Opublikowano 27 stycznia 201510 l Film po teaserze wygląda trochę jak połączenie Więźnia labiryntu ze Zmierzchem... Obejrzeć obejrzę, ale jarać się nie jaram.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Nie wiem czy było mówione, ale w najnowszym numerze "Empire" mamy dość mocny spoiler dot. fabuły Avengers 2 Jedną z mocy Scarlet Witch jest pokazywanie ludziom profetycznych snów/wizji. Każdy z głównych bohaterów taką dostaję, ale najciekawsza jest ta Starka. W niej mamy pokazane wszystkich bohaterów martwych, plus scena z trailera z pękniętą tarczą. Na polu walki został sam Stark który stoi oko w oko z Thanosem.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Nie wiem czy było mówione, ale w najnowszym numerze "Empire" mamy dość mocny spoiler dot. fabuły Avengers 2 Jedną z mocy Scarlet Witch jest pokazywanie ludziom profetycznych snów/wizji. Każdy z głównych bohaterów taką dostaję, ale najciekawsza jest ta Starka. W niej mamy pokazane wszystkich bohaterów martwych, plus scena z trailera z pękniętą tarczą. Na polu walki został sam Stark który stoi oko w oko z Thanosem. Mehehe Infinity Gauntlet jak nic
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Nie wiem czy było mówione, ale w najnowszym numerze "Empire" mamy dość mocny spoiler dot. fabuły Avengers 2 Jedną z mocy Scarlet Witch jest pokazywanie ludziom profetycznych snów/wizji. Każdy z głównych bohaterów taką dostaję, ale najciekawsza jest ta Starka. W niej mamy pokazane wszystkich bohaterów martwych, plus scena z trailera z pękniętą tarczą. Na polu walki został sam Stark który stoi oko w oko z Thanosem. Ten film zniszczy system, a będą jeszcze co najmniej 2 sequele
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Wygląda na to, że w tym roku dostaniemy najlepszy film o superheroes (A2) i jedne z najgorszych (ant i f4).
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Autor tak jak ten o szopie praczu napier.dalającym z karabina stojąc na gadającym drzewie.
Opublikowano 5 lutego 201510 l To się nie może nie udać. Chciałbym jeszcze Blade'a w takiej mini-serialowej formie.
Opublikowano 10 lutego 201510 l Sony dogadało się z Disneyem i Spider-Man będzie w filmach Marvela (prawdopodobnie już w Civil War), plus zmieniono kilka dat premier: http://variety.com/2015/film/news/spider-man-marvel-sony-movies-1201429508/
Opublikowano 10 lutego 201510 l Świetny news, ale to znaczy, że się odcinają od dwóch poprzednich filmów i znowu kolejny reboot? Garfield dalej w głównej roli (zdecydowanie bardziej go wolałem niż tą kluchę Tobiego)? Co z Sinister Six (w sumie Marvel miałby teraz swoją odpowiedź na Suicide Squad)? I mam nadzieję, że teraz z Marvelem powróci temat Venoma.
Opublikowano 10 lutego 201510 l Trochę boli przesunięcie premier niektórych filmów, ciekawe czy pojawi się już w jakieś scenie po napisach w Avengersach albo w Ant-manie Jaranko over 9000
Opublikowano 10 lutego 201510 l Będzie reboot i nowy Peter. Mam tylko nadzieję, że nie będzie znowu od początku, bo ileż razy można oglądać ciągle to samo. Edytowane 10 lutego 201510 l przez MBeniek
Opublikowano 10 lutego 201510 l Kurde, 3ci reboot. Mam nadzieje że odpuszczą sobie wprowadzenie i po prostu w nowym filmie Spidey będzie bohaterem z niewielkim stażem. Ew. Intro komiksowe w stylu Raimiego . No i jeszcze jedna informacja która umknęła niektórym przez news o Spideyu - Serkis oficjalnie gra Klawa.
Opublikowano 10 lutego 201510 l Najgorsze jest to, że Sony cały czas ma mieć udział w produkcji Spidermana, więc szykujcie się na kolejny reboot za 6 lat XD
Opublikowano 10 lutego 201510 l A to nie tak,że sony ma być wydawcą,a proces twórczy będzie leżał w rękach marvela ?