tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) wiem i liczę że zrobią wreszcie dobry film z tym bohaterem bo ten z lat 80 tych to kpina :] jeden z moich ulubionych filmów ery vhs. ale sobie garniaki z disneya kabzę nabiją na zabawkach. sam chętnie postawiłbym groota tańczącego w rytm jackson 5 na parapecie. muzyka w filmie też super. piosenki to przed filmem miałem obcykane na pamięć, ale teraz OST batesa również leci na okrągło ;P. warto isc do imaxa na 3d ? podobno tak. dekoracje i widoczki super, szereg momentów które ewidentnie były rozplanowane pod 3D, a gunn był osobiście bardzo zaangażowany w konwersję i mówił w wywiadach, że nawet "shifting aspect ratio" uważa za integralną część storytellingu . Edytowane 2 sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) Byłem na 2d i na pewno pojde na 3d do imaxa, dawno nie mialem natychmiastowej ochoty isc na jakis film drugi raz zaraz po seansie, ostatnio to chyba dystrykt 9. Scena poscigu statkami górniczymi to była czysta potega. Wszystko w tym filmie było idealne. Edytowane 2 sierpnia 2014 przez _Milan_ Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2014 nie bierzcie do kina dzieci jeśli są zaznajomione z twórczością jacksona pollocka. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Najwspanialsze czerzywiscie były te sceny akcji które jak ktoś pisał z dziennikarzy mają w sobie zawsze jakis oryginalny pierwiastek, mnostwo swiezych i szalonych pomysłow, zarty fenomenalne, rozyebał mnie Drax śmmiejacy się w trakcie ataku statkiem xD Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2014 no to co w filmie odpier.dala bautista to jest szok. jeśli chodzi o draxa to udało im się przebić komiksowy pierwowzór nadając postaci głębi i charakteru jednocześnie to jemu pisząc lwią część najzabawniejszych kwestii. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 dawno nie mialem natychmiastowej ochoty isc na jakis film drugi raz zaraz po seansie Mam dokładnie tak samo, ale może poczekam chociaż na jakiegoś screenera. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) pierwsze oficjalne foto szalonego tytana szczerzącego kły na tronie prosto z filmu: Edytowane 2 sierpnia 2014 przez tk___tk 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 I podsumowanie przed Avengers: Age of Ultron Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 DC seriously has no hope of catching up with these guys. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 dawno nie mialem natychmiastowej ochoty isc na jakis film drugi raz zaraz po seansie Mam dokładnie tak samo, ale może poczekam chociaż na jakiegoś screenera. kompletnie nie rozumiem masorzku jak możesz tak stawiać na podium thora 2, doprawdy, ledwo bardziej zjadliwe niz fatalna jedynka. Tylko ten braciszek ratuje te fimy. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 No mnie się sakramencko podobał. Wszystko ładnie wyważyli, nawet humor dobry. 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 "You said it bitch, We are the Guardians of the Galaxy." https://www.youtube.com/watch?v=vBnPKAFqC0g Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 zachwyt star lorda gdy murzyn w koncu dobrze wymowił jego ksywe xD Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 (pipi) oczywiście u mnie na wsi nie grają jeszcze :< Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Mnie interesuje czy wam tez było głupio jak to ogladaliscie przed seansem? http://kindofmonster.wrzuta.pl/film/4fWq3mx4qYx/wielka_szostka_-_polski_zwiastun ta nachalna mimika, i wymuszone zarty, nigdy nie widzialem niczego tak kiepskiego. To chyba jakis oddzielny blok bajek dla dzieci uposledzonych, z całym szacunkiem. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2014 puścili chu.jowy pierwszy zwiastun. drugi jest lepszy, film będzie okej. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 "how cool is that, i mean scary, but cool" Komu chce się robić tą całą animacje na kompie czytajac tak podłe zarty? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2014 disney animation czyli disneyowe pod-studio to co się dziwić? przetarcie szlaków w kwestii animowanych adaptacji IP marvela więc wybaczam: ale spoko, na disney XD masz aktualnie trzy kreskówki, a czwarta prawdopodobnie już w przyszłym roku : Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 pierwsze oficjalne foto szalonego tytana szczerzącego kły na tronie prosto z filmu: To będzie Infinity Gauntlet? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2014 ale co? w filmowym uniwersum infinty gauntlet znajduje się obecnie w krypcie w asgardzie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Mnie interesuje czy wam tez było głupio jak to ogladaliscie przed seansem? http://kindofmonster.wrzuta.pl/film/4fWq3mx4qYx/wielka_szostka_-_polski_zwiastun ta nachalna mimika, i wymuszone zarty, nigdy nie widzialem niczego tak kiepskiego. To chyba jakis oddzielny blok bajek dla dzieci uposledzonych, z całym szacunkiem. Powiedziałem to samo do Pleja po tym zwiastunie. Po co tyle pracy wkładać w zajebistą animację skoro oni takimi sucharami walą? "...Why would I want to put my finger on his throat?" xD Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) -metaphor. -clouse enough... Edytowane 2 sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Teka rzuć mi na PW linę do osta w dobrej jakości, bo gugle nie pomagają ani na zatoce nie ma Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2014 na zatoce jest we flacu, playlista z piosenkami jest na spotify. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) Twój gust to kpina.Mój i milionów widzów którym stary film o kaczorze się nie podobał. Sorry ale może byłem za stary jak to oglądałem dla mnie to byl tragiczny film. Co do klasyfikacj to dla mnie guardians bije avengersów. Bawiłem się świetnie i co ważne moja kobieta sie dobrze bawiła. Filmów sci fi nie lubi i tutaj ją namówiłem hasełkiem o dobrej komedii. Edytowane 2 sierpnia 2014 przez blantman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi