tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) obejrzę niedługo howarda i powiem wam jaka jest oficjalna wersja. Edytowane 2 sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 mogli wiecej zrobic gagow z metaforami i draxem nothing goes over my head, my reflex is too fast - i would catch it. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2014 I AM NOT A PRINCESS Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 jak star-lord powiedzial do niego "i dont give a shit" to az sie prosilo Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) mój ulubiony żart z filmu to chyba I may be an a-hole, but I'm not a 100% dick nic mega błyskotliwego, ale delivery reilly'ego 10/10. Edytowane 2 sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj
Gość Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) Twój gust to kpina.Mój i milionów widzów którym stary film o kaczorze się nie podobał. Sorry ale może byłem za stary jak to oglądałem dla mnie to byl tragiczny film. No nienajlepszy. Też średnio wspominam ten film, ale może był zwyczajnie zbyt cięzki, a ja jako dzieciak nie spodziewałem się, że będę oglądał cycki kaczek itp.? Edytowane 2 sierpnia 2014 przez Gość Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2014 powolna przemiana tego wąsatego typa w karalucha śniła mi się po nocach. a może to było w facetach w czerni? Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) Myślę o tych GotG od czasu seansu i cholera, chyba pójdę jutro jeszcze raz. Doskonały blockbuster. NAPRAWDĘ zabawny, praktycznie bez przerwy, a zarazem w sposób tak nienachalny, że nie mogłem wyjść z podziwu przed kunsztem scenarzysty i reżysera, który to z takim wyczuciem zrealizował. Do tego jakimś cudem każdy z pięciu bohaterów został przez te 2 godziny rewelacyjnie nakreślony, każdy miał swoje pięć minut i każdy wnosił coś do filmu. To nie są bezimienne krasnoludy z hobbita, to postacie z krwi i kości - a mówimy tu przecież między innymi o gadającym szopie i chodzącym drzewie. Za(pipi)iste dialogi, myślę, że znajdzie się wręcz kilka kultowych cytatów, a do tego udało się uniknąć charakterystycznego dla filmów o superbohaterach patosu. Znalazło się nawet kilka poruszających scen, podanych z umiarem i nie wywołujących - jak to często w tego typu filmach bywa - uśmiechów politowania. Choćby scena, w której Rocket popił sobie w barze i zaczął wylewać żale była... zaskakująco prawdziwa. Gunn zrobił niesamowitą rzecz z materiałem źródłowym. Dla mnie w swojej kategorii film kompletny. Edytowane 2 sierpnia 2014 przez Hejas 2 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Ide w poniedzialek, nie ma bata. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 To co ? Zlot forumkowy na MOTG ? BO sam bym poszedł jeszcze raz. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Przeczytałem historie faceta który stworzył postać Rocketa i zrobiło mi się smutno =[ Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 (edytowane) Link ? Edytowane 3 sierpnia 2014 przez Kalel 2 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Hahahahahaha xD Ogolnie scena z noga goty. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2014 (edytowane) największe otwarcie sierpnia, w samych stanach 94mln $ (poprzedni rekord należy do któregoś bourne'a - 60coś mln), na całym świecie 160 mln w pierwszy weekend. z podziękowań na oficjalnym fb gunna: You may remember me posting here a couple weeks ago how sad I was to be finishing up the film, that I was having trouble letting go of Rocket, and that I was going to miss him. But seeing him (and Groot, and the rest of the team) embraced by the world like they have been, to be UNDERSTOOD, makes it a wonderful letting go. It's like giving a foster pet up for adoption to the most wonderful parents in the world.And, of course, I'm not really saying goodbye as, while many of you have been enjoying the film, I've spent this weekend hard at work on the sequel. I couldn't help myself! The results are nice but it's really the creative process I love and that keeps me going. I'm on fire with this thing! The Guardians have so many hardships and heartaches and triumphs ahead of them, and I can't wait to share them with all of you.Onto week two...Love, James Edytowane 4 sierpnia 2014 przez tk___tk 2 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Fan art autorstwa znakomitego Patrick'a Brown. A jutro do kina! 2 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Opublikowano 5 sierpnia 2014 U mnie grają tylko 3d z oryginalnym dubbingiem, a 2d z Małaszyńskim. Jak żyć? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 sierpnia 2014 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Karwa nie moge sie doczekac jak w avengers 3 rocket bedzie gadal z Tonym. To bedzie epic. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2014 (edytowane) zaje.bista lista easter eggów i komiksowych smaczków z gotg: http://www.slashfilm.com/guardians-of-the-galaxy-easter-eggs/ oficjalnie spropsowana przez gunna. adam warlock \m/ Edytowane 6 sierpnia 2014 przez tk___tk 1 Cytuj
Gość Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Dobry film, zdecydowanie warto obejrzeć +3/5 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 6/10, to już Małpom dałeś więcej a były gorsze Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 (edytowane) Obejrzałem niedawno Zimowego Żołnierza i mam dwa pytania: w scenie po napisach najpierw widzimy jakiś tajemniczy obiekt, czy to nie jest laga Lokiego? Druga rzecz to że widzimy Scarlet Witch i Quicksilvera w celach, z tym że wyglądają jak niedorozowje. W days of the future past Quicksilver ma się całkiem dobrze więc co, został porwany i eksperymentują na nim czy jak? Edytowane 7 sierpnia 2014 przez koval Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Tak, to scepter Lokiego, a przynajmniej na to wygląda - zastanawialiśmy się nad tym kilka stron temu w tym temacie. Co do bliźniaków, ciężko powiedzieć - prawa do X-Men'ów ma inna ekipa niż ta, która zajmuje się MCU (stąd np. nie nazwano ich "mutantami" w Winter Soldier), więc można uznać, że to dwie odmienne historie, ale dotyczące tych samych bohaterów. Wydaje mi się, że gdzieś widziałem info o potencjalnych planach skonsolidowania tego uniwersum, ale na więcej szczegółów trzeba pewnie będzie poczekać do Age of Ultron, gdzie bliźniaki mają się pojawić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi