Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Thanos chyba jednak bedzie bardziej powiazany z GotG a dopiero na koncu (pipi)na megatona i polacza to wszystko w jedna finalna batalie 

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 470,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Trailer mocarny, Ultron zapowiada się na przechu.ja, czyżby w końcu postawili odpowiedni nacisk na głównego złoczyńcę?

Opublikowano
  • Autor

dobrze, że nie naje.bali tysiąca filtrów jak na megatrona i słychać, że to spader. jak to powiedział faige: "nie po to obsadzaliśmy aktora takiego kalibru żeby udawał robota" :).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Czyli w A2 Ultron został zbudowany przez Starka? W komiksach chyba było inaczej?

Trailer miazga.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  • Autor

ta. w komiksach zbudował go hank pym. swoją droga fajna reakcja marvela po wycieku:

hydra-leak.jpg

:).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Mam nadzieję, że Banner wreszcie będzie przejawiał symptomy zaawansowanej depresji czy wręcz obłędu.

Opublikowano

czy ktoś wie czemu ironman walczy z hulkiem? czy to zwykły brak kontroli nad hulkiem czy coś więcej?

trailer fajny a wielka nowa zbroja jeszcze lepsza :D

Opublikowano
  • Autor

@yano, spojler z przecieków:

hulk prawdopodobnie jest kontrolowany przez ultrona / barona von struckera za pomocą lagi lokiego / magiczne moce scarlet witch która znajduje się pod kontrolą von struckera. scena pochodzi z początku filmu kiedy avengersi infiltrują bazę hyrdy w afryce

Opublikowano

Nie wiem na ile to prawda ale podczas następnego Agents of SHIELD ma zostać zaprezentowany odrobinę inny trailer.

Opublikowano
  • Autor

pewnie dodadzą scenę z comic-conu jak wszyscy próbują podnieść mjolnir.

Opublikowano

Bo ja wiem, wersje comic-conowe zwiastunów są zawsze ekskluzywne dla członków zlotu.

Opublikowano

Trailer już chyba ze 20x oglądałem. Monolog Ultrona cały czas wywołuje ciary na plechach :D

Ciekaw jestem jak będzie wyglądała ewolucja Ultrona od tego prototypu do finalnej wersji. Z trailera wynika, że będzie korzystał ze zbiorowej świadomości.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mają dać albo inną wersję trailera, albo jakąś krótką scenę, albo miks powyższych.

Opublikowano
  • Autor

pewnie ta wersja poleci:

Opublikowano

Benedict.jpg

O dziwo nie gra Jaszczura w kolejnym reboocie Spidera a dr Strangea !!

Opublikowano
  • Autor

jako, że plotki o cumberbatchu wydają sie potwierdzać sprawdziłem w google imidź jak benedykt prezentuje się z zarostem

tumblr_inline_n8i1q8MzOD1r7902i.gif

i wychodzi na to, że jest rudzielcem xD. #ginger&proud

Opublikowano

Nie wiem,nie pasuje mi kompletnie z wyglądu na Strange'a.

Opublikowano
  • Autor

pheonix nie podpisałby multi-picture dealu którego wymaga marvel od wszystkich swoich gwiazd :(

Opublikowano

100% pewne jeszcze nie jest. Benedict tak jak wcześniej Pheonix jest na etapie finalnych rozmów. Ale podobno rozmowy idą gładko.