wyglądać Hulkbuster Armor. Wrzucono na twittera i chwilę potem usunięto.

Będzie mega rozwałka :) Mam nadzieję, że na skany z EW nie będzie trzeba długo czekać i może w końcu pojawi się pierwszy trailer.

Opublikowano (edytowane)

zdjęcia z najnowszego numeru EW są dostępne w sieci, najciekawsze wkleiłem (jeszcze jest jedno gdzie część ekipy + rhodey imprezują w avengers tower). jeśli interesuje cię artykuł to numer też można już dostać.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

Ant-Man-Comic-Con-550x846.jpg

evangeline lilly śmiga po comic-conie z okazji trzeciego hobbita, ma też wystąpić w rozgrywanym na żywo odcinku @midnight - ciekawe czy wyciągną z niej potwierdzenie, że gra wasp :).

Gość mate5
Opublikowano (edytowane)

Ilu ludzi tutaj oprócz teki wiedziało o guardians of the galaxy wcześniej niż zapowiedziano ten film? To nie jest chyba znana marka, tak? Choć wiadomo, że film ją spopularyzuje.

e: Poprawiłem post, bo wynikało z niego jakbym sugerował, że teka nie widział o guardians of the galaxy już 100 lat temu.

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Ilu ludzi tutaj oprócz teki wiedziało o guardians of the galaxy wcześniej niż zapowiedziano ten film? To nie jest chyba znana marka, tak? Choć wiadomo, że film ją spopularyzuje.

e: Poprawiłem post, bo wynikało z niego jakbym sugerował, że teka nie widział o guardians of the galaxy już 100 lat temu.

Akurat załapałem fazkę na krótko przed zapowiedzią filmu. Cosmic Marvel mnie zafascynował. I mam nadzieje że nie z(pipi)ią tego.

http://www.rottentomatoes.com/m/guardians_of_the_galaxy/

Opublikowano (edytowane)

corey stoll (midnight in parishouse of cardsthe strain) potwierdzony jako yellowjacket:

hank_pym_slap-570x486.jpg

kejt z lostów gra córkę pyma {michael douglas).

mama nadzieję, że wycieknie materiał z age of ultron bo wnioskując z opisów wyglądał nieziemsko no i pokazali o wiele więcej niż w zeszłym roku w przypadku guardians of the galaxy.

Amplifying the room’s mood wasJosh Brolin walking in as Thanos.

HHHHHNNNNNNNGGGGGGG

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

Ilu ludzi tutaj oprócz teki wiedziało o guardians of the galaxy wcześniej niż zapowiedziano ten film? To nie jest chyba znana marka, tak? Choć wiadomo, że film ją spopularyzuje.e: Poprawiłem post, bo wynikało z niego jakbym sugerował, że teka nie widział o guardians of the galaxy już 100 lat temu.

Nie slyszalem o nich i w ogole ta ekipa mnie nie ciekawi. Jakis czas temu Venom do nich dolaczyc z tych znanych postaci, tylko nie wiem czy na dlugo.
Opublikowano

Bede musial sprawdzic. Ogolnie Venom z Flashem był dobry. Byly jakies wzmianki skad sie wzial venom, ale czy ktos sie konkretnie za to wzial to nie wiem.

Flash dolaczyl do guardianow po tym jak jego seria sie skonczyla?

Opublikowano (edytowane)

był członkiem thunderboltsów przez chwilę, a do gotg dołączył chyba jakoś po ich tegorocznym annualu albo trial of jean gray.

Edytowane przez tk___tk